Începeți cu bine o nouă zi cu o ceașcă mare de cafea, folosind un filtru sau o presă franceză sau chiar o cafetieră obișnuită care poate fi programată să fie gata în același timp cu dvs.
Dacă obosiți după-amiaza sau seara devreme, un espresso ar putea fi cea mai bună soluție. Alegeți o cafetieră care vă poate veni în ajutor cu o doză rapidă.
Sunteți moleșit? Nicio problemă. Infuzarea la rece este populară pentru că este mereu disponibilă. Este ușor de preparat și vă oferă o aromă bogată, fină și tare oricând doriți.
Controlați apa pentru cafea cu fierbătorul cu precizie digitală Puteți selecta temperatura exactă și turnați prin ciocul său unic, pentru un flux constant și uniform.
AFLAȚI MAI MULTECând este vorba de cafea, nu poate fi vorba de „mărime universală”. Mărimea ideală a măcinișului variază în funcție de metoda pe care o folosiți. Măcinați fin pentru espresso, mediu pentru metoda la filtru sau ibric și mare pentru presa franceză sau infuzarea la rece.
Calitatea boabelor, dar și cea a apei influențează rezultatul final. Asigurați-vă că apa nu este prea dură sau prea moale, ci are un pH neutru... Iar apoi relaxați-vă și bucurați-vă de gust!
Începeți ziua cu stil. De ce să nu vă completați cafetiera cu un prăjitor de pâine și un fierbător care pot face mai multe?
EXPLORAȚI
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul