5KHM5110EWH - 859780501030

2 culori disponibile, White

Guarantee_2Y

Control mecanic reglabil ușor, cu 5 viteze

Motor eficient și puternic de curent continuu

Teluri Turbo și Tel din oțel inoxidabil

Mixare puternică în mâinile dvs.

Mixerul mic și util ușurează crearea

5 viteze pentru versatilitate

Mixați toate tipurile de ingrediente, de la amestecarea lentă a ingredientelor din bucăți mari, cum ar fi nuci sau bucățele de ciocolată la prima viteză, la amestecarea rapidă a untului și zahărului la viteza a cincea.

Pivotați în poziția optimă

Fixați cablul de alimentare fie pe partea stângă, fie pe partea dreaptă, astfel încât să puteți manevra ingredientele din orice unghi. Cablul rotund este și ușor de curățat.

Buton de scoatere cu o singură apăsare

Vreți să scoateți rapid accesoriile mixerului de mână utilizând o singură mână pentru a apăsa butonul? Gata!

Conceput pentru utilizare ușoară

Mixerele de mână sunt ideale pentru operațiuni mici, de zi cu zi. Am făcut lucrurile și mai simple. Este ușor și are un mâner ergonomic, iar motorul este puternic, dar silențios.Ușor ca o pană

Dacă sunteți mândru de deserturile dvs., puteți face bezele deosebite și puteți bate frișcă de orice consistență - moale, medie sau tare. Telul eliptic cu 16 fire aerează ingredientele pentru rezultate excelente.Utiliizați paletele, reducând cantitatea de compoziție de pe acestea

Paletele noastre Turbo din oțel inoxidabil sunt concepute fără ax central, pentru a amesteca bine ingredientele, reducând cantitatea de compoziție de pe acestea. Aceasta înseamnă mai puține bătăi de cap pentru dvs.Ce se află în cutie?

Palete Turbo din oțel inoxidabil

Fabricate din oțel inoxidabil, paletele Turbo sunt concepute fără ax central, pentru a amesteca bine ingredientele, reducând cantitatea de compoziție de pe acestea. Ideale pentru aluat pentru fursecuri și compoziții pentru tort. Sigure pentru mașina de spălat vase.

Tel cu 16 fire

Tel eliptic cu 16 fire din oțel inoxidabil pentru aerare excelentă. Ideal pentru baterea amestecurilor de spume și creme dense, baterea albușurilor de ou și a compozițiilor pentru bezele. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

MIXER DE MÂNĂ CU 5 VITEZE - KITCHENAID CLASSIC 5KHM5110

Mixerul de mână cu 5 viteze este compact, dar puternic și ușor de manevrat pentru creațiile de zi cu zi. Amestecați ușor sau rapid, bateți ori amestecați ingrediente ușoare sau dense. Este comod de ținut în mână și ușor de ținut în poziția perfectă cu ajutorul blocării cablului pivotant. Mixerul de mână îndeplinește toate criteriile, având viteze ușor de reglat și motor eficient, pentru un control grozav. Am conceput paletele din oțel inoxidabil fără ax central, pentru a reduce cantitatea de compoziție adunată pe acestea. Citiți mai mult... Când ați terminat, apăsați pur și simplu butonul pentru a scoate accesoriile, puneți-le în mașina de spălat vase și ștergeți corpul și cablul ca să le aveți pregătite data următoare. Un alt design unic de la KitchenAid ce acționează ca o extensie a mâinilor, imaginației și abilităților dvs. , oferindu-vă libertatea de a fi creativi și de a vă bucura de aventurile culinare. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KHM5110

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 85
Curent (A) 0,4
Frecvență (Hz) 50/60
Voltaj (V) 220-240
Viteză lame-clopot (RPM, min. - max.) 100-2300
Viteză de rotație max. 1000
Materialul corpului Platic
Materialul lamei Da
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 160
Înălțimea produsului 295
Lățimea produsului (mm) 95
Adâncimea produsului (mm) 210
Înălțimea produsului ambalat 200
Lățimea produsului ambalat (mm) 140
Adâncimea produsului ambalat 235
Greutate brută (kg) 1.58
Greutate netă (kg) 1.17

Mixer manual

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.