5KSM185PSEAC - 859702301000

10 culori disponibile, Almond cream

Guarantee_5Y

Prepară orice

Cel mai versatil aparat din bucătărieALUAT FRĂMÂNTAT CU UȘURINȚĂ

Cârligul pentru aluat este perfect pentru frământarea tuturor tipurilor de aluat. Utilizați-l pentru a face paste, pizza și pâine.

PENTRU AMESTECURI PUFOASE

Folosiți telul atunci când trebuie să încorporați aer în amestecurile dvs.

CEL MAI BUN BĂTĂTOR PLAT

Bătătorul plat este destinat amestecurilor mai dense și oferă consistența potrivită tuturor preparatelor, de la cartofi piure până la glazuri.

MAI MULTE BOLURI = MAI MULTĂ DISTRACȚIE

Bolul de 3 L este un bol suplimentar, astfel încât să nu fie nevoie să-l spălați pe cel pe care îl dețineți deja. Aveți nevoie de două compoziții pentru rețeta dvs.? Noi vă oferim soluția.

PROTEJAȚI-VĂ SPAȚIUL DE GĂTIT

Ecranul de turnare este perfect pentru acoperirea bolului în timp ce adăugați ingrediente. Adăugați esențele și evitați orice mizerie.

Amuzant și funcțional

Cu un design neted și rotund, cu capul înclinat, disponibil în multe culori diferite, veți găsi mixerul perfect pentru dvs.Elegant, ușor de utilizat ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Elegant, ușor de utilizat ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Magie în rotire

Nu a fost niciodată mai ușor să adăugați ingrediente în amestecul dvs., datorită originalei acțiuni planetare a mixerului nostru cu suport. Efortul scăzut se îmbină cu rezultate de înaltă calitate.Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Construit să dureze

Mixerele noastre cu suport sunt construite din cele mai rezistente materiale și pot face față oricărei rețete pe care doriți să o preparați cu (sau în) acestea. Cu ce rețetă doriți să puneți la încercare mixerul dvs. cu suport?Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Adaptați-l nevoilor dvs.

Alegeți dintr-o mare varietate de accesorii. Conectați-l la priză și sunteți gata de acțiune! Creați toate rețetele pe care ați dorit întotdeauna să le faceți.Accesoriile sunt perfecte pentru modificarea și adaptarea mixerului dvs. cu suport pentru a veni întâmpinarea nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Accesoriile sunt perfecte pentru modificarea și adaptarea mixerului dvs. cu suport pentru a veni întâmpinarea nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Puternic, mai puternic, cel mai puternic

O combinație între putere și frumusețe, acesta este mixerul cu suport dotat cu accesorii din oțel inoxidabil. Ușor de curățat, rezistent la lovituri și zgârieturi... și, bineînțeles, super modern.Atât mixerul, cât și bolurile cu care este dotat, sunt din oțel inoxidabil. Igienic, rafinat și pregătit pentru o relație pe termen lung cu dvs.

Atât mixerul, cât și bolurile cu care este dotat, sunt din oțel inoxidabil. Igienic, rafinat și pregătit pentru o relație pe termen lung cu dvs.

Ce se află în cutie?

Bol din oțel inoxidabil de 4,8 L

Mâner ergonomic din oțel inoxidabil lustruit. Sigur pentru maşina de spălat vase. Robust, stabil și durabil

Bol din oțel inoxidabil de 3,0 L

Bolul de 3 L nu are mâner. Bolul este din oțel inoxidabil lustruit.

Ecran pentru turnare

Accesoriu opțional pentru mixer cu cap rabatabil. Accesoriu dintr-o singură bucată, cu două întrebuințări care previne stropirea. Gura de turnare vă permite să adăugați cu ușurință ingrediente în timp ce amestecați.

Tel „pară”

Telul „pară” din oțel inoxidabil cu 11 fire are un design în formă eliptică pentru a maximiza acoperirea bolului, permițând baterea de capacitate mare la fel de rapidă și ușoară ca și pentru volumele mai mici.

Cârlig de aluat

Folosit pentru mixarea și frământarea aluaturilor cu drojdie, cum ar fi cel pentru pâine, pizza, și paste. Confecționat din oțel inoxidabil. Compatibil cu mașina de spălat.

Tel plat

Folosit pentru amestecuri dense, cum ar fi cele pentru torturi, glazuri, prăjituri și cartofi piure. Confecționat din oțel inoxidabil. Compatibil cu mașina de spălat.

Înapoi
Înainte

Și puteți face chiar mai mult

Eliberați creativitatea interioară și dezvăluiți adevăratul bucătar din dvs.ARTISAN MIXER CU SUPORT ȘI CAP RABATABIL DE 4,8 L 5KSM185PS

Mixerul nostru cu suport de 4,8 l este solid, puternic, precum și destul de versatil pentru a fi folosit într-o varietate de activități în bucătărie. Puteți mixa rapid compoziții semilichide, face pâine, bezele moi și chiar cartofi piure cu ajutorul accesoriilor incluse din oțel inoxidabil: tel, paletă și cârlig pentru aluat. Construit să reziste timp de multe generații, are o construcție metalică din zinc și o garanție de 5 ani. Mixerul cu suport are butoane din metal și este acoperit cu email în culori premium. Citiți mai mult... Ușor de controlat cu ajutorul mânerului, mixerul are viteze de la 1 la 10 și un motor cu acționare directă, care transformă eficient puterea waților în putere de lucru. Are boluri din oțel inoxidabil de 4,8 l și 3 l, care ușurează lucrul, fără a fi necesar să spălați vase între ingrediente. Odată ce ați terminat, puteți pune bolurile și accesoriile în mașina de spălat vase și să ștergeți corpul. Un design emblematic de la KitchenAid care susține aventurile culinare. Poate acționa o varietate de accesorii opționale (vândute separat de către KitchenAid). Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM185PS

Specificatii tehnice

Putere (W) 300
Motor CA (curent alternativ) AC (Alternating current)
Putere (cp) 0.19
Tensiune (V) 220-240
Putere electrică (W) 300
Frecvență (Hz) 50/60
Viteza max. de rotație 220
Viteza min. de rotație 58
Cantitate max. de făină 1
Viteză impuls 58
Material corp Zinc
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 145
Control electric al vitezei Da
Înălțime produs 360
Lățime produs 240
Lungime produs 370
Înălțime produs ambalat 413
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 273
Greutate netă (kg) 11.1
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 12.85
Blat tartă (kg făină) 0.5
Albușuri de ou 12
Cantitate max. de frișcă (l) 1
Cantitate aluat tort (kg) 2.7
Aluat de pâine (cu drojdie) 2
Cantitate cartofi piure (kg) 1.5
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 108
Tip ștecher Euro

Accesorii

Accesorii incluse 4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Doriți să aflați mai multe informații despre mixerele cu suport?

DESCOPERIȚI MIXERUL NOSTRU CU SUPORT

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.