ACCESORIU PENTRU BLENDER ARTISAN K400: RECIPIENT PENTRU CANTITĂȚI MICI DE 200 ML CU ANSAMBLU DE LAME 5KSB2040BBB

5KSB2040BBB - 859711590840

Guarantee_2Y

2 x recipiente pentru de 200 ml, din material fără BPA

Compatibil numai cu 5KSB4026 & 5KSB1325

Mixați și depozitați în mod convenabil, în același recipient

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Preparați și păstrați cantități mici realizate cu blenderul

Este ușor să preparați și să depozitați amestecuri prețioase cu aceste recipiente opționale de 200 ml. Include, de asemenea, un pachet extins pentru blenderul K400 Artisan.

Depozitare convenabilă

Aceste 2 recipiente fără BPA sunt prevăzute cu capace etanșe, astfel încât vă puteți păstra amestecurile fine și gustoase pentru mai târziu. Depozitați recipientele cu cea mai nouă cantitate preparată de sos, mâncare pentru bebeluși, supă sau cremă tartinabilă.

Pachet extins pentru K400

Pachetul extins pentru blender inclus înseamnă că puteți amesteca direct în recipient. Are lame asimetrice și se potrivește cu baza blenderului K400 Artisan. După ce ați terminat, puneți capacul.

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Precum celelalte accesorii ale blenderului K400 Artisan, puteți spăla componentele după utilizare în mașina de spălat vase. Dați frâu liber creativității și faceți curat într-o clipă.

De la mâncare pentru bebeluși la sosuri calde și reci

Cu cât folosiți mai mult blenderul, cu atât veți fi mai inspirat. Creați mâncăruri pentru bebeluși, marinate, sosuri și paste.

Puteți pregăti un salsa de mango și ananas sau un sos thailandez de arahide, gata pentru săptămâna următoare.

Blenderul K400 Artisan are lame asimetrice din oțel inoxidabil și un motor adaptabil care simte conținutul pentru a păstra viteza optimă.

Puteți avea încredere să adăugați legume dense, nuci, semințe și rădăcină de ghimbir pentru a obține gustul desăvârșit.Cantități mici, dar frumoase

Imaginați-vă că deschideți ușa frigiderului și vedeți o selecție colorată de amestecuri proaspăt preparate.

Organizați-vă stilul de viață sănătos cu blenderul K400 Artisan și gama sa versatilă de accesorii.

Recipientele de 200 ml cu capac sunt ideale pentru păstrarea cantităților mici și a porțiilor individuale.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

ACCESORIU PENTRU BLENDER ARTISAN K400: RECIPIENT PENTRU CANTITĂȚI MICI DE 200 ML CU ANSAMBLU DE LAME 5KSB2040BBB

Acest pachet cu două recipiente pentru cantități mici de 200 ml este un accesoriu opțional pentru a crește versatilitatea blenderului dvs. K400 Artisan. Recipientele sunt din plastic fără BPA și includ capace etanșe - ideale pentru depozitarea sosurilor calde, supelor, dressingurilor, sosurilor reci sau mâncărurilor pentru bebeluși după ce ați terminat. Pachetul extins vă permite să mixați direct în recipient așezându-l pe baza blenderului. Lamele sale asimetrice din oțel inoxidabil taie și prelucrează ingrediente dure, precum fructe cu coajă lemnoasă, legume fibroase și fructe congelate pentru a obține o consistență fină. Citiți mai mult... Blenderul K400 Artisan are o varietate de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. Trăiți viața la maximum preparând și depozitând amestecuri de cantități diferite și luându-le cu dvs. Alegeți un recipient personal de 500 ml, un recipient de 1,6 l din plastic fără BPA pentru cantități mai mari, un storcător de citrice de 1 l sau un piston pentru amestecurile dense, precum untul de nuci și hummus. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.