1 RECIPIENT PENTRU CANTITĂȚI MICI DE 200 ML KSB2042BB

KSB2042BB - 859711590870

Guarantee_2Y

Fără BPA

Se poate spăla în mașina de spălat vase

Pahar suplimentar din sticlă pentru blender

Este convenabil să păstrați amestecurile nutritive și prețioase în acest recipient de 200 ml fără BPA. Accesoriu opțional pentru blenderul K400 Artisan.

Depozitare convenabilă

Acest recipient util de 200 ml fără BPA are un capac etanș pentru a păstra creațiile dvs. pentru mai târziu. Puneți în frigider un recipient cu ultimul sos rece, cald sau cremă tartinabilă făcute acasă.

De la sosuri la dressinguri

Preparați orice, de la dressinguri la mâncare cu consistență fină pentru bebeluși și păstrați-le în acest recipient etanș. Perfect pentru cantitățile mici preparate cu blenderul K400 Artisan.

Se poate spăla în mașina de spălat vase

La fel ca alte accesorii ale blenderului K400 Artisan, acest recipient pentru cantități mici poate fi pus la spălat în mașina de spălat vase. Fiți creativi și nu vă faceți griji în privința spălatului.

Smoothie-uri, sosuri reci și calde delicioase

Obțineți o explozie de gusturi atunci când faceți piureuri, sosuri și sucuri acasă cu blenderul K400 Artisan.

Puteți mixa chiar și cele mai dure ingrediente, ca nuci, semințe, legume cu frunze verzi și dense pentru a obține gustul perfect. Bucurați-vă de gusturi bine combinate și echilibrate și păstrați amestecurile în recipientele utile pentru cantități mici.

De la supă cu dovlecel și mere de iarnă la sos rece de fasole pestriță cu chili afumat sau pesto cu nuci și varză kale, totul este la îndemâna dvs.Foarte nutritiv

Vă place să luați la pachet o supă cremoasă de pui pentru prânz? Sau poate să păstrați o porție de piure de mere sau cartofi pentru cel mic?

Ne-am gândit la toate modurile în care o să vreți să utilizați blenderul K400 Artisan pentru a introduce cât mai multe alimente proaspete și sănătoase în rutina săptămânală.

Acest recipient mic este ideal pentru a păstrarea untului preferat de caju sau păstrarea unui sos olandez pentru micul dejun de sâmbăta.Accesoriile se adaptează la viața dvs.

Faceți blenderul K400 Artisan perfect pentru dvs. cu accesoriile opționale pentru prepararea și păstrarea amestecurilor de diferite mărimi și luarea lor cu dvs.

RĂSFOIRE ACCESORII ›

1 RECIPIENT PENTRU CANTITĂȚI MICI DE 200 ML KSB2042BB

Recipientul pentru cantități mici de 200 ml este un accesoriu opțional care vă va crește opțiunile de utilizare a blenderului K400 Artisan. Este din plastic fără BPA și include un capac etanș pentru depozitarea porțiilor de sosuri calde sau reci, dressinguri sau mâncare pentru bebeluși în frigider după ce ați terminat. Blenderul K400 Artisan oferă o gamă completă de accesorii opționale, vândute separat de către KitchenAid. Creat pentru a se potrivi cu stilul dvs. de viață ocupat, vă permite să preparați și să depozitați amestecuri și sucuri, pe care să le luați cu dvs. Citiți mai mult... Luați un recipient de 1,6 l din plastic fără BPA pentru cantități mai mari, un storcător de citrice de 1 l sau un piston din plastic fără BPA pentru a vă ajuta la amestecurile foarte dense. Închidere

Blender

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Gustați perfecțiunea cu blenderul K400 Artisan

DESCOPERIȚI

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.