KYOTO GLOWVă prezentăm culoarea anului

La KitchenAid, am avut întotdeauna o pasiune pentru culoare. Este în ADN-ul nostru. Explorăm tendințele în materie de culori și vă oferim inspirație cu nuanțe delicioase potrivite cu stilul, gusturile și casa dvs. Acum, ne face plăcere să vă prezentăm culoarea anului 2020: Kyoto Glow,

De ce vă va plăcea Kyoto Glow

Kyoto Glow este culoarea anului 2020 la KitchenAid. Suficient de luminoasă pentru a revigora, dar suficient de echilibrată pentru a aduce liniștea, inspiră un stil de viață natural și optimist.Simțiți-vă bine că vă păstrați un stil de viață și o alimentație echilibrate. Bucurați-vă de gătit, care stimulează starea de bine.

Umpleți-vă viața cu optimism în fiecare zi. Experimentați cu feluri de mâncare în nuanțe puternice și cu texturi interesante.

Nu uitați să vă regăsiți echilibrul potrivit. Bucurați-vă de organic și urban, dur și delicat, energie și calm.

Faceți-vă bucătăria parte din sanctuarul dvs. revigorant și găsiți clipe de liniște în interiorul casei.

Gata de revigorare în 2020Inspirația din spatele nuanței Kyoto GlowOrașul culturii cu grădini luxuriante

Orașul Kyoto încapsulează ideea de echilibru și liniște. Este un centru cultural vibrant, cunoscut pentru grădinile și templele sale. Acest echilibru a inspirat nuanța Kyoto Glow.

O masă Kaiseki pentru stil și echilibru

În Japonia, Kaiseki este o formă de artă care pune în echilibru gustul, textura, aspectul și culoarea, permițându-i celui care pregătește masa să-și pună în valoare stilul personal.

Florile de cireș simbolizează reînnoirea vieții

Florile de cireș înfloresc primăvara pe fundalul munților. Lăsați-vă creativitatea să înflorească și să se dezlănțuie cu Kyoto Glow.

Intrați în lumea Kyoto Glow

Descoperiți de ce culoarea anului 2020 aduce liniște și echilibru.Revigorați-vă rutina cu un mixer cu suport

Lărgiți-vă orizonturile cu un mixer cu suport Artisan. Este ideal pentru bomboane energizante sau fursecuri, dar și suficient de versatil pentru a vă ajuta să preparați feluri de mâncare de la piureuri la sufleuri și aluat de paste.

EXPLORAȚI MIXERUL CU SUPORTHrăniți-vă creativitatea cu blenderul Artisan K400

Puteți transforma cu ușurință chiar și cele mai dure ingrediente precum semințele, kale și migdale pentru a obține texturi fine și arome delicioase.

EXPLORAȚI BLENDERUL ARTISAN K400Descoperiți mixerul cu suport emblematic și noul blender Artisan K400Împingeți limitele cu un mixer cu suport

Revigorați-vă cu blenderul Artisan K400

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.