5KHBV53EWH - 859711625990

2 culori disponibile, White

Lamă din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri.

Susține creativitatea

Utilizare cu o singură mână

 Viteză variabilă pentru control

Blender manual: ce se află în cutie?

Acest blender manual ușor și versatil este furnizat cu accesorii standard pentru a vă ajuta să preparați mai ușor.Ce se află în cutie?

Braț de amestecare detașabil

Braț de 20,3 cm cu blocare prin răsucire cu o lamă din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri pentru a mixa, amesteca, pasa, zdrobi, spuma, bate cu telul și toca ingredientele cu ușurință. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Protecție de utilizare detașabilă

Folosiți această protecție de utilizare pentru a evita deteriorarea vaselor de gătit în timp ce utilizați blenderul manual. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Recipient de 700 ml fără BPA

Recipientul gradat cu capac reduce nevoia de a folosi căni și boluri de măsurare. Preparați ușor, serviți și păstrați ce ați pregătit într-un singur recipient. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai pe raftul superior).

Înapoi
Înainte

Avantajele acestui blender manual ușor

  • Blender manual compact cu fir
  • Construcție ușoară
  • Recipient pentru blender, de 700 ml, cu capac
  • Lamă eficientă din oțel inoxidabil
  • Protecție de utilizare pentru a proteja vasele de gătit
  • Buton de control al vitezei variabile
  • Garanție de 2 ani pentru confortul dvs.


Blender manual esențial pentru a vă pune în practică creativitatea

Preparați rapid dressing-uri, sosuri, smoothie-uri și multe altele cu acest instrument flexibil și simplu de folosit.Ușurează munca

Având o construcție ușoară, blenderul manual va deveni rapid aparatul favorit. Este ușor de manevrat și suficient de puternic pentru a face față fiecărei sarcini.

Controlați textura

Viteza variabilă vă oferă flexibilitate și control mai mari asupra rețetelor. De la mixare la batere cu telul, puteți regla acest lucru cu ajutorul butonului.

Perfecționați-vă rețetele

Designul lamei din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri asigură transformarea eficientă a ingredientelor în piureuri perfecte, amestecuri ușoare de bezele sau supe cu bucăți mari. Depinde doar de dvs.

O nouă idee de rețetă? Folosiți blenderul manual

Fie că preparați un sos rece de mazăre cu mentă, un piure de conopidă sau o porție de mâncare de bebeluși, aveți totul la îndemână.Protejați cratițele și vasele

Fie preparați o cratiță de supă sau faceți un milkshake într-un recipient, brațul de amestecare de 20,3 cm vă ajută să ajungeți ușor. Protecția de utilizare poate fi adăugată pentru a evita zgârierea echipamentului și apoi spălată în mașina de spălat vase.Recipient de amestecare util

Vă plac lucrurile ordonate? Veți avea mai puține lucruri de spălat deoarece puteți măsura, amesteca, servi și chiar păstra într-un singur recipient de amestecare cu capac. Spălați-l pe raftul de sus al mașinii de spălat vase după ce ați terminat.BLENDER MANUAL - CLASSIC 5KHBV53

Blender manual - Classic este un aparat esențial în bucătărie. Mixați, amestecați, zdrobiți, spumați sau pasați, toate printr-o simplă apăsare de buton. Controlați viteza atunci când preparați diferite rețete și băuturi delicioase, de la milkshake-uri, supe și smoothie-uri la humus, sosuri și mâncare pentru bebeluși. Acest aparat puternic și ușor are un comutator de acționare pentru folosire ușoară cu o singură mână. Este livrat și cu propriul recipient de amestecare, de 700 ml, fără BPA, cu capac, pentru a măsura, prepara, servi și păstra, totul într-un singur recipient. Citiți mai mult... Brațul de amestecare detașabil este destul de lung pentru a ajunge în vasele și cratițele adânci și este echipat cu o protecție de utilizare, care poate fi atașată pentru a preveni zgârierea vaselor. Alegeți blenderul manual într-o culoare clasică și bucurați-vă de o garanție de 2 ani pentru siguranța dvs. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KHBV53

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 180
Frecvență (Hz) 50/60
Voltaj (V) 220-240
Viteză lame-clopot (RPM, min. - max.) 9000-18000
Materialul corpului Platic
Materialul lamei Da
Indicator optic de încărcare Da
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 153
Înălțimea produsului 414
Lățimea produsului (mm) 905
Adâncimea produsului (mm) 635
Înălțimea produsului ambalat 327
Lățimea produsului ambalat (mm) 125
Adâncimea produsului ambalat 125
Greutate brută (kg) 1.53
Greutate netă (kg) 0.935

Blender manual

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Manual de utilizare

Manualul de utilizare vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu noul dvs. aparat. Vă garantăm că veți găti cu ajutorul acestuia în cel mai scurt timp!

Descărcare

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Emblema calității

Când sunteți pasionat de gătit, vă doriți să folosiți cele mai bune instrumente în acest sens. Din acest motiv, am creat numai produse din materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv caracteristici inteligente și cele mai recente inovații.
 
Selectarea unor produse care pot fi folosite generații la rând. Aceasta este emblema unui pasionat de gătit.Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.