O cafetieră pentru fiecare momentTreziți-vă cu o cană plăcută

Începeți cu bine o nouă zi cu o ceașcă mare de cafea, folosind un filtru sau o presă franceză sau chiar o cafetieră obișnuită care poate fi programată să fie gata în același timp cu dvs.Un mic stimulent

Dacă obosiți după-amiaza sau seara devreme, un espresso ar putea fi cea mai bună soluție. Alegeți o cafetieră care vă poate veni în ajutor cu o doză rapidă.Relaxați-vă cu o băutură rece

Sunteți moleșit? Nicio problemă. Infuzarea la rece este populară pentru că este mereu disponibilă. Este ușor de preparat și vă oferă o aromă bogată, fină și tare oricând doriți.Găsiți-o pe cea potrivită pentru dvs.Fiți barista acasă!

Controlați apa pentru cafea cu fierbătorul cu precizie digitală Puteți selecta temperatura exactă și turnați prin ciocul său unic, pentru un flux constant și uniform.

AFLAȚI MAI MULTE

CÂNTĂREȘTE

Obțineți gradul perfect de măcinare la greutatea exactă cu ajutorul cântarului digital. Simplifică procesul de obținere a cantității potrivite de boabe.

MĂCINAȚI

Dacă vă place să măcinați boabele, veți adora această râșniță. Puteți alege între 15 setări, pentru că bavurile de măcinare din oțel inoxidabil vor fi foarte durabile.

PREPARAȚI CAFEA

Modul în care transformați acele boabe în cafea modifică gustul și textura. Fie că vorbim despre un gust curat, proaspăt, complet, dulce, pământiu, ușor sau bogat, viața este mai bună cu o cafea.

Lucruri mici care produc schimbări mariMăcinarea zilnică

Când este vorba de cafea, nu poate fi vorba de „mărime universală”. Mărimea ideală a măcinișului variază în funcție de metoda pe care o folosiți. Măcinați fin pentru espresso, mediu pentru metoda la filtru sau ibric și mare pentru presa franceză sau infuzarea la rece.Savurați aroma

Calitatea boabelor, dar și cea a apei influențează rezultatul final. Asigurați-vă că apa nu este prea dură sau prea moale, ci are un pH neutru... Iar apoi relaxați-vă și bucurați-vă de gust!Bucurați-vă de un mic dejun minunat

Începeți ziua cu stil. De ce să nu vă completați cafetiera cu un prăjitor de pâine și un fierbător care pot face mai multe?

EXPLORAȚI

Cafea

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.