5KSM175PSEMY - 859701501050

20 culori disponibile, Majestic yellow

Guarantee_5Y

PREPARAȚI ORICE

Cel mai versatil aparat din bucătăria dumneavoastră.

ALUATUL BINEDISPUS

Cârligul pentru aluat este perfect pentru frământarea diferitelor tipuri de aluat. Utilizați-l pentru paste, pizza și pâine.

TELUL ÎN ACȚIUNE

Folosiți telul din fire de metal atunci când doriți să încorporați compoziţiile pentru a obţine amestecuri aerate.

PALETA PERFECTĂ

Paleta plată se utilizează pentru amestecuri mai dure și ajută la obținerea unei consistențe perfecte pentru amestecuri, de la cartofi piure până la glazuri.

MAI MULTE VASE = DISTRACȚIE MAI MARE

Vasul de 3 L este un vas suplimentar, care vă ajută să nu pierdeți vremea spălându-l atât de des pe cel pe care îl utilizați. Aveți nevoie de două amestecuri pentru rețeta dvs.? Se rezolvă!

FLEXIBIL ÎN JURUL VASULUI

Telul cu margine flexibilă este perfect pentru a curăţa complet resturile de ingrediente de pe marginea vasului. Nimic nu se aruncă, iar vasul va fi mai simplu de curățat.

APĂRAȚI-VĂ DE MURDĂRIE

Protecţia antistropire este perfectă pentru acoperirea vasului în timp ce adăugați ingredientele. Creați amestecul dorit și evitați murdăria.

DISTRACȚIE FUNCȚIONALĂ

Mixerul cu design rotunjit și cu cap înclinat este disponibil într-o varietate de culori, astfel încât veți găsi aparatul perfect pentru dumneavoastră.Elegant, simplu de utilizat și ușor de curățat. Mai puțin timp citind manualul de instrucțiuni înseamnă mai mult timp pentru gătit.

Elegant, simplu de utilizat și ușor de curățat. Mai puțin timp citind manualul de instrucțiuni înseamnă mai mult timp pentru gătit.

RĂSUCIRE ORIGINALĂ

Niciodată nu a fost mai simplu să adăugați ingrediente în amestec, cu mișcarea planetară originală a mixerului nostru cu suport. Efortul scăzut și rezultatele de calitate merg mână în mână.Telul se rotește într-o direcție, în timp ce firele se rotesc în direcția opusă, împingând constant ingredientele spre centrul vasului.

Telul se rotește într-o direcție, în timp ce firele se rotesc în direcția opusă, împingând constant ingredientele spre centrul vasului.

CONSTRUIT PENTRU A DURA

Mixerele noastre cu suport sunt fabricate din cele mai rezistente materiale și fac față provocării oricărei rețete. Ce rețetă va fi provocarea pentru mixerul dvs. cu suport?Mixerele noastre cu suport se descurcă perfect cu orice, de la amestecuri vâscoase până la aluaturi compacte. Curaj! Provocați-vă mixerul cu suport.

Mixerele noastre cu suport se descurcă perfect cu orice, de la amestecuri vâscoase până la aluaturi compacte. Curaj! Provocați-vă mixerul cu suport.

SE ADAPTEAZĂ NEVOILOR DUMNEAVOASTRĂ

Alegeți dintr-o gamă largă de accesorii. Extrem de simplu de atașat și de utilizat! Creați toate preparatele pe care le-ați visat.Accesoriile sunt perfecte pentru schimbarea și adaptarea mixerului cu suport conform nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Accesoriile sunt perfecte pentru schimbarea și adaptarea mixerului cu suport conform nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Ce se află în cutie?

Bol din oțel inoxidabil de 4,8 L

Mâner ergonomic din oțel inoxidabil lustruit. Sigur pentru maşina de spălat vase. Robust, stabil și durabil

Bol din oțel inoxidabil de 3,0 L

Bolul de 3 L nu are mâner. Bolul este din oțel inoxidabil lustruit.

Tel „pară”

Telul „pară” din oțel inoxidabil cu 11 fire are un design în formă eliptică pentru a maximiza acoperirea bolului, permițând baterea de capacitate mare la fel de rapidă și ușoară ca și pentru volumele mai mici.

Cârlig pentru aluat

Utilizat pentru amestecarea și frământarea aluatului pe bază de drojdie, cum ar fi cel de pâine, pizza și paste făinoase. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Paletă plat

Utilizat pentru amestecurile obișnuite până la cele dense, cum ar fi prăjituri, glazuri, biscuiți și cartofii piure. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Bătător cu margine flexibilă

Utilizat pentru amestecurile obișnuite până la cele dense, cum ar fi prăjituri, glazuri, biscuiți și cartofii piure. Designul cu margine flexibilă garantează o amestecare mai rapidă, fără oprirea motorului și utilizarea unei spatule.

Ecran pentru turnare

Accesoriu opțional pentru mixer cu cap rabatabil. Accesoriu dintr-o singură bucată, cu două întrebuințări care previne stropirea. Gura de turnare vă permite să adăugați cu ușurință ingrediente în timp ce amestecați.

Înapoi
Înainte

ȘI PUTEȚI FACE CHIAR MAI MULT!

Dezlănțuiți-vă creativitatea și aduceți la viață maestrul bucătar interiorMIXER ARTISAN ELEGANCE 4.8L 5KSM175PS

A urmat un proces continuu de rafinare, perfecționare și inovație, care a dus la mixerul cu suport Artisan de astăzi, conceput pentru performanță și făcut să reziste. Designul său profesional unic îl face să fie o extensie a mâinilor, imaginației, talentului dvs. , permițându-vă să vă exprimați prin gătit și să creați ceva cu adevărat special, de fiecare dată. O gamă largă de accesorii opționale vă transformă mixerul cu suport Artisan într-un real ajutor în bucătărie. Citiți mai mult... Pur și simplu le atașați la mixer prin butucul de atașare unic și sunteți gata să pregătiți masa reducându-vă din sarcini. Cu aceste accesorii, puteți să tocați carnea, să preparați, rulați și tăiați pastele, să amestecați cantități mici și mari - totul cu perfecțiunea fără efort pe care o dau cei 100 de ani de experiență în fabricarea si perfectionarea mixerelor multifunctionale. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM175PS

Specificatii tehnice

Putere (W) 300
Motor CA (curent alternativ) AC (Alternating current)
Putere (cp) 0.19
Tensiune (V) 220-240
Putere electrică (W) 300
Frecvență (Hz) 50/60
Viteza max. de rotație 220
Viteza min. de rotație 58
Cantitate max. de făină 1
Viteză impuls 58
Material corp Zinc
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 106
Control electric al vitezei Da
Înălțime produs 360
Lățime produs 240
Lungime produs 370
Înălțime produs ambalat 413
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 273
Greutate netă (kg) 10.98
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 12.22
Blat tartă (kg făină) 0.5
Albușuri de ou 12
Cantitate max. de frișcă (l) 1
Cantitate aluat tort (kg) 2.7
Aluat de pâine (cu drojdie) 2
Cantitate cartofi piure (kg) 1.5
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 108
Tip ștecher Euro

Accesorii

Accesorii incluse Dough Hook, Beater, Whisk, 3L bowl, 4.8L Bowl, Flex Edge Beater, pouring Shield

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

VĂ E POFTĂ DE MAI MULTE MIXERE CU SUPORT?

DESCOPERIȚI MAI MULTE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.