5KSM125EBM - 859711600210

5 culori disponibile, Matte black

Guarantee_5Y

Prepară orice

Cel mai versatil aparat din bucătărie

ALUAT FRĂMÂNTAT
CU UȘURINȚĂ

Cârligul pentru aluat este perfect pentru frământarea tuturor tipurilor de aluat. Utilizați-l pentru a face paste, pizza și pâine.

PENTRU AMESTECURI PUFOASE

Folosiți telul „pară” atunci când trebuie să încorporați aer în amestecurile dvs.

CEL MAI BUN BĂTĂTOR PLAT

Bătătorul plat este destinat amestecurilor mai dense și oferă consistența potrivită tuturor preparatelor, de la cartofi piure până la glazuri.

Amuzant și funcțional

Cu un design neted și rotund, cu capul înclinat, disponibil în 4 culori diferite, veți găsi mixerul perfect pentru dvs.Elegant, ușor de utilizat ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Elegant, ușor de utilizat ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Magie în rotire

Nu a fost niciodată mai ușor să adăugați ingrediente în amestecul dvs., datorită originalei acțiuni planetare a mixerului nostru cu suport. Efortul scăzut se îmbină cu rezultate de înaltă calitate.Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Construit să dureze

Mixerele noastre cu suport sunt construite din cele mai rezistente materiale și pot face față oricărei rețete pe care doriți să o preparați cu (sau în) acestea. Cu ce rețetă doriți să puneți la încercare mixerul dvs. cu suport?Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Adaptați-l nevoilor dvs.

Alegeți dintr-o mare varietate de accesorii. Conectați-l la priză și sunteți gata de acțiune!
Creați toate rețetele pe care ați dorit întotdeauna să le faceți.Accesoriile sunt perfecte pentru modificarea și adaptarea mixerului dvs. cu suport pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Accesoriile sunt perfecte pentru modificarea și adaptarea mixerului dvs. cu suport pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și aventurilor dvs. culinare.

Ce se află în cutie?

Bol din oțel inoxidabil de 4,8 L

Mâner ergonomic din oțel inoxidabil lustruit. Sigur pentru maşina de spălat vase. Robust, stabil și durabil

Tel „pară”

Telul „pară” din oțel inoxidabil cu 11 fire are un design în formă eliptică pentru a maximiza acoperirea bolului, permițând baterea de capacitate mare la fel de rapidă și ușoară ca și pentru volumele mai mici.

Cârlig pentru aluat

Utilizat pentru amestecarea și frământarea aluatului pe bază de drojdie, cum ar fi cel de pâine, pizza și paste făinoase. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Bătător plat

Utilizat pentru amestecurile obișnuite până la cele dense, cum ar fi prăjituri, glazuri, biscuiți și cartofii piure. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

Și puteți face chiar mai mult

Eliberați creativitatea interioară și dezvăluiți adevăratul bucătar din dvs.MIXER MULTIFUNCȚIONAL 4,8 L ARTISAN 5KSM125

A urmat un proces continuu de rafinare, perfecționare și inovație, care a dus la mixerul cu suport Artisan de astăzi, conceput pentru performanță și făcut să reziste. Designul său profesional unic îl face să fie o extensie a mâinilor, imaginației, talentului dvs. , permițându-vă să vă exprimați prin gătit și să creați ceva cu adevărat special, de fiecare dată. O gamă largă de accesorii opționale vă transformă mixerul cu suport Artisan într-un real ajutor în bucătărie. Citiți mai mult... Pur și simplu le atașați la mixer prin butucul de atașare unic și sunteți gata să pregătiți masa reducându-vă din sarcini. Cu aceste accesorii, puteți să tocați carnea, să preparați, rulați și tăiați pastele, să amestecați cantități mici și mari - totul cu perfecțiunea fără efort pe care o dau cei 100 de ani de experiență în fabricarea si perfectionarea mixerelor multifunctionale. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM125

Specificatii tehnice

Putere (W) 300
Motor CA (curent alternativ) AC (Alternating current)
Putere (cp) 0.19
Tensiune (V) 220-240
Curent (A) 0,2
Frecvență (Hz) 50/60
Putere electrică (W) 300
Viteza max. de rotație 220
Viteza min. de rotație 58
Cantitate max. de făină 1
Viteză impuls 58
Material corp Zinc
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 145
Capacitate bol (L) 4.8
Control electric al vitezei Da
Înălțime produs 360
Lățime produs 240
Lungime produs 370
Înălțime produs ambalat 413
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 273
Greutate netă (kg) 10.4
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 11.5
Blat tartă (kg făină) 0.5
Albușuri de ou 12
Cantitate max. de frișcă (l) 1
Cantitate aluat tort (kg) 2.7
Aluat de pâine (cu drojdie) 2
Cantitate cartofi piure (kg) 1.5
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 108
Tip ștecher Euro

Accesorii

Accesorii incluse Standard Dough hook, Standard Beater, Standard Wire Whip

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

În căutarea unei
inspirații gurmande?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Doriți să aflați
mai multe informații despre
mixerele cu suport?

DESCOPERIȚI MIXERELE NOASTRE CU SUPORT

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.