5KSM3311XECA - 859701401230

6 culori disponibile, Candy apple

Guarantee_5Y

Prepară orice

Cel mai versatil aparat din bucătărie

ALUAT FRĂMÂNTAT
CU UȘURINȚĂ

Cârligul pentru aluat este perfect pentru frământarea tuturor tipurilor de aluat. Utilizați-l pentru a face paste, pizza și pâine.

PENTRU AMESTECURI PUFOASE

Folosiți telul „pară” atunci când trebuie să încorporați aer în amestecurile dvs.

CEL MAI BUN BĂTĂTOR PLAT

Bătătorul plat este destinat amestecurilor mai dense și oferă consistența potrivită tuturor preparatelor, de la cartofi piure până la glazuri.

Se potrivește în viața dvs.

Varianta de mixer cu suport de 3,3 L este un răspuns bun pentru cei care iubesc mixerul nostru cu suport, dar au o bucătărie mică sau comună. Dacă lucrați într-un spațiu restrâns sau doriți să îl depozitați cu ușurință, acesta este modelul pentru dvs.Amuzant și funcțional

Cu un design neted și rotund, cu capul înclinat, disponibil în 9 culori diferite, veți găsi mixerul perfect pentru dvs.Elegant, ușor de utilizat și ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Elegant, ușor de utilizat și ușor de curățat. Petreceți mai mult cu gătitul și coptul, decât răsfoind manualul de utilizare.

Magie în rotire

Nu a fost niciodată mai ușor să adăugați ingrediente în amestecul dvs., datorită originalei acțiuni planetare a mixerului nostru cu suport. Efortul scăzut se îmbină cu rezultate de înaltă calitate.Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Bătătorul se rotește într-o direcție, în timp ce telul se rotește în direcție opusă, împingând constant ingredientele către centrul bolului.

Construit să dureze

Mixerele noastre cu suport sunt construite din cele mai rezistente materiale și pot face față oricărei rețete pe care doriți să o preparați cu (sau în) acestea. Cu ce rețetă doriți să puneți la încercare mixerul dvs. cu suport?Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Mixerele noastre cu suport pot prelucra totul, de la compoziții lipicioase la aluaturi compacte. În consecință, alungați-vă îndoielile. Puneți la încercare mixerul dvs. cu suport.

Ce se află în cutie?

Bol din oțel inoxidabil de 3,3 L

Bol fără mâner din oțel inoxidabil șlefuit. Se poate spăla pe raftul de sus al mașinii de spălat vase.

Tel „pară”

Telul „pară” din oțel inoxidabil cu 6 fire are un design în formă eliptică pentru a maximiza acoperirea bolului, permițând baterea de capacitate mare la fel de rapidă și ușoară ca și pentru volumele mai mici.

Cârlig pentru aluat

Utilizat pentru amestecarea și frământarea aluatului pe bază de drojdie, cum ar fi cel de pâine, pizza și paste făinoase. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Bătător plat

Utilizat pentru amestecurile obișnuite până la cele dense, cum ar fi prăjituri, glazuri, biscuiți și cartofii piure. Fabricat din aluminiu și acoperit cu un strat de nailon anti-adeziv. Sigur pentru maşina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

Cât de mare este acest mixer cu suport?

Comparați varianta de mixer cu suport de 3,3 L cu restul familieiMIXER MULTIFUNCȚIONAL 3,3 L 5KSM3311X

Construit din fier și cu toate accesoriile, acest mixer "mini, dar puternic" este livrat într-o paletă de culori noi și frumoase! Mixerul de bucătărie KitchenAid a devenit legendar datorită "acțiunii sale planetare": tehnologie specială prin care telul se rotește într-o direcție, în timp ce bate și pivotează în cealaltă. Astfel, ingredientele sunt împinse în centrul bolului, obținându-se rezultatele noastre recunoscute: compoziții, aluaturi și amestecuri extraordinare. Acest nou mini mixer este la fel de versatil ca și fratele său mai mare, mixerul cu suport de 4,8 L, preparând aceleași rețete în cantități ceva mai mici (3,3 L), dar la o dimensiune ideală pentru stilul de viață urban. Citiți mai mult... Construcția din fontă este ceea ce îl face atât de robust și de fiabil; un motor puternic acționează atașamentele și accesoriile pentru a obține performanțe fără cusur. De la brioșe la negrese, chifle și burgeri. acest mini aparat puternic face totul! Gătitul este un proces în mai multe etape, motiv pentru care mixerul cu suport este proiectat a fi cel mai versatil instrument de bucătărie. O gamă largă de atașamente și accesorii opționale, toate conectate la un singur butuc, multifuncțional. Acest lucru vă permite să tocați carne, să feliați legume, să rulați sau să tăiați paste, să stoarceți, să tăiați și să procesați alimentele, transformând mini mixerul cu suport într-un adevărat cal de bătaie! Butucul său se potrivește la toate atașamentele pentru mixere cu suport clasice. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KSM3311X

Specificatii tehnice

Putere (W) 250
Motor CA (curent alternativ) DC (Direct Current)
Putere (cp) 0.22
Tensiune (V) 220-240
Putere electrică (W) 250
Frecvență (Hz) 50/60
Viteza max. de rotație 200
Viteza min. de rotație 40
Cantitate max. de făină 0.7
Viteză impuls 40
Material corp Zinc
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 120
Control electric al vitezei Da
Înălțime produs 312
Lățime produs 198
Lungime produs 312
Înălțime produs ambalat 384
Lățime produs ambalat 406
Lungime produs ambalat 262
Greutate netă (kg) 6.5
Material bol de mixare Stainless steel
Greutate brută (kg) 8.3
Albușuri de ou 8
Cantitate aluat tort (kg) 1.8
Cantitate cartofi piure (kg) 2
Cantitate de prăjituri (de 5.1cm - bucăți) 60
Tip ștecher Euro

Mixer multifuncțional

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Și puteți face chiar mai mult

Eliberați creativitatea interioară și dezvăluiți adevăratul bucătar din dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII

Doriți să aflați
mai multe informații despre
mixerele cu suport?

DESCOPERIȚI MIXERELE NOASTRE CU SUPORT

În căutarea unei inspirații gurmande?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.