5KMT4116EOB - 859795501020

4 culori disponibile, Onyx black

Guarantee_2Y

PRĂJITORUL DE PÂINE CU CONTROL MANUAL ȘI FANTĂ LUNGĂ 5KMT4116

Obțineți mai mult de la electrocasnicele de bucătărie esențiale grație prăjitorului de pâine cu fantă lungă KitchenAid, în care încap specialități panini și ciabatta, toate tipurile de produse de patiserie, precum și multă pâine, patru felii deodată. Atunci când trebuie să hrăniți repede o masă numeroasă, optați pentru un panino sau o ciabatta fierbinți, ușor rumenite la interior și exterior, grație opțiunii Bagel (Chiflă) și designului alungit al fantei. Direct de la congelator? Caracteristica Defrost (Decongelare) va dezgheța și prăji în câteva minute, iar dacă trebuie să plecați undeva, folosiți funcția Keep Warm (Menținere cald) când reveniți. Citiți mai mult... Cu patru funcții sofisticate: Keep Warm (Menținere cald), Defrost (Decongelare), Reheat (Reîncălzire) și Bagel (Chiflă), prăjitorul de pâine cu control manual KitchenAid face din fiecare gustare o sărbătoare. În fantele de 38 mm încap produse de patiserie de orice foră sau felii groase de pâine, în timp ce o setare cu șapte nuanțe prăjește pâinea exact cum trebuie. Evitați să vă ardeți degetele grație pârghiei de ridicare foarte sus. Un corp din oțel inoxidabil și butoane de temperatură cromate fac din acest aparat cotidian esențial o declarație a stilului. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KMT4116

Specificatii tehnice

Corpul materialului All metal
Voltaj (V) 220-240
Putere electrică (W) 1800
Frecvență (Hz) 50/60
Înălțimea produsului 201
Lățimea produsului 420
Adâncimea produsului 196
Înălțimea produsului ambalat 243
Lățimea produsului ambalat 445
Adâncimea produsului ambalat 230
Greutate netă (kg) 2.8
Greutate brută (kg) 3.2
Tip ștecăr Euro

Prăjitor de pâine

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.