Vă prezentăm culoarea anului

La KitchenAid, am avut întotdeauna o pasiune pentru culoare. Este în ADN-ul nostru. Explorăm tendințele în materie de culori și vă oferim inspirație cu nuanțe delicioase potrivite cu stilul, gusturile și casa dvs. Acum, ne face plăcere să vă prezentăm culoarea anului 2021: Honey.Explorați mixerul și blenderul nostru în nuanța HoneySentimentul de apropiere în 2021

Honey este culoarea anului 2021 la KitchenAid. Aurie și ispititoare, inspiră căldură, armonie și bucuria sentimentului de apropiere.În prezent, crearea unui spațiu confortabil și primitor este mai importantă ca oricând. Găsiți-vă refugiul și umpleți-l cu căldură.

Bucătăria dvs. poate fi inima locuinței dvs., aducându-i pe cei dragi laolaltă pentru a prepara, împărți, mânca și a vă simți bine.

Mierea adaugă savoare și intensitate preparatelor și locuinței dvs. Bucurați-vă de strălucirea intensă a îndulcitorului naturii.

Preparatele delicioase făcute acasă sunt reconfortante și au rolul de a vă aduce împreună. Strângeți-vă cu familia și bucurați-vă de mese și gustări savuroase și hrănitoare.

Înconjurați-vă cu căldură

Există ceva special la petrecerea timpului împreună în bucătărie, la prepararea și experimentarea cu ingrediente și arome.Mixer cu cap rabatabil de 4,8 l – Artisan cu accesorii suplimentare

Vă prezentăm mixerul nostru emblematic în nuanța Honey, culoarea anului 2021 la KitchenAid. Construit pentru ca pasionații de bucătărie să-l folosească zi de zi, are un design unic și solid datorită căruia poate face față oricărei rețete pe care o alegeți.

Combinând puterea cu frumusețea, acest mixer versatil și atașamentele sale opționale vă vor extinde repertoriul culinar.

CUMPĂRAȚI MIXERULBlender K400 – Artisan

Dați frâu liber creativității cu blenderul K400 în nuanța Honey, culoarea anului. Este conceput pentru a procesa chiar și cele mai dure ingrediente și a oferi rezultate omogene, indiferent că preparați supă, mâncare pentru bebeluși, suc, unt de nuci, sosuri sau smoothie-uri.

Acest blender este elegant și rezistent, pregătit pentru orice rețete vă puteți imagina.

CUMPĂRAȚI BLENDERULRețete cu miere care să vă inspire și pe care le puteți încerca acasă

Lipicioasă, plăcută și cu o aromă delicată, dar distinctivă, mierea adaugă un strop de căldură aurie atât preparatelor sărate, cât și celor dulci.Gnocchi de cartofi dulci cu sos brun de miere și unt

Încercați o versiune delicios de diferită, îndulcită cu miere, a unei rețete clasice italienești. Acești gnocchi de cartofi dulci, colorați, gustoși și dulci-acrișori, sunt plini de arome.

Tartă de legume
cu brânză Brie coaptă

Brânză Brie cremoasă și legume ușor coapte, învelite într-un foitaj auriu și presărate cu miere.
Acest preparat este un aperitiv ideal sau un prânz care vă va încălzi.

Tacos de pui
cu piri piri

O rețetă mexicană clasică proaspătă și gustoasă, cu o notă portugheză.
Picanți și afumați, cu dulceața mierii și a unui mango copt, acești tacos vor impresiona cu siguranță.

Înveseliți-vă anul cu o strălucire caldă

Oferiți un sentiment primitor de armonie și apropiere locuinței dvs. cu frumoasa noastră gamă Honey.
Pe care dintre produsele noastre emblematice le veți alege?BUCURAȚI-VĂ DE PREPARAREA MÂNCĂRURILOR CU UN MIXER

CREAȚI ȘI EXPERIMENTAȚI CU UN BLENDER

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.