- 1886 -

INVENȚIA REVOLUȚIONARĂ
Totul a început cu ideea unei femei.

Numele ei este Jospehine Cochrane și a revoluționat lumea gătitului.

În 1886, ea a brevetat o invenție care, în timp, urma să devină mașina de spălat vase de astăzi.
Nouă dintre mașinile sale incredibile au fost expuse, vândute și folosite în restaurante. Unele și-au găsit locul în hoteluri de lux respectate: Hotelul Baltimore din New York și Tremor and Palmer House din Chicago. Aceste prime modele au fost vândute pentru 700 - 1000 de dolari. Condusă de dorința de a-și promova invenția, Joséphine a adaptat modelul pentru uz casnic, acesta fiind vândut cu 350 dolari. Acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de moartea sa, în 1913.

INVENȚIA REVOLUȚIONARĂ
SE NAȘTE O LEGENDĂ

- 1919 -

SE NAȘTE O LEGENDĂ
Primul mixer și cum s-a născut marca.

În urmă cu aproape un secol, inginerul Herbert Johnson din Ohio a inventat un alt aparat miraculos care urma să revoluționeze viețile experților culinari și gurmanzilor: „H5”, primul tel de ouă electric pentru uz casnic.
Când îl testa, soția unuia dintre directorii companiei a inventat fără să știe numele mărcii când a exclamat: „Nu-mi pasă cum îl numești, este cel mai bun ajutor în bucătărie (kitchen aid, în engleză) pe care l-am avut vreodată”. Așa s-a născut KitchenAid.
Peste ani, inspirată de lumea profesioniștilor, marca nu s-a oprit niciodată din a inventa și a îmbunătăți soluțiile inovatoare pentru gurmanzi și bucătari.

- 1927 -

MIXERUL VEDETELOR
Popularitate la scară largă și vânzări record

Modelul care a urmat după H-5 a fost primit cu o popularitate imediată... s-au vândut 20.000 de unități în primii trei ani de punere pe piață.
Printre primii utilizatori ai mixerelor cu suport KitchenAid s-au numărat nume faimoase precum John Barrymore, Marion Davies, E.I. DuPont, Henry Ford, Myrna Loy, Frederick March, Ginger Rogers și guvernatorul statului New York Al Smith, toți aceștia recunoscându-i excelența.

MIXERUL VEDETELOR
EXPERTUL ÎN DESIGN

- 1936 -

EXPERTUL ÎN DESIGN
Comuniunea dintre stil și tehnologie de ultimă generație

Egmont Arens, editor al revistei Creative Arts și faimoasei Vanity Fair, una dintre cele mai renumite reviste din lume, a fost și un designer de talie mondială. Timp de câțiva ani, și-a împărtățit cunoștințele cu KitchenAid. Acesta a conceput trei dintre cele mai elegante modele, printre care și faimosul „K”, în jurul căruia s-a format un cult astăzi. Creațiile sale, considerate revoluționare, au câștigat mai multe premii pentru design și sunt expuse în multe muzee.
Peste 60 de ani mai târziu, mixerele KitchenAid seamănă încă cu cele concepute de Arens, dovadă a talentului său vizionar remarcabil.

- 1941 -

DESIGN ATEMPORAL…
…care nu s-a schimbat niciodată

Modelul K5A a fost introdus cu puțin înainte de Al Doilea Război Mondial...
toate cele trei mixere concepute de Arens rămân practic neschimbate până astăzi. Expuse în muzee din întreaga lume, acestea au câștigat premii importante pentru designul lor remarcabil.

DESIGN ATEMPORAL…
GENIUL INTRĂ ÎN BUCĂTĂRIE

- 1949 -

GENIUL INTRĂ ÎN BUCĂTĂRIE
KD-10: Visul lui Josephine Garis Cochrane a devenit realitate

Convinsă de potențialul brevetului lui Josephine Garis Cochrane, KitchenAid își îmbunătățește performanțele și concepe mașina de spălat vase KD-10, lansată pe o combinație de alb și roz!
Caracteristicile sale merg dincolo de designul extraordinar: KD-10 este echipată cu o nouă tehnologie revoluționară pentru acele vremuri, care încă stă la baza tuturor mașinilor de spălat vase. Produsul este remarcabil sub fiecare aspect, iar performanțele sale sunt la paritate cu cele ale unor electrocasnice din zilele noastre. De fapt, unele KD-10 se mai folosesc și astăzi.

- 1994 -

O LUME A CULORILOR
Culorile pline de viață devin „semnătura” KitchenAid.

Gust și culori

În 1955, pentru prima dată în lumea complet albă a articolelor de bucătărie, mixerul este împodobit cu culori radiante: roz magnolie, galben solar, verde insular, crom satinat și cupru patinat... În 1994, paleta este extinsă și se bucură de popularitatea noilor modele. Roșu imperial, albastru cobalt, verde măr, galben pastel, gri antracit și chiar mandarină... spre marea bucurie a bucătarilor de pretutindeni.

O LUME A CULORILOR
KITCHENAID ÎȘI ASUMĂ ANGAJAMENTUL

- 2003 -

KITCHENAID ÎȘI ASUMĂ ANGAJAMENTUL
Cauza femeii…

Un angajament global: Programul Cook for the Cure (Gătim pentru găsirea unui leac)

KitchenAid a introdus prima sa linie care combină electrocasnicele mici și mari, fiecare inspirate de stilul, designul și performanțele profesionale excepționale și funcționalitatea legendarului aparat pentru procesarea alimentelor KitchenAid. Linia profesională KitchenAid, cea mai bună din gama de produse a mărcii, este compusă din opt aparate mari, inclusiv o mașină de spălat vase din oțel inoxidabil, cu un finisaj metalic mat special.

În acelaș an, KitchenAid și-a început colaborarea cu Susan G. Komen Foundation pentru a sprijini cot la cot femeile în lupta împotriva cancerului de sân. În onoarea noului parteneriat, KitchenAid a lansat o ediție roz specială, o parte din veniturile acumulate fiind donate fundației.

- 2007 -

O LUME A EXPERTIZEI ȘI PASIUNII
Amatorii de gastronomie se unesc.

Europa primește KitchenAid cu brațele deschise

Aparatele mari de la KitchenAid sosesc în Europa. O gamă completă de produse KitchenAid încorporate a fost lansată în Europa pentru a atrage segmentul superior al pieței și gurmanzii pasionați. După ce au apărut mai întâi pe piața franceză și pe cea italiană, în 2007, acestea s-ar răspândit rapid în toată Europa.

O LUME A EXPERTIZEI ȘI PASIUNII
SĂRBĂTORIM 90 DE ANI DE EXPERTIZĂ CULINARĂ

- 2009 -

SĂRBĂTORIM 90 DE ANI DE EXPERTIZĂ CULINARĂ
Rețete noi și o culoare foarte specială

Cu moștenirea sa profesională fără egal, KitchenAid a sărbătorit 90 de ani de durabilitate, performanță, design și generozitate într-o aniversare pe care a vrut să o partajeze cu toți amatorii de gastronomie, experți și începători deopotrivă, prin nou carte de bucate KitchenAid, frumos ilustrată de renumitul fotograf belgian Tony Le Duc.
Cu această ocazie, a fost creată o ediție pentru colecționari pe roșu ionatan a emblematicului mixer cu suport KitchenAid.

- 2010 -

INOVATORUL CHEF TOUCH
Tehnici profesionale în casa dvs.

KitchenAid are bucuria să prezinte Chef Touch…

Un sistem inovator de gătit și păstrare pentru uz casnic, care scoate ce-i mai bun din orice rețetă, nouă și veche. Pentru prima dată, bucătarii amatori pot găti în vid, o tehnică de gătit la temperaturi mici sofisticată, de înaltă calitate, care dezlănțuie creativitatea culinară. Ingredientele proaspete sunt vidate în pungi alături de condimente și gătite într-un cuptor cu abur la mai puțin de 100°C pentru a păstra apa și nutrienții care se găsesc în mod natural în alimente; rezultatul este un preparat incredibil de fraged, suculent, plin de culoare și aromă – și mult mai sănătos.

INOVATORUL CHEF TOUCH
UN SISTEM REVOLUȚIONAR

- 2011 -

UN SISTEM REVOLUȚIONAR
Designul de calitate primește recunoaștere

Premiul Red Dot

Sistemul inovator KitchenAid Chef Touch a câștigat Premiul Red Dot la una dintre cele mai distinse competiții internaționale, în cadrul căreia juriul alcătuit din experți foarte respectați a aprobat oficial acest produs revoluționar care aduce gătitul în vid în locuințele oamenilor.

- 2012 -

CEL MAI BUN MIXER
Puterea în mâinile dvs.

Cantitate plus calitate

KitchenAid introduce noul mixer cu suport și bol mobil Artisan de 6,9 l - cel mai puternic, durabil, silențios și mai bun mixer din clasa sa. Cu un motor de 1,3 cp care mixează cantități foarte mari rapid și eficient în bolul de oțel inoxidabil de 6,9 litri, performanțele superioare sunt pur și simplu garantate.
Acest model a câștigat premiul KuchenInnovation des Jahres 2012 pentru calitate, performanță și design.
Secolul XXI va continua să aibă KitchenAid în fruntea inovației și excelenței în produse. Amatorii de gastronomie se pot baza pe o gamă completă de electrocasnice mari și ustensile de bucătărie. Inspirate de lumea profesioniștilor, aceste noi aparate îi vor însoți la fiecare pas în experiența lor culinară - preparat, gătit, păstrat și curățat. Combinând cele mai noi tehnologii cu designul îndrăzneț, KitchenAid insuflă o adevărată pasiune pentru gătitul acasă pentru prieteni și familie.

CEL MAI BUN MIXER
O GAMĂ COMPLETĂ DE ELECTROCASNICE MICI ȘI MARI

- 2013 -

O GAMĂ COMPLETĂ DE ELECTROCASNICE MICI ȘI MARI
De la păstrare, la pregătire și la gătit

KitchenAid a lansat noua linie Vertigo de frigidere și pivnițe de vinuri, electrocasnice pline de stil care garantează condiții excelente de păstrare și care pot fi instalate în orice bucătărie.

Lansarea a inclus și electrocasnice mici, introducând noua linie Artisan alcătuită din aparatul pentru procesarea alimentelor de 4 l, ibricul electric, blenderul fără fir, prăjitoarele de pâine pentru 2 și 4 felii și aparatele pentru procesarea alimentelor cu 14 și 16 cupe.

- 2015 -

O SCHIMBARE A ASPECTULUI ELECTROCASNICELOR MARI ȘI O LANSARE REVOLUȚIONARĂ PENTRU CELE MAI MICI
Anul marilor schimbări

O adevărată revoluție în bucătărie are loc odată cu lansarea aparatului pentru procesarea alimentelor Artisan de la KitchenAid. Noul aparat multifuncțional, axat pe creativitate și simplitate, este conceput pentru a face față tuturor fazelor de pregătire - de la tăiat la amestecat și la gătit.

În 2015, KitchenAid a schimbat și aspectul electrocasnicelor sale, acordând o atenție deosebită detaliilor, calității și meșteșugului, garantând în același timp performanțele profesionale.

O SCHIMBARE A ASPECTULUI ELECTROCASNICELOR MARI ȘI O LANSARE REVOLUȚIONARĂ PENTRU CELE MAI MICI
CONSILIUL SERIOUS ABOUT FOOD

- 2016 -

CONSILIUL SERIOUS ABOUT FOOD

KitchenAid a creat Consiliul Serious About Food, organismul suprem alcătuit din experți, pionieri și inovatori. Este o garanție și o resursă avangardistă și extraordinară de explorare a universului gastronomic. Un bucătar, un designer și un gurmand. Trei personalități diferite care reflectă misiunea KitchenAid: de a onține cele mai bune informații și sugestii din lumea profesioniștilor pentru a crea produse emblematice care să permită amatorilor de gastronomie să-și exprime creativitatea.

Membrii Consiliului Serious About Food oferă un punct de vedere exclusiv cu privire la cele mai inovatoare tendințe, adunând sugestii valoroase și inspirație din întreaga lume, pentru a permite imaginației culinare să zburde și să dezlănțuie toate acele inspirații delicioase. Revista online oferă ponturi neprețuite pentru prepararea mâncărurilor delicioase și descoperirea ingredientelor locale originale. Cititorii pot găsi articole despre tendințele culinare și în design și o comunitate care vă inspiră și vă ajută să-i inspirați pe ceilalți.
Dacă și dvs. sunteți serioși când vine vorba de mâncare, KitchenAid și Consiliul Serious About Food sunt cei mai de încredere aliați.

- 2019 -

SĂRBĂTORIM 100 DE ANI DE ISTORIE

Pentru a marca această sărbătoare care apare o dată la un secol, ne-am investit cunoștințele și dragostea într-o gamă în ediție limitată, doar pentru dvs.: Queen of Hearts. Această colecție pentru inima casei este disponibilă în nuanța Passion Red, care întruchipează energia, puterea și pasiunea dvs. comună de a crea posibilități în bucătărie. Pe lângă un mixer cu suport emblematic, include 6 aparate perfect asortate, care încorporează toate cunoștințele noastre tehnice. Să privim înainte spre o nouă eră și să creăm amintiri în continuare!Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.