5KHBV83EER - 859711626140

5 culori disponibile, Empire red

Lamă din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri.

Mai mult decât amestecare

Utilizare cu o singură mână

 Viteză variabilă pentru control

Blender manual: ce se află în cutie?

Acest blender manual versatil are o gamă de accesorii utile care vă ajută să pregătiți mai multe preparate în bucătărie.Ce se află în cutie?

Braț de amestecare detașabil

Braț de 20,3 cm cu blocare prin răsucire cu o lamă din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri pentru a mixa, amesteca, pasa, zdrobi, spuma, bate cu telul și toca ingredientele cu ușurință. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Protecție de utilizare detașabilă

Folosiți această protecție de utilizare pentru a evita deteriorarea vaselor de gătit în timp ce utilizați blenderul manual. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Recipient de 1 l, din material fără BPA

Recipientul cu capac și mâner reduce nevoia de a folosi căni și boluri de măsurare. Preparați ușor, serviți și păstrați ce ați pregătit într-un singur recipient. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Atașament tel

Pentru a bate rapid albușurile de ou sau pentru emulsionarea vinegretelor și maionezei. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.

Atașament de tocare

Pentru tocarea ierburilor aromatice, nucilor, brânzeturilor și multor altora. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

Avantajele acestui blender manual versatil:

  • Blender manual compact cu fir
  • Tel și tocător incluse
  • Recipient de 1 l pentru blender, cu capac și mâner
  • Lamă eficientă din oțel inoxidabil
  • Protecție de utilizare pentru a proteja vasele de gătit
  • Buton de control pentru viteză variabilă
  • Garanție de 2 ani pentru confortul dvs.


Blenderul manual versatil pentru pasionații de bucătărie

Preparați rapid sosuri, supe, deserturi și multe altele cu acest instrument flexibil și ușor de folosit.Este ușor și comod

Blenderul manual are o construcție ușoară și este comod de ținut în mână. Folosirea acestuia este o plăcere, fiind suficient de puternic pentru a face față tuturor sarcinilor, de la zdrobire până la spumare.

Controlați textura

Creați preparate și băuturi exact așa cum vi le imaginați, folosind butonul de control pentru viteză variabilă. De la mixare la batere cu telul, reglați blenderul cu ajutorul butonului.

Perfecționați-vă rețetele

Designul lamei din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri asigură transformarea eficientă și rapidă a ingredientelor în piureuri perfecte, sosuri reci cu bucăți mari și chiar în mousse de ciocolată. Depinde doar de dvs.

Vă simțiți inspirat? Folosiți blenderul manual

Fie că vă gândiți să faceți o salsa energizantă, un piure de morcovi sau un preparat cremă pentru bebeluși, aveți totul la îndemână.Transformați-l într-un tocător

Mini-tocătorul este ideal pentru crearea unui pesto proaspăt sau pentru tocarea cepei sau a roșiilor, fără a vă obosi. Toate aceste sarcini pot fi realizate acum cu blenderul manual, montând brațul la atașamentul de tocare.Fără zgârieturi pe vasele de gătit

Fie că preparați o supă de roșii pe plită sau inventați o nouă rețetă de milkshake într-un recipient, brațul de amestecare vă permite să ajungeți cu ușurință la ingrediente. Protecția de utilizare poate fi adăugată pentru a evita zgârierea vaselor de gătit și apoi spălată în mașina de spălat vase.Alegeți o culoare care să vi se potrivească

Puteți alege dintr-o gamă elegantă de culori pentru a avea un blender manual care să se potrivească cu interiorul bucătăriei sau chiar cu dispoziția dvs. Alegeți Charcoal Grey în tendințe, Matte Black clasic sau poate Almond Cream cool.BLENDER MANUAL CU ACCESORII 5KHBV83

Blenderul manual cu accesorii vă permite să preparați o mulțime de lucruri în bucătărie. Puteți mixa, amesteca, toca, pasa, bate cu telul, spuma sau bate rapid și fără efort. Preparați multe feluri de rețete și preparate, de la supe sau smoothie-uri la mâncare de bebeluși și sosuri. Pesto perfect, salsa cu bucăți mari sau maioneză proaspătă; toate sunt acum ușor de preparat. Blenderul manual este furnizat cu propriul recipient de 1 l, fără BPA, cu capac și mâner, pentru a putea măsura, prepara, servi și păstra, totul într-un singur recipient. Citiți mai mult... Brațul de amestecare are o protecție de utilizare detașabilă pentru a proteja vasele și cratițele de zgârieturi. Bateți frișca sau emulsionați vinegrete cu telul inclus; folosiți atașamentul de tocare util pentru a procesa nuci, ceapă, usturoi, ierburi aromatice și multe altele. Cu control al declanșatorului pentru a regla viteza, puteți obține rezultatele dorite utilizând aparatul cu o singură mână. Acest blender manual este disponibil într-o varietate de culori elegante. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KHBV83

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 180
Frecvență (Hz) 50/60
Voltaj (V) 220-240
Viteză lame-clopot (RPM, min. - max.) 6100-11000
Materialul corpului Platic
Materialul lamei Da
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 153
Înălțimea produsului 414
Lățimea produsului (mm) 905
Adâncimea produsului (mm) 635
Înălțimea produsului ambalat 139
Lățimea produsului ambalat (mm) 300
Adâncimea produsului ambalat 373
Greutate brută (kg) 2.55
Greutate netă (kg) 0.935

Blender manual

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Bucurați-vă de funcția de amestecare pe parcursul întregii zile

Mâncați clătite pufoase la micul dejun, serviți o supă picantă la prânz și apoi relaxați-vă cu o brioșă cu scorțișoară seara. Există întotdeauna ceva nou de preparat cu blenderul manual.Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.