>

style="color: #3E3936">
1919SE NAȘTE MODELUL H-5

>
Își face apariția mixerul cu support Kitchen Aid, desemnat de către soția unuia dintre directori ca fiind cel mai bun ajutor în bucătărie. Modelul H-5 oferă accesorii care fac totul, de la feliere la strecurare, marcând mixerele cu suport KitchenAid ca fiind „unelte versatile de preparare a mâncării”.

>

style="color: #3E3936">
1937UN PUNCT DE REFERINȚĂ: MODELUL „K”

>
Modelul K este lansat chiar la jumătatea perioadei Marii Depresiuni economice, devenind primul aparat de acest gen care utilizează un bol atașat la bază printr-o mișcare de interblocare. Este prima aparițe a „formei” emblematice de acum, care va obține mai târziu propria sa marcă de fabricație pe care lumea o va recunoaște ca fiind KitchenAid.

>

style="color: #3E3936">
1949MAȘINA DE SPĂLAT VASE CASNICĂ KITCHENAID

>
KitchenAid lansează prima sa mașină de spălat vase casnică. Spre deosebire de alte mașini de spălat de uz casnic care doar stropeau vasele cu apă, noua mașină de spălat vase distribuia apa printr-un sistem presurizat. Mașinile de spălat vase au fost lansate în nuanțe de roz și alb.

>

style="color: #3E3936">
1955LANSAREA MIXERULUI CU SUPORT

>
O șansă de a adăuga culoare în bucătărie. Lansarea noilor culori ale mixerului cu suport, întărește reputația de marcă versatilă, de încredere și cu stil.

>

style="color: #3E3936">
1969CELEBRAREA SPECIALĂ
A ANIVERSĂRII DE 50 DE ANI

>
În mijlocul revoluției culturale, a primului om pe lună și lansarea celui mai popular mixer al mărcii de până atunci: modelul K-45. Kitchen Aid sărbătorește cea de-a 50-a aniversare.

>

style="color: #3E3936">
1970NOU: CULORILE UNEI ERE

>
Culorile grâului copt și avocado se alătură selecțiilor de culori KitchenAid, inclusiv o mașină de spălat vase de culoare aurie cu o versiune portabilă fără nicio instalare.

>

style="color: #3E3936">
1986O SUITĂ COMPLETĂ:
PRIMUL NOSTRU FRIGIDER

>
După achiziționarea Chambers Corporation din Oxford, MS, pentru a permite lansarea unei linii de cuptoare și plite, KitchenAid adaugă primele sale frigidere, ceea ce duce la prima linie completă de aparate mari de uz casnic.

>

style="color: #3E3936">
1993MAI MULTE APARATE
PENTRU DEPĂȘIREA LIMITELOR

>
KitchenAid își extinde arsenalul cu blendere, mixere de mână și aparate pentru procesarea alimentelor, oferind bucătarilor de acasă și creatorilor culinari ambițiosi mai multe posibilități de a experimenta și de a-și pune în valoare talentele culinare.

>

style="color: #3E3936">
2011DESIGN DE CALITATE
RECUNOSCUT

>
Sistemul inovator KitchenAid Chef Touch a câștigat premiul Red Dot la cele mai distinse concursuri internaționale de design al produselor, unde un grup de experți respectați au aprobat acest produs revoluționar, care aduce în locuințe gătitul sub vid.

2019SĂRBĂTORIM 100 DE ANI DE ISTORIE


Chiar dacă este aniversarea noastră, este sărbătoarea tuturor. Alăturați-vă acestei sărbători care apare o dată la un secol cu colecția în ediție limitată Queen of Hearts. #MakingHistory100Hei, ce ziceți de un mix de noutăți?


Buletinul nostru lunar vă oferă rețete, sfaturi și trucuri, promoții și știri KitchenAid.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.