PISTON PENTRU BLENDER K400 ARTISAN KSB4048TPR

KSB4048TPR - 859711590880

Guarantee_2Y

Fără BPA

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Compatibil numai cu 5KSB4026 & 5KSB1325

Vă ajută să faceți amestecuri mari și dense

Puteți avea nevoie de încă o mână de ajutor atunci când faceți amestecuri foarte dense în blenderul K400 Artisan - în special unt de nuci și hummus.

Mixați și controlați ingredientele

Pistonul fără BPA intră ușor prin capacul blenderului K400 Artisan pentru a ajuta la mixarea ingredientelor. De ajutor pentru amestecuri mari și foarte dense precum hummus făcut acasă.

Creme tartinabile și unt de nuci

Atunci când faceți un amestec mare sau dens, pistonul poate fi util pentru a ajuta la controlarea amestecului. Apăsați ingredientele mai dense în vârtej și eliminați pungile de aer.

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Similar altor accesorii ale blenderului K400 Artisan, pistonul se spală în mașina de spălat vase. Fiți creativi cu un unt de nuci și nu vă faceți griji în privința spălatului!

Amestecuri grele care au devenit ușoare

Ingredientele dure sunt bune pentru sănătatea dvs., datorită fibrelor, proteinelor și nutrienților.

Nu vă fie frică să le adăugați în amestecuri atunci când preparați supe gustoase, sosuri, paste și sosuri reci.

Puteți transforma cu ușurință semințe, nuci, gheață, fructe dense și legume cu frunze verde închis în cea mai fină consistență pentru creațiile dvs. Durează doar câteva momente.Satisfacția untului de nuci

Unturile de nuci făcute acasă sunt nutritive și foarte versatile.

Fie că favoritul dvs. este untul de nuci, caju sau arahide, există multe moduri în care îl puteți adăuga la mese savuroase sau gustări dulci.

Satisfaceți-vă poftele cu un unt de nuci fin făcut acasă adăugat la o porție de negrese, tăiței cu bucăți de pui, biluțe de unt de nuci pentru energie sau chiar curry de cartofi și vită. Poftă bună!Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

PISTON PENTRU BLENDER K400 ARTISAN KSB4048TPR

Pistonul opțional din plastic fără BPA pentru blenderul K400 Artisan vă ajută să amestecați ingrediente și vă oferă controlul suprem. Potrivit pentru amestecuri mari sau ultra-dense. În general, nu este nevoie să utilizați pistonul, deoarece blenderul oferă performanțe excelente. Este proiectat pentru a obține un gust desăvârșit, prelucrând ingrediente dure pentru a obține rezultate fine când preparați supe, mâncare pentru bebeluși, unt de nuci, hummus și piureuri. Când vine vorba de mixarea la viteze mari, există situații în care se poate forma o pungă de aer deasupra lamei, depărtând ingredientele de aceasta. Citiți mai mult... Pistonul vă permite să acționați rapid și să împingeți ingredientele în vârtejul de mixare pentru a obține consistența optimă. Produsele KitchenAid sunt create pentru a fi utilizate cu plăcere și cât mai ușor de curățat și îngrijit. Acest piston este realizat din cauciuc și plastic fără BPA și este sigur pentru mașina de spălat vase. Blenderul K400 are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. În funcție de stilul dvs. de viață, puteți prepara și depozita amestecuri de diferite cantități, pe care să le luați cu dvs. Alegeți un recipient personal de 500 ml (ideal pentru a lua smoothie-uri și sucuri în geantă), recipiente pentru cantități mici de 200 ml, storcător de citrice de 1 l sau recipientul mai mare, de 1,6 l, din sticlă cu suprafață profilată. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.