5KSB4026EHI - 859711659190

13 culori disponibile, Hibiscus

Guarantee_5Y

Sistemul de amestecare din 3 părți special conceput al KitchenAid

Un disc rotativ cu 5 viteze variabile, inclusiv funcția Impuls, 3 programe presetate de rețete (zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie) și cicluri de auto-curățare

Recipient din sticlă cu suprafață profilată de 1,4 L

Motor puternic de 1,5 CP* (cu sistem Intelli-Speed)

Blender: ce se află în cutie?

Veți avea tot ce vă trebuie pentru a vă stimula creativitatea și pentru a începe să creați amestecuri fabuloase.
Ce veți prepara mai întâi?Ce se află în cutie?

Recipient de 1,4 l din sticlă cu lamă asimetrică

Acest recipient gradat are formă pătrată cu nervuri interioare pentru a mări puterea amestecării. Colțurile sale teșite ușurează turnarea. Se poate spăla în mașina de spălat vase.

Capac ce se închide etanș cu cupă detașabilă

Se fixează în siguranță pe recipient, reducând scurgerile. Capacul este fabricat din silicon și este ușor de îndepărtat și curățat. Acesta dispune de un orificiu pentru amestecarea supelor fierbinți și de o cupă detașabilă de măsurare, fără BPA, pentru adăugarea ingredientelor (până la 60 ml) în timpul amestecării. Se poate spăla în mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

De ce veți îndrăgi blenderul nostru K400 în culoarea Hibiscus

  • Amestecă și cele mai dure ingrediente
  • Comenzi simple, intuitive
  • Motor inteligent care se adaptează la ingrediente
  • Lamă asimetrică unică din oțel inoxidabil
  • Recipient cu suprafață profilată pentru amestecare optimă
  • 5 viteze și o opțiune Pulse
  • Ciclu de autocurățare comod
  • Rezistent, stabil și durabil
  • Alegeți dintr-o gamă de accesorii opționale


Culoarea anului 2023

KitchenAid a promovat puterea culorilor pentru a stimula creativitatea începând cu momentul când am introdus primele culori ale mixerului cu suport în 1955. Astăzi, culoarea anului a brandului valorifică tendințe globale pentru a capta momentul actual și a inspira pasionații de gătit din întreaga lume. Hibiscus, o culoare fucsia intensă și elegantă, este alegerea noastră pentru 2023.Sunteți gata să vă distrați gătind?

Fiecare ingredient, fiecare textură, fiecare culoare. Profitați la maximum de acest lucru cu K400.Blender pentru un gust perfect și amestecuri savuroase

Mixați cu ușurință cele mai dure ingrediente pentru rezultate fine și un gust desăvârșit cu blenderul nostru K400. Este pregătit pentru acțiune, deci fiți gata să creați!

Culori care să vă inspire

Culoarea este în ADN-ul nostru. Ne place să vă oferim alegeri clasice și contemporane potrivite cu stilul, locuința sau mixerul dvs. cu suport. Culoarea anului din acest an, Hibiscus, este o nuanță fucsia vibrantă care va ieși în evidență.

Structură stabilă din metal

Cu o bază din metal turnat sub presiune și un buton de control, acest blender este construit să reziste. Este greu, rezistent și pregătit pentru orice rețete vă puteți imagina. Are o structură foarte solidă și o garanție de 5 ani pentru siguranța dvs.

Faceți fiecare zi mai distractivă

Viața e mai frumoasă cu o rutină sănătoasă, folosind accesoriile opționale ale blenderului K400 (vândute separat). Luați un recipient personal de 500 ml la muncă sau la sală, păstrați o porție mică în frigider sau faceți suc proaspăt de citrice în câteva secunde cu storcătorul de citrice.

Faceți față ingredientelor dure

Simțiți-vă încrezător când utilizați ingrediente dure precum migdalele, semințele de chia, gheață, rădăcină de ghimbir sau legume nutritive, fibroase și cu frunze. Acestea vor fi transformate în texturi fine și omogene pentru arome perfect echilibrate. Delicios.

Sistem blender din 3 părți

Sunteți gata să creați amestecuri fine de fiecare dată. Trei aspecte se combină perfect în sistemul nostru din 3 părți: lama asimetrică unică, recipientul cu suprafață profilată și motorul adaptabil Intelli-Speed care detectează consistența conținutului pentru a menține viteza optimă.

Simțiți că dețineți controlul

Obțineți exact gustul și textura pe care vi le imaginați cu ajutorul butonului de control intuitiv. Acesta are 5 viteze, o opțiune Pulse și 3 programe presetate utile: zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie, precum și un ciclu util de autocurățare.

Blenderul care emană pozitivitate

Blenderul K400 nu doar că arată elegant, ci este și foarte versatil și puternic. Are chiar și autocurățare, astfel că vă puteți concentra pe lucruri distractive, cum ar fi să găsiți adaptări creative ale rețetelor.Când lucrurile se complică

Ingredientele dure pot fi foarte bune pentru sănătatea dvs., datorită fibrelor, proteinelor și nutrienților.
Acest blender KitchenAid a fost creat pentru a face față fructelor cu coajă lemnoasă, semințelor fine, rădăcinii de ghimbir, fructelor dense și legumelor cu frunze verzi precum varza kale, amestecându-le la consistența cea mai fină pentru creațiile dvs.
Această performanță excelentă de amestecare vă oferă rezultate extraordinar de omogene, cu un gust echilibrat la fiecare înghițitură sau lingură.Mai puțină dezordine cu blenderul dvs.

Fiți creativi și dați frâu liber imaginației fără a vă face griji în privința curățeniei. Blenderul K400 are o funcție de „start lent” care pornește motorul la o viteză redusă pentru a plia ingredientele și care crește apoi rapid pentru a evita stropirea.
După ce terminați, puteți folosi ciclul de autocurățare. Umpleți jumătate de recipient cu apă caldă și adăugați 1-2 picături de detergent de vase, apoi rulați ciclul de autocurățare. Capacul și recipientul pot fi spălate în mașina de spălat vase. Ura!Mixați toată ziua, zi de zi

Utilizați blenderul K400 rezistent în fiecare zi, de câte ori doriți – de la smoothie-uri violet pentru micul dejun la supe, sosuri reci, unt de nuci și piureuri fine de servit la masa de seară.
Este prevăzut cu o bază solidă din metal turnat sub presiune, un buton de control din metal turnat sub presiune și un sistem de amestecare din 3 părți special conceput. Puteți simți calitatea și ști că va dura mulți ani de acum înainte. Care este următoarea rețetă pe care o veți încerca?Preparate inspiratoare și nutritive

Vă place să luați cu dvs. un suc energizant? Sau poate luați o supă picantă pentru prânzul de la birou? Ne-am gândit la toate modurile în care ați putea dori să vă utilizați blenderul și am creat o serie de accesorii opționale (disponibile separat).
Luați un smoothie pentru gustarea de după antrenament într-o sticlă personală sau păstrați în frigider puțin amestec de mâncare pentru bebeluși sau un sos cu sfeclă roșie și iaurt. Descoperiți ce vi se potrivește.Simțiți-vă plin de energie cu accesoriile flexibile

Adaptați blenderul K400 la rutina și stilul dvs. de viață folosind accesoriile opționale, precum storcătorul de citrice sau recipientul personal cu capac pentru un consum ușor.

RĂSFOIRE ACCESORII

K400 ARTISAN BLENDER 5KSB4026

Blenderul nostru K400 vă ajută să obțineți preparate cu un gust desăvârșit. Este creat pentru a amesteca și cele mai dure ingrediente și a obține rezultate fine, indiferent dacă preparați o supă hrănitoare, mâncare pentru bebeluși, suc de lămâie verde, unt de nuci, sosuri, piureuri sau smoothie-uri! Cum funcționează? Blenderul are un sistem din 3 părți care acționează împreună în armonie: lama asimetrică unică din oțel inoxidabil, recipientul cu suprafață profilată care pliază ingredientele înapoi către lame și motorul Intelli-Speed de 1,5 CP care simte conținutul pentru a păstra viteza optimă. Citiți mai mult... Construit pentru utilizarea zilnică intensă, are o structură solidă din metal - inclusiv butonul de control - și o garanție de 5 ani pentru confortul dvs. Butonul intuitiv îl face ușor de controlat. Rotiți butonul la viteza dorită, o opțiune de impuls sau 3 programe presetate - zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie - care se ocupă automat de ciclu pentru a obține consistența ideală. După ce ați terminat, puteți utiliza ciclul comod de auto-curățare pentru a curăța blenderul și a-l pregăti pentru următoarea dvs. aventură culinară. La ce gust vă veți gândi data viitoare? *Puterea motorului blenderului (cai putere) a fost măsurată cu un dinamometru, un aparat pe care laboratoarele îl folosesc pentru a măsura puterea mecanică a motoarelor. Referința noastră privind un motor de 1,5 cai putere reflectă puterea motorului în sine și nu puterea blenderului la nivelul recipientului. Ca în cazul oricărui blender, puterea blenderului la nivelul recipientului nu este aceeași cu puterea motorului în sine. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSB4026

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 1200
Voltaj (V) 220-240
Frecvență (Hz) 50/60
Viteză de rotație max. (rpm) 16000
Viteză de rotație min. (rpm) 600
Înălțimea produsului 401
Lățimea produsului 193
Adâncimea produsului 229
Înălțimea produsului ambalat 279
Lățimea produsului ambalat 432
Adâncimea produsului ambalat 311
Greutate brută (kg) 7.48
Greutate netă (kg) 6.62
Tip ștecăr Euro

Blender

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Asortați-l cu mixerul

Atrageți toate privirile cu un set asortat. Această culoare fucsia atrăgătoare va ieși în evidență pe blat, așa cum se întâmplă în natură.Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.