Ce se află în cutie?

Veți obține tot ce vă trebuie pentru a amesteca, a frământa, a bate, a mărunți și a tăia aluatul de patiserie. Creații vibrante, venim!Ce se află în cutie?

Corpul mixerului

Corpul rezistent și elegant al acestui mixer cu suport emblematic găzduiește motorul puternic în capul mixerului și este fabricat din metal turnat, fiind astfel atât de durabil pe cât este de atemporal.

Bol de 4,7 l, din oțel inoxidabil

Bolul pentru mixare din oțel inoxidabil lustruit în două nuanțe frumoase este robust, stabil și durabil. Are un mâner ergonomic și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Bol de 3 l, din oțel inoxidabil

Bolul pentru mixare suplimentar vă permite să creați în continuare fără a vă opri să spălați vasele. Este fabricat din oțel inoxidabil lustruit și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Ecran de turnare

Acest accesoriu dintr-o bucată previne stropirea în bucătărie! Ciocul de turnare conceput inteligent vă permite să adăugați ingrediente fără dificultăți în timp ce amestecați.

Tel cu fire

Telul are un design eliptic pentru a maximiza acoperirea bolului. Permite încorporarea aerului în ingrediente în timpul baterii unei cantități mici sau mari. Fire fabricate din oțel inoxidabil și cap din aluminiu. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.

Cârlig argintiu pentru aluat

Cârligul pentru aluat este folosit pentru amestecarea și frământarea aluatului pe bază de drojdie, cum ar fi cel de pâine, pizza și paste făinoase.

Paletă argintie pentru patiserie

Mărunțește fără efort untul pentru produse de patiserie ușoare în mod constant, putând astfel să tăiați untul fără a-l topi. De asemenea, zdrobește și mărunțește.

Paletă argintie cu margine flexibilă

Concepută pentru amestecare mai rapidă, fără a fi nevoie să vă opriți și să răzuiți părțile laterale. Fabricată din metal acoperit și cu o margine flexibilă din silicon.

Racletă

Un instrument util pentru curățarea ușoară a paletei de patiserie

Înapoi
Înainte

Trăiți viața la maximum cu Hibiscus

Nu fiți timizi. Întâmpinați era îndrăznelii și a frumuseții. La fel ca floarea, această nuanță luxuriantă de roz va întoarce capetele. Este ce au așteptat mesele și bucătăria dvs. Spuneți bun venit culorii Hibiscus.Vă prezentăm mixerul captivant în nuanța Hibiscus

Fie că vreți să amestecați, să bateți, să frământați sau să pasați, acest mixer de 4,7 l Hibiscus Artisan într-o nuanță luminoasă le face pe toate. Datorită acțiunii planetare originale și formei celebre, este vedeta anului de la MARCA NR. 1 DE MIXERE DIN LUME (1). Dispune de un bol suplimentar de 3 l și 6 accesorii. Acest mixer cu suport KitchenAid Artisan care atrage toate privirile combină toți anii noștri de experiență pentru a face orice sarcină floare la ureche. Bezea, aluat de patiserie sau glazuri – mixerul dvs. le poate face pe toate. Este potrivit pentru mult mai multe lucruri decât prăjituri; poate să paseze cartofi sau să frământe aluat, să mărunțească pui gătit sau să amestece chifteluțe.Mixer cu suport care este pregătit pentru orice

Mixerul KitchenAid a fost primul mixer cu suport de uz casnic cu „acțiune planetară”. Dar ce înseamnă asta de fapt? Asta înseamnă că axul mixerului se rotește într-o direcție, în timp ce accesoriul se rotește în cealaltă direcție, obținând o amestecare mult mai rapidă și eficientă. Paleta se mișcă în spirală în cel puțin 59 de puncte de atingere în jurul bolului, așa că tot ce adăugați va fi amestecat complet; nimic nu se pierde.
Mixerul nostru în culoarea anului dispune de o mulțime de accesorii, pentru a fi gata să preparați tot felul de meniuri creative acasă. Paleta pentru patiserie are bare orizontale pentru încorporarea untului, dar funcționează și ca o paletă obișnuită pentru amestecare și mărunțire. Sau o puteți schimba cu telul inclus pentru aerare, cârligul pentru aluat pentru frământare sau paleta cu margine flexibilă pentru compoziții mai lipicioase. Este livrat și cu o racletă pentru curățarea ușoară a paletei de patiserie.
Selectați accesoriul și alegeți viteza, de la 1 pentru o amestecare blândă, până la 6 pentru baterea ingredientelor și prepararea cremelor și 10 pentru baterea rapidă a ingredientelor. De fapt, puteți bate frișca în mai puțin de 60 de secunde (2). Impresionant!O plăcere de folosit

Când nu mai aveți răbdare să vă puneți noul mixer cu suport la treabă, ultimul lucru de care aveți nevoie e să descifrați accesorii dificile și butoane complicate. Datorită capului rabatabil, acest mixer face orice sarcină mai ușoară. Blocați bolul în poziție, atașați paleta aleasă și coborâți capul. Mutați butonul pentru controlul vitezei la start. Atât de simplu.
Scutul de turnare inclus protejează mixerul și suprafețele de lucru de stropiri când adăugați ingrediente în bol și amestecați, așa încât să puteți curăța foarte ușor! Relaxați-vă și savurați ce ați preparat.Cantități mari sau mici cu KitchenAid 4,7 l

Cu acest mixer cu suport primiți nu doar unul, ci două boluri practice. Asta înseamnă că puteți prepara cantități mai mari sau puteți jongla cu două etape ale unei rețete în același timp. Amestecați aluatul într-unul și bateți albușurile de ou în celălalt!

Bolul mai mare, de 4,7 l, din oțel inoxidabil în două nuanțe are un mâner ergonomic pentru a fi ridicat cu ușurință. Poate frământa până la 2 kg de aluat sau amesteca 9 duzini de fursecuri (3) într-o singură tranșă.

Bolul din oțel inoxidabil de 3 l este ideal pentru sarcinile mărunte sau poate adăuga încă 60 (5 duzini) de fursecuri la sesiunea dvs. de copt, fără a fi necesar să o luați de la capăt. Astfel, puteți pregăti suficiente când dați o petrecere sau aveți o reuniune de familie. Mai doriți empanadas cu hibiscus?Construit să reziste timp de multe generații

Puterea se îmbină cu frumusețea în acest mixer superb. La fel ca toate mixerele noastre, este fabricat din materiale rezistente, având peste 100 de ani de experiență în inginerie.
Structura sa din metal turnat sub presiune înseamnă că este solid și rezistent. Chiar și butoanele sunt fabricate din metal și este comercializat împreună cu boluri din oțel inoxidabil rezistente la zgârieturi, mirosuri și pete. Aveți o garanție de 5 ani și o promisiune de reparații de 15 ani, așa că, în situația puțin probabilă în care apar probleme, echipa noastră le poate rezolva.Accesorii interesante pentru un orizont mai larg

Pregătiți orice preparat despre care ați citit sau la care ați visat – de la cârnați sățioși la suc de portocale proaspăt stors sau propria variantă de tăiței de legume. Pur și simplu conectați accesoriile opționale în axul multifuncțional din partea frontală a mixerului și sunteți gata de acțiune.

Alegeți dintr-o varietate de accesorii versatile pentru a prepara orice, de la paste proaspete la salate cu legume tăiate cubulețe, burgeri, cârnați, gemuri și sorbet. Toate accesoriile pentru axul de atașare se potrivesc cu toate modelele de mixer cu suport fabricate din 1919 încoace. Singura întrebare este pe care o veți încerca prima?

CĂUTAȚI ACCESORII PENTRU MIXERBucurați-vă de culoarea anului

KitchenAid a promovat puterea culorilor pentru a stimula creativitatea începând cu momentul când am introdus primele culori ale mixerului cu suport în 1955. Astăzi, culoarea anului a brandului valorifică tendințe globale pentru a capta momentul actual și a inspira pasionații de gătit din întreaga lume. Așadar, vă prezentăm Hibiscus, o nuanță frumoasă de fucsia intensă și elegantă, alegerea noastră pentru 2023. Va ieși în evidență garantat și va adăuga un plus de strălucire delicioasă în bucătăria dvs.MIXER DE 4,7 L HIBISCUS - ARTISAN 5KSM195PS

Mixerul cu cap rabatabil Hibiscus Artisan de 4,7 l (5KSM195PSBHI) este mixerul emblematic KitchenAid în culoarea noastră fucsia intens pentru anul 2023. Designul său unic și solid îl face să fie o prelungire a mâinilor dvs. , permițându-vă să vă exprimați creativitatea în rețete. Motorul este silențios și durabil, fără pierderi de putere între motor și accesorii. Acțiunea planetară originală asigură o amestecare rapidă și eficientă, atingând bolul în 59 de puncte per rotație. Citiți mai mult... Mixerul este furnizat cu un bol de 4,7 l din oțel inoxidabil, în care se poate frământa până la 2 kg de aluat sau se pot amesteca 9 duzini de fursecuri ⁽³⁾ într-o singură tranșă. Veți primi accesorii suplimentare în cutie la acest model de mixer. Pe lângă un bol suplimentar de 3 l din oțel inoxidabil, veți primi un tel, o paletă pentru patiserie, un cârlig pentru aluat, un scut pentru turnare, o paletă cu margine flexibilă și o racletă special concepută pentru curățarea paletei pentru patiserie. Dispozitivul practic de înfășurare a cablului vă permite să depozitați mixerul într-un mod ordonat și sigur. Dacă vă place să creați și să experimentați în activitatea culinară, există o mulțime de accesorii opționale interesante (vândute separat) pe care le puteți conecta la axul de atașare multifuncțional. Atașați orice, de la un dispozitiv pentru tăiat paste la un accesoriu de tocat, un dispozitiv pentru tăierea în fâșii a legumelor sau o râșniță de cereale, pentru a da frâu liber creativității. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM195PS

Specificatii tehnice

Putere (W) 300
Motor CA (curent alternativ) AC (Alternating current)
Tensiune (V) 220-240
Frecvență (Hz) 50/60
Viteza min. de rotație 58
Cantitate max. de făină 1
Material corp Aluminiu turnat
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 145
Înălțime produs 360
Lățime produs 240
Lungime produs 370
Înălțime produs ambalat 413
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 273
Greutate netă (kg) 11.1
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 12.85
Blat tartă (kg făină) 0.5
Cantitate max. de frișcă (l) 1
Cantitate aluat tort (kg) 2.7
Aluat de pâine (cu drojdie) 2
Cantitate cartofi piure (kg) 1.5
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 108
Tip ștecher Euro

Accesorii

Accesorii incluse Da

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

(1) Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted October/November 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.
(2) Bazat pe 473 ml de smântână grasă (conținut de grăsime 36%).
(3) Bazat pe 28 g de aluat per fursecLista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.