Frigiderele și pivnițele de vinuri KitchenAid Vertigo -spațioase la interior și design perfect la exterior


Calitate artizanală


class="com-product-news__img"
src="/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-integrato.jpg"
data-interchange="[/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-integrato.jpg, small], [/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/tablet-vertigo-integrato.jpg, medium]"/>

Un sistem de refrigerare dinamic cu performanțe profesionale


KitchenAid Vertigo vă oferă frigidere și pivnițe de vinuri care garantează păstrarea ideală a alimentelor dvs. și condițiile perfecte pentru toate vinurile dvs.
class="com-product-news__img"
src="/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-freestanding.jpg"
data-interchange="[/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-freestanding.jpg, small], [/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/tablet-vertigo-freestanding.jpg, medium]"/>

Versatile, pentru a se potrivi cerințelor de spațiu


Congelatoarele Vertigo oferă o capacitate de depozitare amplă de 460 litri. Pivnițele de vinuri pot susține până la 81 de sticle de vin.
class="com-product-news__img"
src="/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-built-in.jpg"
data-interchange="[/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/mobile-vertigo-built-in.jpg, small], [/bundles/whirlpoolkitchenaidmain/images/landing/vertigo/tablet-vertigo-built-in.jpg, medium]"/>

Vertigo este un sistem de depozitare flexibil, conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs.


Figider cu 2 uși și o singură pivniță de vinuri sau combinația frigider-pivniță de vinuri? Autonom, încorporat sau inslatare complet „la nivel”? 2 sau chiar 3 electrocasnice? Nu există limite!


INSTALARE INTEGRATĂ VERTIGO
Vertigo: elettrodomestici integrati e di carattereVertigo: electrocasnice integrate și distincte


Combină perfecțiunea instalării „la nivel” cu durabilitatea ușilor din oțel inoxidabil, iar rezultatul este o bucătărie demnă de un adevărat bucătar-șef.


Descoperiți colecția
INSTALARE ÎNCORPORATĂ VERTIGO
Vertigo. C'è, ma non si vedeVertigo. Este acolo, dar totuși invizibil.


Depozitare profesională, de înaltă performanță asigurată de electrocasnice care se integrează impecabil cu restul bucătăriei dvs.


Descoperiți colecțiaINSTALARE AUTONOMĂ VERTIGO
Massima libertà di espressione con VertigoLibertate de exprimare la superlativ cu Vertigo


Frigiderele și pivnițele de vinuri autonome oferă cel mai ridicat nivel de versatilitate grație panourilor elegante din oțel inoxidabil


Descoperiți colecția
CARACTERISTICILE PIVNIȚEI DE VINURI

PIVNIȚĂ DE VINURI


PĂSTRAȚI ȘI MATURAȚI VINUL ROȘU


Vertigo oferă sisteme de răcire simplificate pentru vinul dvs. Cu un control precis al temperaturii și umidității, compartimentul pentru păstrarea și maturarea vinului roșu din pivnițele de vinuri Vertigo este ideal pentru a păstra și matura cele mai rafinate vinuri roșii.

PIVNIȚĂ DE VINURI


SISTEM ANTI-VIBRAȚII


Izolația eficientă a compresorului garantează protecție deplină împotriva vibrațiilor, creând un mediu sigur și securizat chiar și pentru cele mai fragile sticle.


PIVNIȚĂ DE VINURI


TREI STRATURI DE PROTECȚIE


Pivnițele de vinuri Vertigo sunt concepute având un singur obiectiv în minte: recrearea condițiilor de conservare care se găsesc în beciuri, astfel încât cele mai rafinate vinuri să-și păstreze culoarea, gustul și consistența. Lumina și temperatura prea ridicată sau prea scăzută constituie numai câțiva dintre cei mai dăunători factori ce pot afecta negativ conservarea. De aceea, KitchenAid a optat pentru ușile din sticlă cu trei straturi, garantând astfel protecție maximă împotriva razelor UV dăunătoare și schimbărilor bruște de temperatură.

FRIGIDEREDYNAMIC 0°


Dynamic 0° este un compartiment cu două sertare care menține toate produsele dvs. perfect proaspete: cărnurile, peștele și produsele lactate sunt păstrate în condiții ideale de depozitare, în timp ce fructele și legumele rămân crocante și se menține proaspete pentru mai mult timp. Temperaturii scăzute combinate cu nivelul optim de umiditate încetinesc creșterea bacteriană și mențin alimentele proaspete, prelungindu-le durata de valabilitate. Pur și simplu selectați o temperatură între -2 și +2 grade Celsius pentru sertare, iar nivelul de umiditate din compartiment este ajustat automat.

FRIGIDERE


SERTAR MULTI-TEMPERATURĂ


Sertarul multi-temperatură spațios poate fi personalizat pentru a răspunde unei varietăți de cerințe prin intermediul meniului Vertigo Access (Acces Vertigo). Sertarul multi-temperatură poate fi utilizat ca spațiu de refrigerare suplimentar sau trecut în modul Dynamic 0° pentru a aloca mai mult loc produselor proaspete și ingredientelor speciale. Acesta poate funcționa, de asemenea, drept congelator pentru păstrarea produselor congelate sau congelarea preparatelor dvs. favorite, astfel încât să fie gata atunci când aveți nevoie.

FRIGIDERE


RAFTURI REGLABILE


Crearea și gestionarea spațiului în frigiderul dvs. nu a fost niciodată mai ușoară. Rafturile Vertigo oferă flexibilitate inegalabilă pentru a păstra și cele mai masive recipiente, cele mai înalte sticle sau cele mai late tăvi. Acestea pot fi dezasamblate și repoziționate la orice înălțime pe care o alegeți, transformând întregul frigider într-un spațiu versatil, deosebit de practic și perfect organizat.

FRIGIDERE


BALAMALE CU MONTARE PE AMBELE PĂRȚI


Balamalele cu montare pe ambele părți brevetate combină inovația tehnologică și designul. Aceste balamale vă oferă posibilități infinite la organizarea bucătăriei dvs. Fiecare model Vertigo se poate potrivi „la nivel” cu dulapurile și blaturile pentru a asigura un aspect elegant, luxos. Forța și durabilitatea sunt caracteristici esențiale: de aceea, KitchenAid a ales balamalele cu mișcare auto-balansantă, pentru a garanta stabilitatea și performanțele superioare de durată, chiar și atunci când ușa frigiderului a fost închisă de mii de ori.

FRIGIDERE


APARAT PENTRU GHEAȚĂ AUTOMAT


Fiecare model din gama de răcire Vertigo este echipat cu un sistem complet automat de gheață, conectat direct la alimentarea cu apă a locuinței. Aparatul pentru gheață are un sistem de filtrare a ape, garantând cuburi fără contaminanți, mirosuri și gusturi neplăcute.

FRIGIDERE


COMPLET FĂRĂ GHEAȚĂ


Sistemul complet fără gheață al frigiderului Vertigo este automat, astfel încât nu mai este nevoie să vă dezghețați periodic frigiderul, compartimentul dinamic 0° sau sertarul multitemperatură. În plus, de fiecare dată când ușa este deschisă, frigiderul revine la temperatura setată mai rapid.

FRIGIDERE


RĂCIRE ȘI CONGELARE RAPIDĂ


Imediat ce veniți acasă de la cumpărături, este întotdeauna recomandabil să introduceți repede la frigider produsele proaspete pentru a vă asigura că țin mai mult. Funcția specială Shopping (Cumpărături) reduce temperatura în interiorul frigiderului și congelatorului la simpla atingere a unui buton, astfel încât alimentele recent cumpărate să fie răcite sigur și rapid la temperatura corectă.

FRIGIDERE


ILUMINARE CU LED


Iluminarea cu LED, cu puncte de lumină distribuite și orientate strategic, face mai ușor să vedeți în cavitatea frigiderului, menține la minimum consumul de energie și sporește vizual volumul disponibil.

FRIGIDERE


SISTEME DE ÎNCHIDERE SILENȚIOASE


Sertarele Vertigo se închid silențios și ușor de fiecare dată, cu o simplă atingere.

FRIGIDERE


SISTEM UNIFORM DE CIRCULAȚIE A AERULUI


Sistemul uniform de circulație a aerului de la Vertigo distribuie aerul rece în interiorul frigiderului, garantând ventilația independentă și temperatura uniformă în fiecare compartiment și creând mediul ideal pentru o durată de depozitare mai lungă.


id="com-photo-gallery-modal"
class="com-modal-gallery " >

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.