5KFC0516EAC - 859711570790

4 culori disponibile, Almond cream

Guarantee_2Y

Bol de capacitate 1,19 l, fără BPA

Două viteze și funcție Impuls

Lamă multifuncțională din oțel inoxidabil

Accesoriu tel

Tăiați, mixați, pasați, bateți, amestecați

Reduceți timpul de preparare cu acest robot de bucătărie versatil. Face toată munca grea.

Cu 40% mai multă capacitate de tăiere

Veți avea suficient loc pentru preparare, cu 40% mai multă capacitate de tăiere decât minirobotul de bucătărie. Așadar, dați frâu liber tuturor creațiilor!

Dimensiune practică pentru depozitare

Având un design compact și ușor, depozitare în interiorul bolului și dispozitiv de înfășurare a cablului, este practic pentru a fi depozitat la vedere sau în dulap.

Tăiați, mixați și pasați cu ușurință

Este ușor să obțineți rezultatele dorite, de la grosier la fin. Controlați cu ajutorul celor 2 viteze și a opțiunilor de impuls. Lama multifuncțională din oțel inoxidabil vă ajută să mixați fără efort ingredientele.

Preparați ceva special

Accesoriul tel asigură obținerea unor rezultate spumoase! Bateți, amestecați și chiar preparați frișcă în doar 30 de secunde (bazat pe 1 cană de smântână groasă).

Ideal pentru sosuri și dressinguri

Creați sosuri și dressinguri gustoase cu ajutorul recipientului de turnare fină, care vă permite să încorporați treptat ingrediente lichide în timpul folosirii. Bolul de lucru cu cioc de turnare și mâner ușurează turnarea dressingului sau a sosului.

Fără grija curățării

Vești bune: bolul, lama și discul sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Fiind atât de ușor de curățat, îl veți utiliza frecvent.

Ajutorul dvs. din bucătărie

Veți apela la robotul de bucătărie de 1,19 l pentru o mulțime de lucruri. Pe lângă pregătirea ingredientelor prin tăiere și amestecare, puteți utiliza atașamentul tel pentru a bate, a face cremă și pentru a amesteca. Aveți o capacitate generoasă de 1,19 l, așadar bucurați-vă experimentând!Rezultatele dorite sunt ușor de obținut

Prin operarea simplă sub capac și cu 2 opțiuni de viteză, aveți control precis pentru a obține rezultatele dorite. Este conceput pentru a fi folosit cu plăcere.Un design îngrijit

Designul ușor și compact face ca acest aparat să fie unul practic pentru gătitul zilnic. Este comod de utilizat, având un dispozitiv practic de înfășurare a cablului dedesubt pentru a-l menține ordonat, fie că lăsați afară sau îl depozitați în interior.Ce se află în cutie?

Lamă multifuncțională

Lama multifuncțională din oțel inoxidabil este ascuțită și versatilă. Utilizată pentru tăiere, pasare, mărunțire și tocare. Sigură pentru mașina de spălat vase.

Atașament tel

Accesoriul tel poate fi utilizat pentru a încorpora aer în alimente, precum ouă, smântână grasă și maioneză. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

MINI CHOPPER DE 1,19 L 5KFC0516

Dați frâu liber creativității cu mini chopper de 1,19 l. Acest ajutor multifuncțional oferă o capacitate de tăiere mai mare cu 40% decât minirobotul de bucătărie. Designul inteligent și compact înseamnă că puteți depozita totul în bol, iar cablul se înfășoară cu grijă dedesubt. Fie că vă place să faceți pesto proaspăt, supe copioase, deserturi cremoase sau sosuri, veți descoperi că este ușor să îl controlați și să obțineți rezultatele dorite. Curățarea nu este o povară deoarece bolul, lama și discul sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Citiți mai mult... Puneți-l la treabă zilnic și bucurați-vă experimentând! Un alt design unic de la KitchenAid ce acționează ca o extensie a mâinilor, imaginației și abilităților dvs. , oferindu-vă libertatea de a fi creativi și de a vă bucura de aventurile culinare. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KFC0516
Materialul corpului Platic

Specificatii tehnice

Putere electrică (W) 240
Frecvență (Hz) 50/60
Viteză de rotație max. 3450
Viteză de rotație min. 2450
Voltaj (V) 220-240
Adâncimea produsului 160
Înălțimea produsului 254
Lățimea produsului 178
Adâncimea produsului ambalat 183
Înălțimea produsului ambalat 295
Lățimea produsului ambalat 183
Greutate netă (kg) 1.4
Greutate brută (kg) 1.6

Aparat pentru procesarea alimentelor

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Nu sunteți sigur? Consultați toți roboții de bucătărie

DESCOPERIȚI GAMA

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.