Pasul 1
Puneți ciocolata și untul într-un castron și lăsați-le să se topească la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Lăsați să se răcească puțin.
Pasul 2
Separați ouăle. Adăugați gălbenușurile în compoziția de ciocolată și amestecați bine.
Pasul 3
Puneți albușurile în vasul mixerului cu suport. Atașați telul cu fire și bateți la treapta 10 de viteză până când se formează o spumă albă consistentă. Adăugați treptat zahăr și bateți până când spuma se întărește.
Pasul 4
Încorporați cu grijă amestecul de ciocolată în albușuri. Turnați într-o formă de tort de 24 cm unsă cu puțin unt.
Pasul 5
Coaceți timp de 50 minute în cuptor, la temperatura de 135 °C. Lăsați să se răcească în cuptor cu ușa deschisă. Scoateți din formă după ce s-a răcit complet.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Puneți ciocolata și untul într-un castron și lăsați-le să se topească la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Lăsați să se răcească puțin.
Pasul 2
Separați ouăle. Adăugați gălbenușurile în compoziția de ciocolată și amestecați bine.
Pasul 3
Puneți albușurile în vasul mixerului cu suport. Atașați telul cu fire și bateți la treapta 10 de viteză până când se formează o spumă albă consistentă. Adăugați treptat zahăr și bateți până când spuma se întărește.
Pasul 4
Încorporați cu grijă amestecul de ciocolată în albușuri. Turnați într-o formă de tort de 24 cm unsă cu puțin unt.
Pasul 5
Coaceți timp de 50 minute în cuptor, la temperatura de 135 °C. Lăsați să se răcească în cuptor cu ușa deschisă. Scoateți din formă după ce s-a răcit complet.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul