5KSB4026ECA - 859711577600

13 culori disponibile, Candy apple

Guarantee_5Y

Sistemul de amestecare din 3 părți special conceput al KitchenAid

Un disc rotativ cu 5 viteze variabile, inclusiv funcția Impuls, 3 programe presetate de rețete (zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie) și cicluri de auto-curățare

Recipient din sticlă cu suprafață profilată de 1,4 L

Motor puternic de 1,5 CP* (cu sistem Intelli-Speed)

Blender creat pentru un gust desăvârșit

Mixați cu ușurință cele mai dure ingrediente pentru rezultate fine și un gust desăvârșit cu blenderul nostru K400. Creatori împătimiți, pregătiți-vă să creați!

Culori care să vă inspire

Culoarea este în ADN-ul nostru. Am creat blenderul K400 în nuanțe superbe pentru a-l asorta cu stilul, casa sau mixerul dvs. cu suport, de la Ink Blue la Pebbled Palm și Cast Iron Black. Fiți unic sau găsiți idei de culori pentru bucătărie care să vă inspire.

Structură stabilă din metal

Cu o bază din metal turnat sub presiune și un buton de control, acest blender este construit să reziste. Este greu, rezistent și pregătit pentru orice rețete vă puteți imagina. Este foarte solid și are 5 ani garanție pentru confortul dvs.

Deschideți posibilități

Accesoriile opționale ale blenderului K400 (vândute separat) pentru orice nevoi și ritualuri se adaptează stilului dvs. de viață. Luați un recipient personal de 500 ml la birou sau la sală, depozitați un recipient pentru cantități mici în frigider sau utilizați storcătorul de citrice.

Faceți față ingredientelor dure

Simțiți-vă încrezător când utilizați ingrediente dure precum migdalele, semințele de chia, gheață, rădăcină de ghimbir sau legume nutritive, fibroase și cu frunze. Acestea vor fi transformate în texturi fine și omogene pentru arome perfect echilibrate. Delicios.

Sistem blender din 3 părți

Creează amestecuri fine de fiecare dată. Trei aspecte se combină în sistemul nostru din 3 părți: lama asimetrică unică, recipientul cu suprafață profilată și motorul adaptabil Intelli-Speed care simte conținutul pentru a menține viteza optimă.

Simțiți că dețineți controlul

Obțineți precis gustul și textura pe care vi le imaginați cu ajutorul butonului de control intuitiv. Acesta are 5 viteze, o opțiune Pulse și 3 programe presetate utile: zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie – precum și un ciclu util de autocurățare.

Ce se află în cutie?Ce se află în cutie?

Recipient de 1,4 l din sticlă cu lamă asimetrică

Recipientul pătrat din sticlă are o suprafață profilată la interior pentru a plia conținutul înapoi către lamă. Acesta creează un vârtej puternic și permite turnarea ușoară. În bază, lama din oțel inoxidabil călit de 3 mm grosime amestecă la 4 unghiuri diferite pentru a procesa cele mai dure ingrediente. Toate piesele se pot spăla în mașina de spălat vase.

Capac ce se închide etanș cu cupă detașabilă

Capacul cu orificiu se fixează în siguranță pe recipient. Este fabricat din silicon și ușor de îndepărtat și curățat. Include o cupă de măsurare a ingredientelor detașabilă (fără BPA) pentru măsurarea și adăugarea ingredientelor de până la 60 ml în timp ce mixați. Sigură pentru mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

Când lucrurile se complică

Ingredientele dure pot fi foarte bune pentru sănătatea dvs., datorită fibrelor, proteinelor și nutrienților.

Acest blender KitchenAid a fost creat pentru a face față fructelor cu coajă lemnoasă, semințelor fine, rădăcinii de ghimbir, fructelor dense și legumelor cu frunze verzi precum kale, amestecându-le la consistența cea mai fină pentru creațiile dvs.

Această performanță excelentă de amestecare vă oferă rezultate extraordinar de omogene, cu un gust echilibrat în fiecare înghițitură sau lingură.Plin de personalitate

Revitalizați-vă culorile din bucătărie cu un aspect nou, viu colorat și revigorant. Puteți alege un blender K400 elegant pentru a se potrivi stilului, interiorului casei sau chiar mixerului dvs. cu suport de aceeași culoare.

Sunt atâtea opțiuni de culori care vă pot tenta – de la Pistachio la Medallion Silver – încât cu siguranță veți găsi cel mai bun blender pentru dvs.Mai puțină dezordine cu blenderul dvs.

Faceți-vă de cap și dați frâu liber imaginației fără a vă face griji în privința curățeniei. Blenderul K400 are o funcție de „start lent” care pornește motorul la o viteză redusă pentru a plia ingredientele și care crește apoi rapid pentru a evita stropirile.

După ce terminați, puteți folosi ciclul de autocurățare. Umpleți recipientul blenderului cu puțină apă și un strop de detergent de vase, apoi porniți ciclul de autocurățare. Recipientul și capacul pot fi spălate în mașina de spălat vase pentru confortul dvs.Mixați toată ziua, zi de zi

Utilizați blenderul K400 rezistent în fiecare zi, de câte ori doriți – de la smoothie-uri verzi pentru micul dejun la supe, sosuri reci, unt de nuci și piureuri fine de servit la masa de seară.

Este prevăzut cu o bază solidă din metal turnat sub presiune, un buton de control din metal turnat sub presiune și un sistem de amestecare din 3 părți special conceput. Puteți simți calitatea și ști că va dura mulți ani de acum înainte. Care este următoarea rețetă pe care o veți încerca?Adaptat la stilul dvs. de viață sănătos

Vă place să luați cu dvs. un suc energizant? Sau poate luați o supă picantă pentru prânzul de la birou? Ne-am gândit la toate modurile în care ați putea dori să vă utilizați blenderul și am creat o serie de atașamente opționale (disponibile separat).

Luați un smoothie pentru gustarea de după antrenament într-o sticlă personală sau păstrați în frigider puțin amestec de mâncare pentru bebeluși sau un sos cu mentă. Descoperiți ce vi se potrivește.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 perfect pentru dvs. cu o gamă de accesorii opționale pentru a prepara amestecuri de diferite dimensiuni, a le depozita și a le lua în geantă.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

K400 ARTISAN BLENDER 5KSB4026

Blenderul nostru K400 vă ajută să obțineți preparate cu un gust desăvârșit. Este creat pentru a amesteca și cele mai dure ingrediente și a obține rezultate fine, indiferent dacă preparați o supă hrănitoare, mâncare pentru bebeluși, suc de lămâie verde, unt de nuci, sosuri, piureuri sau smoothie-uri! Cum funcționează? Blenderul are un sistem din 3 părți care acționează împreună în armonie: lama asimetrică unică din oțel inoxidabil, recipientul cu suprafață profilată care pliază ingredientele înapoi către lame și motorul Intelli-Speed de 1,5 CP care simte conținutul pentru a păstra viteza optimă. Citiți mai mult... Construit pentru utilizarea zilnică intensă, are o structură solidă din metal - inclusiv butonul de control - și o garanție de 5 ani pentru confortul dvs. Butonul intuitiv îl face ușor de controlat. Rotiți butonul la viteza dorită, o opțiune de impuls sau 3 programe presetate - zdrobire gheață, băuturi cu gheață, smoothie - care se ocupă automat de ciclu pentru a obține consistența ideală. După ce ați terminat, puteți utiliza ciclul comod de auto-curățare pentru a curăța blenderul și a-l pregăti pentru următoarea dvs. aventură culinară. La ce gust vă veți gândi data viitoare? *Puterea motorului blenderului (cai putere) a fost măsurată cu un dinamometru, un aparat pe care laboratoarele îl folosesc pentru a măsura puterea mecanică a motoarelor. Referința noastră privind un motor de 1,5 cai putere reflectă puterea motorului în sine și nu puterea blenderului la nivelul recipientului. Ca în cazul oricărui blender, puterea blenderului la nivelul recipientului nu este aceeași cu puterea motorului în sine. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSB4026

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 1200
Voltaj (V) 220-240
Frecvență (Hz) 50/60
Viteză de rotație max. (rpm) 16000
Viteză de rotație min. (rpm) 600
Înălțimea produsului 401
Lățimea produsului 193
Adâncimea produsului 229
Înălțimea produsului ambalat 279
Lățimea produsului ambalat 432
Adâncimea produsului ambalat 311
Greutate brută (kg) 7.48
Greutate netă (kg) 6.62
Tip ștecăr Euro

Blender

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Mai multe blendere pentru o viață sănătoasă

DESCOPERIȚI BLENDERELE NOASTRE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.