ACCESORIU STORCĂTOR DE FRUCTE ȘI LEGUME 5KSMFVSP

5KSMFVSP - 859711577180

Guarantee_2Y

Trebuie utilizat în combinație cu 5KSMFGA

5KSMFGA nu este inclus

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Preparați piureuri perfecte

Obțineți rezultate perfecte pentru toate rețetele dvs. culinare cu storcătorul de fructe și legume KitchenAid.

Potrivit pentru mașina de tocat

Proiectat special pentru a se potrivi la atașamentul de tocat alimentate de pe mixerul cu suport, acesta ușurează operația de stoarcere completă.

Preparate delicioase făcute acasă

Puteţi prepara orice de la zero, de la încălzirea supelor şi până la deserturi cu personalitate.

Gemuri, sosuri, mâncare pentru bebeluși

Aveți nevoie de fructe și legume pasate și procesate pentru creațiile proprii? Storcătorul vă permite să obțineți ușor rezultate profesionale.

Textură delicios de fină

Pasați fructele moi și legumele fierte până capătă o consistență foarte fină cu ajutorul mixerului cu suport KitchenAid. Datorită rezultatelor extraordinare obținute fără efort, îl puteți include în rutina dvs.Gemuri și compoturi zemoase

Preparați gemuri, sosuri și compoturi incredibile în doar câteva minute. Sos de zmeură pentru desert sau sos de mere pentru prăjituri. Cu acest atașament pentru mixer cu suport, puteți experimenta cu fructele!Ce se află în cutie?

  • Tavă pentru storcător și scut transparent împotriva stropirii
  • Con pentru storcător
  • Melc mare pentru tocat
Înapoi
Înainte

ACCESORIU STORCĂTOR DE FRUCTE ȘI LEGUME 5KSMFVSP

Puteți folosi storcătorul de legume și fructe KitchenAid în combinație cu mașina de tocat KitchenAid (vândută separat) pentru a prepara alimente delicioase, cu textură fină. Experimentați cu ingredientele favorite pentru a face propriile gemuri, piureuri, sosuri, compoturi și mâncare de bebeluși. Atașamentul este acționat de mixerul cu suport KitchenAid și utilizează puterea motorului pentru a stoarce și a pasa fructe și legume cu ușurință. Storcătorul de fructe și legume KitchenAid utilizează ajutorul furnizat de mașina de tocat pentru a mărunți inițial ingredientele, iar apoi conul pentru storcător pentru a îndepărta toate cojile, codițele sau pielițele, lăsând texturi perfect fine. Citiți mai mult... Îl puteți utiliza ca storcător de roșii, storcător de lămâi și multe alte ingrediente. Pur și simplu montați conul, tava pentru storcător și scutul împotriva stropirii la mașina de tocat KitchenAid (vândută separat) pentru a procesa fructele moi și legumele gătite. Nu este necesară decojirea sau scoaterea sâmburilor, puneți doar alimentul în tocător, iar storcătorul de fructe și legume KitchenAid va crea un piure de calitate. Se poate spăla cu ușurință în mașina de spălat vase. Ce rețetă veți încerca întâi?. Închidere

Atașamente

Mai multe atașamente pentru mixerul cu suport?

DESCOPERIŢI ATAŞAMENTELE NOASTRE

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.