Ingrediente
Pasul 1
Pentru a prepara sosul pesto, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, broccoli, semințele de pin, pasta miso (sau parmezan), usturoiul, sarea și piperul în blenderul KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 2
Fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul. Alegeți viteza variabilă 11 și procesați între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame cu ajutorul pisălogului, până când obțineți un amestec rustic, nu extrem de cremos.
Pasul 3
Într-un vas larg, amestecați ușor cu mâinile tăițeii din zucchini și cuburile de castravete și broccoli, până la uniformizare.
Pasul 4
Amestecați cu grijă 1 cană (230 g) de sos pesto împreună cu tăițeii din zucchini, până când sosul îi acoperă în mod uniform, și adăugați pesto treptat, după gust. În timp ce amestecați ușor, fructele și legumele vor lăsa apă, iar sosul va fi mai fluid. Adăugați sare și piper după gust.
Pasul 5
Distribuiți porții egale pe patru farfurii și ornați cu semințe de cânepă. Serviți imediat, completând cu sosul pesto rămas, după gust.
Pasul 6
Sosul pesto poate părea puțin picant, acidulat și sărat dacă îl gustați separat. Însă gustul acestuia se va îmblânzi în combinație cu tăițeii din broccoli. Puteți adăuga la această rețetă 1 pachet pe paste fierte în mod clasic.
Pasul 7
Dacă serviți această rețetă ca sos de înmuiat legume crude sau biscuiți uscați, ori ca adaos pe sandvișuri sau tortilla, rețineți 1/2 lingură din sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și adăugați după gust.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Pentru a prepara sosul pesto, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, busuiocul, broccoli, semințele de pin, pasta miso (sau parmezan), usturoiul, sarea și piperul în blenderul KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 2
Fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul. Alegeți viteza variabilă 11 și procesați între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame cu ajutorul pisălogului, până când obțineți un amestec rustic, nu extrem de cremos.
Pasul 3
Într-un vas larg, amestecați ușor cu mâinile tăițeii din zucchini și cuburile de castravete și broccoli, până la uniformizare.
Pasul 4
Amestecați cu grijă 1 cană (230 g) de sos pesto împreună cu tăițeii din zucchini, până când sosul îi acoperă în mod uniform, și adăugați pesto treptat, după gust. În timp ce amestecați ușor, fructele și legumele vor lăsa apă, iar sosul va fi mai fluid. Adăugați sare și piper după gust.
Pasul 5
Distribuiți porții egale pe patru farfurii și ornați cu semințe de cânepă. Serviți imediat, completând cu sosul pesto rămas, după gust.
Pasul 6
Sosul pesto poate părea puțin picant, acidulat și sărat dacă îl gustați separat. Însă gustul acestuia se va îmblânzi în combinație cu tăițeii din broccoli. Puteți adăuga la această rețetă 1 pachet pe paste fierte în mod clasic.
Pasul 7
Dacă serviți această rețetă ca sos de înmuiat legume crude sau biscuiți uscați, ori ca adaos pe sandvișuri sau tortilla, rețineți 1/2 lingură din sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și adăugați după gust.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul