UN SINGUR CUPTOR. O LUME ÎNTREAGĂ DE POSIBILITĂȚIid="com-photo-gallery-modal"
class="com-modal-gallery " >
UN CUPTOR CU CONVECȚIE CARE OFERĂ ȘI MEDIUL PERFECT PENTRU GĂTIT CU ABURI.


Pentru a extinde și mai mult posibilitățile unui cuptor cu convecție, KitchenAid a dezvoltat cuptorul Twelix Artisan. Acesta vă oferă oportunitatea să gătiți în trei modalități diferite, cu un singur cuptor: convecție Twelix, aer forțat cu abur și abur pur.

La KitchenAid, lucrăm în permanență pentru a vă oferi cea mai avansată și flexibilă tehnologie. Am creat un cuptor cu convecție care oferă și mediul perfect de gătit cu aburi concepând o caracteristică specială de conectare pentru partea din spate a capacității cuptorului. Pur și simplu conectați accesoriul pentru aburi și creați un mediu de abur pur în oala de aburi sau gătiți cu o combinație de aer forțat și abur pentru a folosi pe deplin spațiul cuptorului.


FUNCȚII DE ABUR ARTISAN: COMBINAȚII PERFECTE DE AER FORȚAT ȘI ABUR.


Cele patru funcții de aburi preprogramate Artisan produc diferite combinații de aer forțat și abur. Tot ce trebuie să faceți este să o alegeți pe cea care corespunde preparatului dvs.: carne roșie, carne de pasăre, pește sau legume umplute.

După ce ați ales funcția, cuptorul setează automat temperatura și cantitatea de aburi corectă în timpul gătitului, pentru a asigura rezultate perfecte de fiecare dată.
Dacă vă simțiți cuprinși de imaginație, de ce nu încercați funcția de abur personalizat? Aceasta vă oferă libertate deplină pentru a seta temperatura și a alege intensitatea injecției de aburi. Experimentați și bucurați-vă de cuptorul dvs. reglând setările astfel încât rețetele dvs. preferate să fie gătite la perfecție.


GĂTITUL CU ABUR PUR NU POATE FI MAI SIMPLU.


Pur și simplu puneți ingredientele în oala cu aburi special concepută, conectați-o la mufa din partea din spate a cavității cuptorului și aceasta devine un accesoriu activ. Grație tehnologiei inteligente, în oală se creează un mediu de aburi complet.


GĂTIT CU CONVECȚIE PERFECT ECHILIBRAT.


Sistemul de convecție exclusiv KitchenAid Twelix oferă un nivel de performanță culinară care anterior nu era atins decât în bucătăriile profesioniste.

Având doi elemenți de încălzire semi-circulari independenți și un design interior perfecționat, tehnologia Twelix îmbunătățește radical fluxul de aer și distribuția căldurii în cuptor.

Pe lângă reducerea timpilor de preîncălzire și gătit, Twelix oferă cheia succesului culinar grație unui sistem de gătit multinivelar care vă ajută să creați mai mult din fiecare preparat dorit, atunci când doriți. Este ideal atunci când gătiți pentru o cină numeroasă; indiferent ce gătiți și oriunde așezați preparatul în cavitatea sa generoasă de 73 litri, alimentele dvs. se gătesc uniform și perfect de fiecare dată.Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.