RECIPIENT PERSONAL DE 500 ML 5KSB2032PJA

KSB2032PJA - 859711590850

Guarantee_2Y

Fără BPA

Nu este potrivit pentru amestecarea lichidelor fierbinți

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Bucurați-vă de o viață dinamică datorită amestecurilor pe care le puteți lua cu dvs.

Luați cu dvs. acest recipient personal cu capac pentru un consum ușor, ideal pentru transportarea amestecurilor delicioase realizate cu blenderul dvs. K400 Artisan.

Capac pentru un consum ușor

Desfaceți capacul pentru a gusta din cel mai nou amestec preparat, indiferent că e vorba de un smoothie sănătos, un suc proaspăt de spanac și ananas sau un cafe latte spumos.

Practic de luat cu dvs.

Luați această sticlă portabilă în geantă pentru a fi gata de o zi intensă și plină de energie. Un smoothie de căpșuni și banane sau un gazpacho de castraveți și mentă? Poftă bună!

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Precum toate celelalte accesorii ale blenderului K400 Artisan, se poate spăla cu ușurință în mașina de spălat vase. Amestecați cu plăcere și nu vă faceți griji în privința spălatului!

Mâncare sănătoasă la pachet

Deși cunoaștem cu toții beneficiile mâncărurilor și băuturilor proaspete preparate în casă, acestea pot fi dificil de inclus în rutina dvs. aglomerată. Iată de ce am creat un recipient personal de 500 ml opțional pentru blenderul KitchenAid K400 Artisan.

Puteți prepara smoothie-uri sănătoase și imaginative pline de fibre, vitamine, minerale și proteine folosind programul special presetat pentru smoothie-uri al blenderului.

Apoi, luați-le pur și simplu cu dvs. în geantă. Ce ziceți de un smoothie cremos și colorat de mango sau un smoothie de kale și banane? Gata de savurat când aveți nevoie de un plus de energie. Excelent.Superalimente energizante pentru blenderul dvs.

Vă întrebați cum să vă transformați amestecul într-un rezervor de energie? Nu mai căutați.
Folosiți o gamă vastă de ingrediente dure precum spanac, kale, migdale și fistic, dar adăugați și o mână de superalimente precum:

• semințe de chia • semințe de in • fructe congelate de acai
• semințe de cânepă • fructe goji uscate • miez de boabe de cacao

Cu ajutorul blenderului K400 Artisan, puteți încorpora oricare dintre aceste ingrediente nutritive, obținând rezultate amestecate uniform și perfect fine.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

RECIPIENT PERSONAL DE 500 ML 5KSB2032PJA

Ați creat un amestec minunat pe care abia așteptați să-l savurați? Turnați-l în acest recipient personal de 500 ml și luați-l cu dvs. Acest recipient din plastic fără BPA este un accesoriu opțional pentru blenderul K400 Artisan și ideal pentru persoanele cu o viață agitată. Având cantitatea ideală pentru câte o porție de smoothie sau suc sănătos pentru micul dejun, prânz sau gustarea energizantă de după-amiază, vă permite să vă țineți amestecul preferat la îndemână. Citiți mai mult... Are un capac pentru un consum ușor, așa cum v-ați aștepta de la un termos sau de la o sticlă. Recipientul și capacul sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Blenderul K400 Artisan are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. Creați și depozitați amestecuri de diferite cantități și apoi luați-le cu dvs. Alegeți recipiente pentru cantități mici de 200 ml, un recipient de 1,6 l din plastic fără BPA pentru cantități mai mari sau amestecuri delicioase, un storcător de citrice de 1 l sau un piston pentru amestecurile dense, precum untul de nuci și hummus. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.