Pagina anterioară
Arome de paste

Zucchini crud, ras în formă tăiței, cu sos pesto de broccoli și busuioc

Pentru a prepara sosul pesto, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, broccoli, semințele de pin, pasta miso (sau parmezan), usturoiul, sarea și piperul în blenderul KitchenAid® Power Plus®.

Începeți să gătiți

Instrumente

Detalii

13

Ingrediente

7

Pași

Ingrediente

  • 1/2 cană (120 ml)ulei de măsline extra-virgin
  • 3 lingurisuc de lămâie proaspăt
  • 2 căni (50 g)frunze de busuioc proaspete
  • 1 cană (75 g)inflorescențe de broccoli crud (1/2 căpățână de broccoli mediu)
  • 1/2 cană (70 g)semințe de pin, așchii de migdale albite sau nuci crude
  • 2 lingurițepastă miso albă sau 1/2 cană de fulgi de parmezan sau mai mult, după gust
  • 2 lingurițeusturoi zdrobit (2 căței)
  • 3/4 lingurițăsare marină sau mai multă, după gust și pentru servire
  • 1/4 lingurițăpiper negru proaspăt măcinat și în plus, pentru servire
  • 2 bucăți mari sau 4 micizucchini tăiați în spirale, în formă de tăiței
  • 1 cană (140 g)castravete lung tăiat în cuburi mici
  • 1 cană (75 g)inflorescențe de broccoli crud mărunțite fin (1/2 căpățână de broccoli mediu)
  • 1/4 cană (30 g)semințe de cânepă decojite
Preparați acum
  • Pasul 1

    Pentru a prepara sosul pesto, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, broccoli, semințele de pin, pasta miso (sau parmezan), usturoiul, sarea și piperul în blenderul KitchenAid® Power Plus®.

  • Pasul 2

    Fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul. Alegeți viteza variabilă 11 și procesați între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame cu ajutorul pisălogului, până când obțineți un amestec rustic, nu extrem de cremos.

  • Pasul 3

    Într-un vas larg, amestecați ușor cu mâinile tăițeii din zucchini și cuburile de castravete și broccoli, până la uniformizare.

  • Pasul 4

    Amestecați cu grijă 1 cană (230 g) de sos pesto împreună cu tăițeii din zucchini, până când sosul îi acoperă în mod uniform, și adăugați pesto treptat, după gust. În timp ce amestecați ușor, fructele și legumele vor lăsa apă, iar sosul va fi mai fluid. Adăugați sare și piper după gust.

  • Pasul 5

    Distribuiți porții egale pe patru farfurii și ornați cu semințe de cânepă. Serviți imediat, completând cu sosul pesto rămas, după gust.

  • Pasul 6

    Sosul pesto poate părea puțin picant, acidulat și sărat dacă îl gustați separat. Însă gustul acestuia se va îmblânzi în combinație cu tăițeii din broccoli. Puteți adăuga la această rețetă 1 pachet pe paste fierte în mod clasic.

  • Pasul 7

    Dacă serviți această rețetă ca sos de înmuiat legume crude sau biscuiți uscați, ori ca adaos pe sandvișuri sau tortilla, rețineți 1/2 lingură din sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și adăugați după gust.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

FIȚI INFORMAȚI

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru inspirație la prepararea cinei, recomandări utile și oferte KitchenAid seducătoare.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ

Înțeleg și confirm conținutul Notă de Confidențialitate și:


Sunt de acord cu primirea comunicărilor de marketing personalizate referitoare la KitchenAid și alte mărci ale Corporației Whirlpool.

Zucchini crud, ras în formă tăiței, cu sos pesto de broccoli și busuioc

Pasul 1

Pentru a prepara sosul pesto, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, broccoli, semințele de pin, pasta miso (sau parmezan), usturoiul, sarea și piperul în blenderul KitchenAid® Power Plus®.

Pasul 2

Fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul. Alegeți viteza variabilă 11 și procesați între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame cu ajutorul pisălogului, până când obțineți un amestec rustic, nu extrem de cremos.

Pasul 3

Într-un vas larg, amestecați ușor cu mâinile tăițeii din zucchini și cuburile de castravete și broccoli, până la uniformizare.

Pasul 4

Amestecați cu grijă 1 cană (230 g) de sos pesto împreună cu tăițeii din zucchini, până când sosul îi acoperă în mod uniform, și adăugați pesto treptat, după gust. În timp ce amestecați ușor, fructele și legumele vor lăsa apă, iar sosul va fi mai fluid. Adăugați sare și piper după gust.

Pasul 5

Distribuiți porții egale pe patru farfurii și ornați cu semințe de cânepă. Serviți imediat, completând cu sosul pesto rămas, după gust.

Pasul 6

Sosul pesto poate părea puțin picant, acidulat și sărat dacă îl gustați separat. Însă gustul acestuia se va îmblânzi în combinație cu tăițeii din broccoli. Puteți adăuga la această rețetă 1 pachet pe paste fierte în mod clasic.

Pasul 7

Dacă serviți această rețetă ca sos de înmuiat legume crude sau biscuiți uscați, ori ca adaos pe sandvișuri sau tortilla, rețineți 1/2 lingură din sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și adăugați după gust.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.