LUX COMPLET PENTRU CEI CARE AU NEVOIE DE MAI MULT DE LA MAȘINA LOR DE SPĂLAT VASE.id="com-photo-gallery-modal"
class="com-modal-gallery " >
CAPACITATE CU 40% MAI MARE COMPARATIV CU MAȘINILE DE SPĂLAT VASE DE ACELEAȘI DIMENSIUNI.


Inspirată de mașinile de spălat vase profesionale din restaurante, sistemul flexibil de rafturi cu 4 niveluri oferit de XXLENCE de la KitchenAid, cu zone de pulverizare dedicate, asigură rezultate curate pentru cele mai mari și mai diverse cantități de vase.

Poate face față acelor articole voluminoase, care de obicei necesită spălare manuală, cum ar fi farfuriile mari, platourile și cratițele cu înălțimea de până la 39 cm. Iar o gamă întreagă de caracteristici se asigură că toate oalele, tigăile, farfuriile și tacâmurile strălucesc de curățenie și sunt bine uscate la sfârșitul ciclului.


CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Sistem de rafturi cu 4 niveluri. Încorporează până la 7 coșuri indiferent de sarcina de spălare, într-o gamă amplă de posibilități de configurare.

Brațe de pulverizare ultra-eficiente, 3 zone de putere. 10 brațe de pulverizare din oțel inoxidabil ultra-eficiente, cu 3 zone de putere, într-o construcție tubulară sudată integral, asigură curățarea completă a întregii cantități de vase.

Sistem de uscare prin ventilație. După clătirea finală, aerul umed din interiorul mașinii se amestecă cu aerul uscat din exterior pentru rezultate de uscare mai eficiente.

Componente de înaltă calitate. Recpientele, rafturile de încărcare, tuburile de pulverizare, brațele de pulverizare, sistemele de scurgere, bazele exterioare, picioarele, sistemele de fixare ale coșului superior și sistemul de încălzire sunt toate din oțel, în timp ce în alte cazuri pot fi din plastic.

Sistem de siguranță a apei. Un sistem avansat de siguranță a apei cuprinzând 16 puncte diferite vă protejează mașina de spălat și bucătăria de eventuale deteriorări costisitoare produse de apă.

Panou de afișaj LCD. Ușor de folosit, setat și citit, panoul de afișaj LCD este controlat tactil și indică toate opțiunile de spălate, precum și timpul rămas din program.

Economii de timp. Economisiți 30 până la 80 de minute per spălare scurtând ciclurile de spălare profundă și normală. Obțineți aceeași performanță, doar cu o ușoară creștere a consumului de energie și apă.Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.