5KSM185PSEKG - 859711579390

10 culori disponibile, Kyoto glow

Guarantee_5Y

Mixer cu suport care este pregătit pentru orice

Descoperiți posibilitățile cu acest mixer cu suport emblematic, care vă ajută să preparați orice, de la fursecuri la sos carbonara. Pe care dintre culorile delicioase o veți alege?

Culori asortate cu stilul dvs.

Culoarea este în ADN-ul nostru. Ne place să vă oferim alegeri clasice și contemporane, potrivite cu personalitatea dvs. și interiorul casei. Iată culoarea anului, Kyoto Glow, care este revigorantă și echilibrată. Vă va oferi o pată de culoare care să vă inspire!

Performanța combinată cu eficiența

Mixerul cu suport KitchenAid are un motor cu acționare directă care transformă foarte eficient puterea waților în putere de lucru în bol sau atașamente. Performanțe excelente și eficiență energetică? Aceasta este combinația ideală.

Suficient de rezistent ca să dureze

Construit să reziste timp de multe generații, mixerul cu suport KitchenAid are o construcție metalică solidă din zinc. Este suficient de robust și stabil pentru amestecuri dense. Bucurați-vă de liniște sufletească datorită garanției de 5 ani.

Pregătit pentru orice

Vă gândiți la biluțe energizante sau un tort curcubeu? Grozav! În plus, mixerul poate face mult mai multe lucruri. Datorită accesoriilor incluse, vă permite să frământați aluat de pâine, paste sau pizza, să preparați frișcă și să faceți piure de cartofi.

Accesorii din oțel inoxidabil

Acest mixer cu suport atemporal este prevăzut cu un tel din oțel inoxidabil, un cârlig pentru aluat și o paletă. Puteți curăța toate aceste accesorii robuste în mașina de spălat vase. Corpul mixerului are un finisaj premium cu înveliș de email sigur pentru alimente.

Bucurați-vă de atașamentele opționale

Un singur ax de atașare, multifuncțional este cheia dvs. pentru o gamă de atașamente opționale. De la un dispozitiv pentru tăiat în spirală la un aparat pentru făcut paste, un accesoriu pentru prepararea înghețatei sau o mașină de tocat, extindeți-vă posibilitățile cu atașamentele de calitate profesională.

Ce se află în cutie?Ce se află în cutie?

Bol de 4,8 l din oțel inoxidabil

Bol din oțel inoxidabil șlefuit, cu mâner ergonomic. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Bol de 3 l din oțel inoxidabil

Bol pentru procesarea cantităților mai mici. Din oțel inoxidabil lustruit. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Ecran de turnare transparent

Preveniți stropii și dezordinea când adăugați ingredientele în timp ce mixați. Fabricat din plastic, oferă o imagine completă a ingredientelor. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.

Tel cu 6 fire

Tel pentru a încorpora aerul în ouă, albușuri de ou, frișcă și sosuri, precum maioneza. Fabricat din oțel inoxidabil. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Cârlig pentru aluat

Creat pentru amestecarea și frământarea aluatului de pâine, pizza sau paste. Fabricat din oțel inoxidabil. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Bătător plat

Conceput pentru amestecuri dense, cum ar fi prăjituri, fursecuri, glazuri și cartofi piure. Fabricat din oțel inoxidabil. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

Culoarea anului

Ca un sanctuar revigorant, culoarea anului 2020 este Kyoto Glow. Este inspirată de orașul Kyoto, cu echilibrul său delicat între cultura contemporană, grădinile luxuriante și templele străvechi. Suficient de luminoasă pentru a revigora, dar suficient de echilibrată pentru a aduce liniștea, Kyoto Glow este nuanța ideală pentru stilul dvs. de viață natural.Serviți stil și personalitate

Fiți îndrăzneț. Aduceți o pată de culoare vibrantă în bucătărie. Puteți alege un mixer cu suport și cap rabatabil neted, rotunjit, care se potrivește cu interiorul casei dvs. Există atât de multe opțiuni, încât puteți găsi cel mai bun mixer cu suport pentru dvs.Acțiune planetară pentru mixarea rapidă

Mixerul cu suport KitchenAid a fost primul mixer cu suport pentru casă care a dispus de „acțiunea planetară” unică. Ce înseamnă acest lucru? Bătătorul se poate mișca în spirală în cel puțin 59 de puncte de atingere în interiorul bolului pentru o amestecare rapidă și eficientă. Tot ce puneți în bol se va încorpora în totalitate – nu se ratează nimic!

Mutați mânerul de control al vitezei, în funcție de ceea ce faceți. Selectați viteza 1 pentru o amestecare blândă, până la 6 pentru baterea ingredientelor și prepararea cremelor și 10 pentru baterea rapidă a ingredientelor.Mixer popular cu cap rabatabil

Ideal pentru a fi ținut pe blatul de lucru, modelul cu cap rabatabil este prietenul dvs. în bucătărie. Este ușor să rabatați capul pentru a avea acces la bol. Mixerul cu suport este de o dimensiune convenabilă și ideal pentru cantități mari și mici. Include două boluri din oțel inoxidabil (4,8 l și 3 l) care se fixează bine pe bază.  Frumusețe care durează și durează

Mixerele noastre cu suport KitchenAid sunt construite pentru ca pasionații de bucătărie să le folosească zi de zi. Sunt fabricate din cele mai rezistente materiale și pot face față oricărei rețete pe care o alegeți.

Concepute și asamblate în SUA, mixerele cu suport combină peste 100 de ani de experiență în inginerie cu o structură din metal turnat sub presiune. Sunt solide și grele și chiar și butoanele de comandă sunt fabricate din metal. Cu ce rețetă nouă vă veți pune mixerul la încercare?Mixer cu suport tare ca oțelul

Combinând rezistența cu frumusețea, bolul și accesoriile acestui mixer cu suport Artisan de 4,8 l sunt fabricate toate din oțel inoxidabil. Igienic și ușor de curățat, acest material este ideal pentru o bucătărie aglomerată. Este rezistent la lovituri și zgârieturi, așa că îl puteți folosi foarte mult, iar mixerul va arăta frumos în continuare, mulți ani de acum înainte. Credem că bolurile noastre din oțel inoxidabil au o eleganță atemporală, oferindu-i mixerului un aspect curat și stilat. Cât de mult puteți prepara?

Cu acest mixer cu suport Artisan de 4,8 l, puteți prepara orice cantități de la mici la mari. Orientativ, pentru capacitatea sa maximă, puteți procesa până la 12 ouă (medii), 1 l de frișcă, puteți face un tort de 2,7 kg sau 9 duzini de fursecuri. Sunt mai mult decât suficiente când petreceți timp cu familia și vă primiți prietenii în vizită. La urma urmei, mai multe fursecuri = mai multe zâmbete.Instrumentele pentru aventura dvs.

Mergeți mai departe în bucătărie cu o gamă de accesorii opționale, acționate de mixerul dvs. Accesoriu pentru prepararea înghețatei, mașină de tocat și multe altele.ARTISAN MIXER CU SUPORT ȘI CAP RABATABIL DE 4,8 L 5KSM185PS

Mixerul nostru cu suport de 4,8 l este solid, puternic, precum și destul de versatil pentru a fi folosit într-o varietate de activități în bucătărie. Puteți mixa rapid compoziții semilichide, face pâine, bezele moi și chiar cartofi piure cu ajutorul accesoriilor incluse din oțel inoxidabil: tel, paletă și cârlig pentru aluat. Construit să reziste timp de multe generații, are o construcție metalică din zinc și o garanție de 5 ani. Mixerul cu suport are butoane din metal și este acoperit cu email în culori premium. Citiți mai mult... Ușor de controlat cu ajutorul mânerului, mixerul are viteze de la 1 la 10 și un motor cu acționare directă, care transformă eficient puterea waților în putere de lucru. Are boluri din oțel inoxidabil de 4,8 l și 3 l, care ușurează lucrul, fără a fi necesar să spălați vase între ingrediente. Odată ce ați terminat, puteți pune bolurile și accesoriile în mașina de spălat vase și să ștergeți corpul. Un design emblematic de la KitchenAid care susține aventurile culinare. Poate acționa o varietate de accesorii opționale (vândute separat de către KitchenAid). Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM185PS

Specificatii tehnice

Putere (W) 300
Motor CA (curent alternativ) AC (Alternating current)
Putere (cp) 0.19
Tensiune (V) 220-240
Putere electrică (W) 300
Frecvență (Hz) 50/60
Viteza max. de rotație 220
Viteza min. de rotație 58
Cantitate max. de făină 1
Viteză impuls 58
Material corp Zinc
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 145
Control electric al vitezei Da
Înălțime produs 360
Lățime produs 240
Lungime produs 370
Înălțime produs ambalat 413
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 273
Greutate netă (kg) 11.1
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 12.85
Blat tartă (kg făină) 0.5
Albușuri de ou 12
Cantitate max. de frișcă (l) 1
Cantitate aluat tort (kg) 2.7
Aluat de pâine (cu drojdie) 2
Cantitate cartofi piure (kg) 1.5
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 108
Tip ștecher Euro

Accesorii

Accesorii incluse 4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Doriți să aflați mai multe informații despre mixerele cu suport?

DESCOPERIȚI MIXERELE NOASTRE CU SUPORT

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.