STORCĂTOR DE CITRICE DE 1 L PENTRU BLENDER ARTISAN K400 5KSB1CPA

5KSB1CPA - 859711585860

Guarantee_2Y

Storcător de citrice de 1 l, din material fără BPA

Compatibil numai cu 5KSB4026 & 5KSB1325

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Storcător de citrice pentru blenderul dvs. K400 Artisan

Blenderul dvs. se transformă ca prin magie într-un storcător de citrice de 1 l cu ajutorul acestui accesoriu opțional. Preparați cu plăcere suc de lămâie, limete, grepfrut sau portocale.

Totul este inclus

Dacă sunteți amator de sucuri, acest storcător de citrice fără BPA vă ajută, având totul inclus. Există un recipient pentru pulpă, un alezor și un recipient pentru suc cu cioc de turnare a sucului.

De la limete la grepfrut

Treziți-vă simțurile și animați-vă rețetele cu ajutorul storcătorului de citrice de 1 l. Transformă citricele în suc și lasă pulpa deoparte. Preparați sucuri cu ușurință, la fel ca un profesionist.

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Precum toate celelalte accesorii ale blenderului K400 Artisan, storcătorul de citrice se poate spăla direct în mașina de spălat vase. Bucurați-vă de o senzație proaspătă fără să spălați vasele.

De ce este bun pentru dvs. sucul de citrice?

Sucul proaspăt vă trezește simțurile și vă oferă o senzație revigorantă, însă are și un profil nutritiv excelent.

Obțineți vitamine, minerale și fibre solubile din sucul de portocale, lămâi, limete și grepfrut, precum și un gust savuros.

Blenderul KitchenAid K400 Artisan poate deveni instantaneu un storcător de lămâi sau un aparat de preparat suc de portocale cu acest storcător de citrice practic.

Puteți să-l adăugați la rutina dvs. de dimineață sau să-l folosiți cu plăcere la relaxarea de weekend.O alimentație colorată pentru viață

O farfurie colorată este un bun mod de a obține o alimentație echilibrată. Kiwi verzi, grepfrut roșu, cartofi galbeni, vinete violet... culorile indică varietatea.

Pe lângă sucurile pe care le puteți prepara cu acest accesoriu storcător de citrice opțional, puteți prepara și amestecuri delicioase cu blenderul K400 Artisan.

Este suficient de puternic pentru a obține gustul perfect și finețea ideală pentru creațiile dvs. Puteți adăuga fructe, semințe, legume și chiar gheață în recipient.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

STORCĂTOR DE CITRICE DE 1 L PENTRU BLENDER ARTISAN K400 5KSB1CPA

Un storcător de citrice vă oferă beneficii nutritive și reprezintă un instrument minunat pentru un stil de viață sănătos. Transformați blenderul K400 Artisan într-un aparat de preparare a sucurilor cu ajutorul acestui accesoriu de 1 l. Include un recipient cu mâner și cioc de turnare pentru suc, recipient pentru pulpă și alezor. Permite prepararea automată cu ușurință a sucurilor proaspete din limete, portocale, grepfrut și multe altele. Le puteți turna într-un pahar pentru a le consuma ca atare sau le puteți adăuga în creații precum plăcintă cu limete, marinată cu lămâie și usturoi sau chiar supă de morcov și grepfrut roz! Savurați gustul puternic de citrice. Citiți mai mult... După ce ați terminat, puneți toate componentele storcătorului de citrice în mașina de spălat vase. Blenderul K400 are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. În funcție de rutina dvs. , puteți prepara și depozita amestecuri de cantități diferite pentru a le lua la birou, la sală sau în excursii. Alegeți un recipient personal de 500 ml (util pentru a lua smoothie-uri și sucuri cu dvs. ), recipiente pentru cantități mici de 200 ml și un piston pentru amestecurile dense. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.