ACCESORIU DISPOZITIV DE UMPLUT CÂRNAȚI 5KSMSSA

5KSMSSA - 859711577200

Guarantee_2Y

Trebuie utilizat în combinație cu 5KSMFGA

5KSMFGA nu este inclus

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Preparaţi acasă cârnaţi delicioşi

Este mai uşor decât v-aţi imagina dacă folosiţi ataşamentul de umplut cârnaţi KitchenAid. Distraţi-vă combinând arome diferite!

Potrivit pentru maşina de tocat

Proiectat special să se potrivească la maşina de tocat, ataşamentul de umplut cârnaţi vă permite să preparaţi cârnaţi sănătoşi.

Obţineţi rezultate constante

Ataşamentul nostru de umplut cârnaţi este exact ce vă trebuie pentru rezultate impresionante. Uimiţi-vă prietenii şi familia preparându-le cârnaţi perfecţi cu un gust divin.

Folosiţi dimensiunea mică sau pe cea mare

Alegeţi între 2 mărimi. Varianta de 9,5 mm pentru cârnaţi mai mici sau cea de 19 mm pentru cârnaţi mari, precum „bratwurst”.

Varietatea este condimentul vieții

Cu mașina de tocat KitchenAid puteți mărunți, măcina și toca carne, pește, brânzeturi tari și legume. Accesoriul de umplut cârnați vă permite apoi să preparați orice tip de cârnați doriți. Ceapă roșie? Pui? Usturoi? Miel? Piper?
Depinde doar de dvs.Delicios de sănătos

Aveți control asupra ingredientelor, așa că veți ști că nu conțin aditivi. Alegeți carnea, condimentele sau ierburile preferate. Nimic în afară de un gust delicios.Ce se află în cutie?

  • Tub de umplut de 9,5 mm
  • Tub de umplut de 19 mm
Înapoi
Înainte

ACCESORIU DISPOZITIV DE UMPLUT CÂRNAȚI 5KSMSSA

Puteți utiliza accesoriul de umplut cârnați KitchenAid în combinație cu mașina de tocat KitchenAid (vândută separat) pentru a prepara cârnați autentici și gustoși. Surprindeți-vă familia sau musafirii cu cârnați sănătoși, pregătiți special, cu orice ierburi aromate, condimente și arome doriți. Acest atașament opțional KitchenAid este acționat de mixerul cu suport KitchenAid. Preparați ingredientele în atașamentul de tocat KitchenAid (vândut separat) și utilizați accesoriul de umplut cârnați pentru a prepara ușor orice, de la cârnați mici pentru micul dejun la cârnați mari italienești. Citiți mai mult... Este furnizat cu 2 tuburi (de dimensiune mică 9,5 mm și de dimensiune mare 19 mm) pentru a obține rezultatele dorite. Accesoriul de umplut cârnați KitchenAid vă va oferi cârnați preparați acasă de o calitate profesională. Se poate spăla cu ușurință în mașina de spălat vase. Ce rețetă veți încerca întâi?. Închidere

Atașamente

Mai multe atașamente pentru mixerul cu suport?

DESCOPERIŢI ATAŞAMENTELE NOASTRE

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.