GARANȚIE

Descoperiți condițiile care se aplică produselor pe care le cumpărați.

GARANȚIA PENTRU ELECTROCASNICE
MICI ÎN EUROPA

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.


Descărcare

GARANȚIA PENTRU ELECTROCASNICE
MARI

La achiziționarea de electrocasnice mari și accesorii KitchenAid, veți pătrunde într-o lume a designului fără egal și performanțelor ireproșabile în bucătărie, care vor scoate la lumină bucătarul din dvs. Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat aici.

Descărcare

GARANȚIA ARTICOLE DE BUCATARIE
ÎN EUROPA

Toate articole de bucatarie KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.


DESCĂRCARE

MANUAL DE UTILIZARE

Descărcați manualul de utilizare.

Manual de utilizare KitchenAid sunt incluse împreună cu produsul la livrare. Puteți descărca manualul de utilizare și de aici.
Pentru a găsi un manual de utilizare, pur și simplu introduceți numărul modelului, integral sau o parte din acesta, de pe aparatul dvs. Acesta este amplasat pe abțibildul de service de pe aparatul dvs. KitchenAid, de exemplu KOASP 60600. Puteți să căutați și folosind numărul format din 12 cifre de pe abțibildul de service (acesta începe de obicei cu 85.....).

CĂUTARE
CĂUTARE

Cataloage

Răsfoiți cataloagele noastre pentru a descoperi întreaga lume a produselor KitchenAid

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.