ACCESORIU PENTRU BLENDER ARTISAN K400: RECIPIENT PERSONAL DE 500 ML CU ANSAMBLU DE LAME 5KSB2030PJB

5KSB2030PJB - 859711590830

Guarantee_2Y

Recipient personal de 500 ml, din material fără BPA

Compatibil numai cu 5KSB4026 & 5KSB1325

Nu este potrivit pentru amestecarea lichidelor fierbinți

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Creați și transportați toate amestecurile dvs. minunate

Luați acest recipient personal cu capac pentru un consum ușor, ideal pentru a prepara amestecuri și a le lua cu dvs. Include pachetul extins pentru blenderul K400 Artisan.

Capac pentru un consum ușor

Desfaceți capacul pentru a gusta din cel mai nou amestec preparat, indiferent că e vorba de un smoothie sănătos, un suc proaspăt de spanac și ananas sau un cafe latte spumos.

Pachet extins pentru K400

Cu ajutorul pachetului extins pentru recipientul personal cu lame asimetrice, puteți amesteca direct în recipient. Atașați-l la baza blenderului K400, iar după ce ați terminat, puneți capacul.

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Precum celelalte accesorii ale blenderului K400 Artisan, se poate spăla în mașina de spălat vase. Preparați un amestec savuros și nu vă faceți griji pentru curățenie.

Mai mult decât un blender pentru milkshake-uri

Blenderul dvs. K400 Artisan poate realiza cele mai cremoase și spumoase shake-uri. Există chiar și un program presetat pentru smoothie-uri pentru a avea grijă de smoothie-urile dvs. făcute acasă.

Puteți fi însă și mai experimentali. Ingredientele dure sunt excelente pentru sănătatea dvs. și pline de fibre, proteine, grăsimi bune și alți nutrienți.

Așadar, dați frâu liber creativității cu noi rețete de sosuri calde, supe și sosuri reci pline de nuci, semințe, fructe dense și legume cu frunze verzi. Amestecarea minuțioasă vă oferă rezultate omogene.Dați savoare smoothie-urilor dvs.

Însuflețiți-vă mesele, băuturile și gustările preparate în casă cu ingrediente neașteptate.

Dacă preparați întotdeauna un smoothie de ciocolată, creați o versiune nouă cu fructe de acai congelate, unt de arahide sau fulgi de ardei iute. Dacă vă place un amestec de legume verzi, ce-ați spune să adăugați ceai verde? Când preparați un pahar de suc de portocale, adăugați spanac sau sfeclă roșie.

Cu blenderul K400 Artisan, aveți puterea de a face și cele mai dure ingrediente delicios de fine, cu arome discrete și echilibrate.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

ACCESORIU PENTRU BLENDER ARTISAN K400: RECIPIENT PERSONAL DE 500 ML CU ANSAMBLU DE LAME 5KSB2030PJB

Vreți să vă simțiți de neoprit? Vă prezentăm recipientul personal de 500 ml pentru blenderul K400 Artisan, potrivit pentru o singură porție pe care să o luați cu dvs. Pachetul extins vă permite să procesați amestecuri minunate direct în recipient și apoi doar să-i puneți capacul pentru a-l lua cu dvs. în geantă. Capacul este din plastic fără BPA. Ca un termos sau o sticlă reutilizabilă, are o formă și o dimensiune practice, și un capac pentru un consum ușor. Vă rugăm să rețineți că nu este potrivit pentru mixarea lichidelor fierbinți, dar este ideal pentru smoothie-uri, sucuri, shake-uri, café latte sau chiar un gazpacho răcoritor. Citiți mai mult... Blenderul K400 Artisan are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. Umpleți-vă viața cu alimente și băuturi preparate în casă depozitând amestecurile și savurându-le oricând și oriunde. Alegeți recipiente pentru cantități mici de 200 ml, un storcător de citrice de 1 l, un recipient de amestecare de 1,6 l pentru cantități mai mari sau un piston util din plastic fără BPA pentru creme tartinabile și sosuri dense. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.