Despre KitchenAid
Esența mărcii

De aproape un secol, aici la KitchenAid suntem serioși când vine vorba de mâncare și produsele noastre reprezintă un mix de performanță profesională, calitate artizanală și design emblematic.

Serioși când vine vorba de mâncare

Serioși când vine vorba de mâncare este chintesența stilului de viață KitchenAid. Mâncarea înseamnă energie pentru corp, dar noi credem că este mult mai mult de atât. A fi serios când vine vorba de mâncare merge dincolo de gătitul în sine. Se referă la descoperirea lumii cu toate simțurile noastre, motivați de pasiunea pentru preparate delicioase. Se referă la bucuria de a împărți cu ceilați și felul în care ne exprimăm propriul stil în bucătărie. Se referă la provocarea inovației și la entuziasmul explorării de noi arome și noi posibilități.

KitchenAid

Performanță profesională

KitchenAid s-a bazat întotdeauna pe lumea profesioniștilor pentru sfaturi, informații și sugestii pentru dezvoltarea produselor sale. Unice nu doar din acest motiv, ci și grație manoperei de înaltă calitate, acestea vă vor stârni pasiunea culinară cu performanțe dovedite. Indiferent dacă sunteți începător sau vă apropiați de statutul de expert, KitchenAid este partenerul dvs. ideal: toate electrocasnicele sale sunt inspirate, concepute și dezvoltare în parteneriat cu bucătari profesioniști.
Rezultatul acestei relații de de lungă durată este o gamă de produse ale căror tehnologii și materiale vor oferi rezultate profesionale superioare. Această înseamnă electrocasnice de înaltă calitate, stilate și cu performanțe deosebite și mai multe opțiuni pentru meniurile dvs. și designul bucătăriei.
Oricine care cunoaște cu adevărat sensul sintagmei „serioși când vine vorba de mâncare” poate obține acum rezultate profesionale grație felului în care sunt realizate produsele KitchenAid.

Calitate artizanală

Simțul vizual și cel tactil sunt primele care se activează la interacțiunea cu produsele KitchenAid. De fapt, toate electrocasnicele KitchenAid sunt sinonime cu meșteșugul fin, durabilitatea, materialele sofisticate, robustețea și atenția meticuloasă pentru detalii.
Oțelul inoxidabil conferă ochilor și mâinilor o senzație de durabilitate și calitate fără egal.
Toate aceste elemente se combină armonios cu detaliile și grija pentru designul meticulos, în electrocasnicele mari și mici deopotrivă.

Design emblematic

Întreaga gamă de electrocasnice mici, electrocasnice mari și ustensile de gătit de la KitchenAid a ieșit întotdeauna în evidență grație designului atemporal, distinct și îndrăzneț, care conferă un aer aparte oricărei bucătării, pornind de la inspirația oferită de mixerul cu suport emblematic.
Nu se poate nega faptul că meșteșugul fin, durabilitatea, robustețea, materialele de calitate și atenția deosebită pentru detalii au fost și continuă să fie baza tuturor blaturilor și electrocasnicelor mari de la KitchenAid, indiferent dacă vorbim de modelele de sine stătătoare sau cele încorporate.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.