5KCM0402EOB - 859790801020

2 culori disponibile, Negru onix

Guarantee_2Y

Cană de călătorie de 540 ml.

Tehnologie optimizată de preparare a cafelei la filtru, cu control electronic al temperaturii.

Filtru permanent detașabil. Elimină necesitatea de a folosi filtre de hârtie pentru cafea.

Rezervor de apă detașabil pentru a adăuga cu ușurință apă proaspătă.

CAFETIERA PERSONAL 5KCM0402

Există numeroase cafetiere pentru acasă pe piață, dar niciuna nu se compară cu modelul nostru ingenios, îmbunătățit de preparare a cafelei încorporat pe blatul dvs. Cafetiera KitchenAid Personal este prevăzută cu o ceașcă de cafea integrată (capacitate de 540 ml) care se așează perfect în interiorul aparatului. Puteți alege să preparați cafeaua direct în cană sau în ceașca dvs. favorită. Cana elegantă, îmbunătățită este confecționată din oțel inoxidabil șlefuit și un manșon de cauciuc pentru apucare ușoară, care vă va proteja mâna de căldură. Citiți mai mult... Un capac ergonomic previne vărsarea. O cană plină trebuie să fie întotdeauna păstrată în poziție verticală, căci capacul nu este etanș. Ingineria inteligentă și controlul electronic al temperaturii înseamnă că apa caldă se menține la o temperatură constantă. Tehnologia cu filtru optimizată de preparare a cafelei asigură extracția perfectă a cafelei dvs. la filtru, astfel încât vă puteți bucura de aroma sa bogată în numai câteva minute. Rezervorul de apă cu profil suplu (480 ml) poate fi scos și umplut cu ușurință. Iubitorii de cafea preocupați să protejeze mediul înconjurător vor aprecia sistemul de preparare a cafelei fără hârtie propus de cafetiera Personal: un filtru permanent într-o plasă de oțel inoxidabil înseamnă zero filtre de hârtie. În plus, vă veți reduce impactul asupra mediului evitând paharele de hârtie. Indiferent dacă mergeți la serviciu sau la o plimbare în parc, nu faceți compromisuri de la calitate: faceți-vă ziua mai bună cu o cafea fierbinte delicioasă, pe care o luați cu dvs. oriunde ați fi. ”. Închidere

Specificații


Cod comercial 5KCM0402EER
Curent (A) Nu este cazul
Voltaj (V) 220-240
Frecvență (Hz) 50/60
Capacitate rezervor de apă (L) 0.54
Înălțimea produsului 395
Lățimea produsului 165
Adâncimea produsului 225
Înălțimea produsului ambalat 430
Capacitate apă 0.54
Lățimea produsului ambalat 305
Adâncimea produsului ambalat 225
Greutate netă (kg) 2.7
Greutate brută (kg) 3.8

Cafetiere

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.