RECIPIENT DIN STICLĂ DE 1,4 L PENTRU BLENDERUL K400 ARTISAN 5KSB2048JGA

5KSB2048JGA - 859711578750

Guarantee_2Y

1,4 L recipient cu un singur perete

Compatibil numai cu 5KSB4026 & 5KSB1325

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Lamă asimetrică din oțel inoxidabil

Faceți cantități mai mari din amestecurile preparate în casă

Conceput să vă ofere și mai mult loc pentru amestecurile dvs. hrănitoare și gustoase. Recipientul este din plastic fără BPA și este creat pentru blenderul K400 Artisan.

Loc suplimentar pentru creativitate

Eliberați-vă creativitatea cu recipientul de 1,6 l. Are o suprafață profilată pe interior, pentru a dirija conținutul către lamă, și creează un vârtej puternic, pentru a transforma ingredientele într-un amestec cu consistență fină.

Cu cană gradată

Capacul etanș este realizat din silicon și încorporează o cană gradată. Acest lucru este util pentru a măsura și a adăuga ingrediente de până la 60 ml în blender.

Lame asimetrice

Lamele asimetrice amestecă în 4 direcții diferite, pentru a trage ingredientele către centrul de putere. Ascuțite, groase de 3 mm și fabricate din oțel inoxidabil călit.

Amestecuri pentru întreaga familie

Chiar dacă blenderul K400 Artisan este perfect pentru a prepara smoothie-uri delicioase și neobișnuite, puteți să vă gândiți și la cantități mai mari.

Blenderul a fost conceput să facă față unor ingrediente dure, precum nucile, semințele, fructele dense, verdețurile cu frunze, gheața și fructele înghețate.

Îl puteți folosi pe parcursul zilei pentru a prepara delicioase paste, sosuri calde, unturi de nuci, rețete de supe delicioase și sosuri răcoritoare pentru familie și prieteni.Cantitățile mari fac viața mai ușoară

Mâncarea hrănitoare gătită în casă nu apare ca prin magie. Mai ales când jonglați cu sarcinile legate de serviciu și familie.

De ce să nu vă bucurați de un moment creativ în bucătărie, preparând cantități mari cu blenderul dvs. K400 Artisan?

Păstrați pentru mai târziu ce v-a mai rămas din creațiile delicioase. Poate un pesto proaspăt, un sos satay picant sau o supă densă de dovleac. Într-o zi aglomerată, vă veți bucura că ați preparat ceva mai mult.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

RECIPIENT DIN STICLĂ DE 1,4 L PENTRU BLENDERUL K400 ARTISAN 5KSB2048JGA

Acest recipient pătrat din sticlă are rolul de a optimiza performanța blenderului K400. Vă ajută să obțineți rezultate fine, cu un gust desăvârșit, indiferent dacă preparați supe hrănitoare, mâncare pentru bebeluși, unt de nuci, sosuri calde sau reci sau smoothie-uri pentru micul dejun. Recipientul blenderului are colțuri și o suprafață profilată la interior pentru a forța ingredientele înapoi spre lamă și a crea un vârtej puternic înăuntru. Este prevăzut cu un capac etanș și un cioc pentru turnare ușoară. Citiți mai mult... Produsele KitchenAid sunt proiectate să reziste o viață, așa că acest recipient din sticlă și componentele sale se pot folosi în mașina de spălat vase pentru confortul dvs. Blenderul K400 Artisan are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. Găsiți-vă inspirația pentru a prepara și depozita amestecuri de diferite cantități, pe care să le luați cu dvs. Luați un recipient personal de 500 ml (util pentru a lua smoothie-uri și sucuri cu dvs. ), recipiente pentru cantități mici de 200 ml, un storcător de citrice de 1 l sau un recipient de 1,6 l din plastic fără BPA pentru cantități mai mari. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.