5KSMFGA - 859711577170

Guarantee_2Y

Vă permite să tocați, să radeți și să măcinați rapid diferite tipuri de ingrediente

Plăci pentru tocare fină (4,5mm) și medie (6mm)

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Tocați și gătiți în stilul propriu

Care este preparatul preferat? Creați-l cu ajutorul atașamentului nostru de tocat alimente pentru mixerul cu suport. De la burgeri de tipul celor serviți în baruri și până la falafel.

Combinați ideile

Măcinați, tocați și mărunțiți rapid orice combinație de ingrediente. Adăugați ierburi, condimente sau legume și apoi savurați!

Controlați-vă ingredientele

Dvs. sunteți bucătarul. Știți cu exactitate ce conțin chiftelele sau sosul salsa preparat acasă.

Siguranța are prioritate

Ghidați ingredientele spre cuțit și sitele de tocare cu ajutorul dispozitivului inclus de împingere a alimentelor. Simplu.

Bucurați-vă de o tocare de calitate

Veți obține exact textura pe care o doriți cu acest atașament pentru mixerul cu suport. Alegeți între sitele din oțel inoxidabil pentru tocare grosieră (6 mm) sau fină (4,5 mm) pentru rezultate perfecte.Legume, brânză, pâine

Distrați-vă experimentând. Pe lângă carne, mașina de tocat este ideală pentru mărunțirea brânzei tari, a legumelor, nucilor și a multor altor ingrediente. Găsiți o rețetă și apoi adaptați-o la stilul personal!Carne și pește proaspăt

Veți deveni un expert în scurt timp. Cel mai frecvent folosit ca mașină de tocat, KitchenAid este instrumentul de gătit ideal. Pentru rezultate optime, carnea trebuie să fie extrem de rece, chiar parțial înghețată.Ce se află în cutie?Ce se află în cutie?

Design îmbunătățit al atașamentului pentru tocat

Pentru o tocare de calitate a oricărui aliment, de la carne crudă la legume.

Sită pentru tocare fină (4,5 mm)

Utilizați sita pentru tocare fină pentru a toca carne gătită pentru pateuri, brânzeturi tari (precum parmezan), pesmet.

Sită pentru tocare grosieră (6 mm)

Utilizați sita pentru tocare grosieră pentru a toca carne crudă pentru burgeri și chili, legume pentru salsa și sosuri.

Cuțit din oțel inoxidabil

Pentru a procesa ingrediente moi și tari.

Dispozitiv de împingere a alimentelor

Utilizați dispozitivul de împingere a alimentelor pentru a împinge ușor orice fel de alimente în tubul de alimentare și spre cuțit și site. Sigur pentru mașina de spălat vase.

Înapoi
Înainte

ATAȘAMENT MAȘINĂ DE TOCAT 5KSMFGA

Cel mai popular atașament de tocat KitchenAid pentru toate mixerele noastre cu suport este acum mai puternic și mai ușor de utilizat ca niciodată. Vă permite să tocați, să radeți și să măcinați rapid diferite tipuri de ingrediente. Preparați rețete delicioase și nutritive acasă, precum ruladă de carne, falafel, salsa și burgeri, începând de la zero, cu mașina de tocat KitchenAid. Puteți folosi sitele din oțel inoxidabil pentru tocare grosieră (6 mm) sau pentru tocare fină (4,5 mm) pentru a toca și măcina toate ingredientele. Citiți mai mult... Pe lângă utilizarea sa ca tocător de carne, este ideal și pentru fărâmițarea și raderea pâinii uscate, a legumelor, fructelor, nucilor și brânzei. Pe lângă tocătorul KitchenAid este inclusă și o tavă detașabilă și un dispozitiv util de împingere a alimentelor, pentru a împinge ingredientele în siguranță către sitele de tocare. Atașamentul se poate spăla cu ușurință în mașina de spălat vase. De ce să nu fiți creativi și să utilizați această mașină de tocat împreună cu accesoriul de stors de fructe și legume sau cu accesoriul de umplut cârnați KitchenAid pentru a face cârnați, sosuri sau gemuri?. Închidere

Atașamente

Mai multe atașamente pentru mixerul cu suport?

DESCOPERIŢI ATAŞAMENTELE NOASTRE

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.