5KCM1208EOB - 859711580470

2 culori disponibile, Onyx black

Guarantee_2Y

Duș spiralat

Scală de dozare și tabel de dozare

Filtru permanent reutilizabil în ton auriu

Rezervor de apă detașabil

Faceți-vă viața mai simplă, cu o cafea delicioasă

Perfecționați-vă talentul în prepararea cafelei, cu cafetiera cu picurare supremă. Este ușor să faceți cafea delicioasă, gata la orice oră.

Extrageți toată aroma

Aroma excepțională este garantată, cu capul de duș unic cu 29 de orificii. Astfel, cafeaua măcinată este saturată uniform.

Nu mai lucrați pe ghicite!

Obțineți cantitățile potrivite de fiecare dată, cu scala de dozare comodă de pe filtrul reutilizabil și schema de pe rezervorul de apă. Gata cu ghicitul.

Țineți cafeaua fierbinte și aburindă

Ne place cafeaua fierbinte! Grație plitei, cafeaua dumneavoastră rămâne caldă timp de până la 40 de minute după preparare. Deci, dacă alte lucruri din viață vă distrag atenția, nu e nicio problemă.

Tare, mai tare, cea mai tare

Alegeți intensitatea aromei, cu ajutorul selectorului variabil de tărie a preparării. Un singur buton pentru a prepara cafeaua pe care o cere starea dumneavoastră de dimineață.

Gata odată cu dumneavoastră

Doriți o ceașcă acum? De ce să așteptați? Funcția „pauză de turnare” vă permite să luați carafa și să vă turnați o ceașcă înainte ca prepararea să fie finalizată.

Se potrivește cu orice formă de blat

Bucătăriile sunt diferite. Așa că am prevăzut două butoane de preparare, pentru a putea așeza cafetiera oricum doriți pe blat.

Bună, frumosule!

Luați acest aparat electrocasnic arătos acasă. Are un aspect modern și elegant, pe care veți dori să-l scoateți în evidență. În plus, designul ciocului carafei din sticlă previne scurgerile și mizeria, pentru o turnare fără murdărie și fără griji în cești de orice mărime și formă.Gustul dumneavoastră, starea dumneavoastră

Fie că vă simțiți nemaipomenit sau vă e greu să vă ridicați din pat, cafetiera noastră cu picurare va avea exact ce vă trebuie. Puteți alege intensitatea, iar apa dispersată uniform peste cafeaua măcinată garantează ca aroma este exact cum vă place.Din zori până-n seară

Orice moment e bun pentru cafea, fie că aveți nevoie de o ceașcă tare dimineața sau de un amestec delicat decofeinizat seara. Nu e nicio bătaie de cap să luați o pauză și să vă bucurați de un moment doar pentru dumneavoastră.Ce se află în cutie?Ce se află în cutie?

Carafă de 1,7 l cu un design unic al ciocului de turnare și capac

Turnare fără bătăi de cap în cești de orice dimensiune, cu carafa noastră concepută special.

Cap de duș unic cu 29 de orificii

Ideal pentru saturarea uniformă a cafelei măcinate, pentru a da uitării cafeaua amară!

Filtru permanent reutilizabil, în ton auriu, cu scală de dozare

Știți exact de câtă cafea aveți nevoie pentru aroma pe care o doriți. Acest filtru are o scală de dozare, care vă ghidează în prepararea cafelei perfecte.

Rezervor de apă detașabil, cu tabel de dozare

Scoateți rezervorul de apă pentru a-l umple din nou cu ușurință. Schema de dozare vă ajută să aflați exact câtă apă aveți nevoie pentru cantitatea de cafea pe care o preparați.

Înapoi
Înainte

CAFETIERĂ 1,7 L 5KCM1208

Cafetiera KitchenAid pentru 12 cești vă permite să preparați cafea delicioasă de fiecare dată. Această cafetieră este concepută pentru a vă ajuta să perfecționați arta cafelei cu savoarea și aroma preferate și vă ajută să preparați ușor și simplu o ceașcă de cafea bună. Capul de duș spiralat unic cu 29 de orificii umezește uniform cafeaua măcinată pentru o extragere optimă, preparând o ceașcă de cafea excepțional de savuroasă. Selectorul variabil de tărie a preparării vă permite să alegeți între tării normale și crescute, exact cum vă place. Citiți mai mult... Eliminați îndoielile din procesul de preparare a cafelei, cu ajutorul scalei de dozare de pe filtrul reutilizabil în ton auriu și al tabelului de dozare de pe rezervorul de apă, pentru rezultate savuroase de fiecare dată. Designul unic al ciocului carafei din sticlă previne scurgerile și mizeria, pentru o turnare fără griji în cești de orice mărime și formă. Cu această cafetieră puteți prepara cafea oricând doriți datorită opțiunii de programare automată, astfel încât cafeaua să fie gata pregătită pentru dvs. în orice moment al zilei. Funcția „Pauză de turnare” vă permite să vă turnați o ceașcă de cafea înainte ca prepararea să se termine, iar plita de încălzire specială menține cafeaua caldă timp de până la 40 de minute. Perfect dacă aveți nevoie să economisiți timp dimineața. Concepută cu estetică modernă și elegantă, cafetiera KitchenAid este punctul de atracție perfect din bucătărie. De ce să nu o asociați cu prăjitorul nostru de pâine din colecția Design pentru un mic dejun perfect?. Închidere

Specificații


Specificații generale

Model Name 5KCM1208

Specificatii tehnice

Curent (A) 4,8
Putere electrică (W) 1100
Voltaj (V) 220-240
Frecvență (Hz) 50/60
Înălțimea produsului 364
Lățimea produsului 182
Adâncimea produsului 340
Capacitate apă 1.7
Înălțimea produsului ambalat 437
Lățimea produsului ambalat 249
Avertisment Warming tray
Adâncimea produsului ambalat 404
Greutate netă (kg) 3.3
Greutate brută (kg) 4.4

Cafetieră

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Aveți nevoie de ceva diferit?

DESCOPERIȚI CAFETIERELE NOASTRE

Un mic dejun prăjit perfect!

DESCOPERIȚI PRĂJITOARELE NOASTRE

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.