Pasul 1
Adăugați smântâna pentru frișcă și zahărul în bolul unui mixer cu suport la care ați atașat un tel cu fire. Mixați folosind treapta 8 de viteză până când compoziția se întărește.
Pasul 2
Adăugați mascarpone, rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și mixați până când se combină toate ingredientele. Nu mixați în exces.
Pasul 3
Într-un bol separat pentru mixerul cu suport, adăugați gemul de zmeură și apă fierbinte. Atașați un tel cu fire la mixerul cu suport și omogenizați pe viteza de amestecare.
Pasul 4
Strecurați amestecul de zmeură ca să nu rămână semințe în apa de zmeură. Înmuiați pișcoturile în apa de zmeură pentru câteva secunde.
Pasul 5
Așezați un strat de pișcoturi înmuiate la baza unei tăvi adânci de servire. Distribuiți o treime din compoziția de frișcă peste pișcoturi.
Pasul 6
Repetați acest pas cu toate pișcoturile. Adăugați un ultim strat din compoziția de frișcă.
Pasul 7
Acoperiți tava cu folie alimentară și răciți în frigider timp de cel puțin 4 ore.
Pasul 8
Așezați zmeură peste tiramisu și pudrați cu zahăr pudră înainte de servire.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați smântâna pentru frișcă și zahărul în bolul unui mixer cu suport la care ați atașat un tel cu fire. Mixați folosind treapta 8 de viteză până când compoziția se întărește.
Pasul 2
Adăugați mascarpone, rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și mixați până când se combină toate ingredientele. Nu mixați în exces.
Pasul 3
Într-un bol separat pentru mixerul cu suport, adăugați gemul de zmeură și apă fierbinte. Atașați un tel cu fire la mixerul cu suport și omogenizați pe viteza de amestecare.
Pasul 4
Strecurați amestecul de zmeură ca să nu rămână semințe în apa de zmeură. Înmuiați pișcoturile în apa de zmeură pentru câteva secunde.
Pasul 5
Așezați un strat de pișcoturi înmuiate la baza unei tăvi adânci de servire. Distribuiți o treime din compoziția de frișcă peste pișcoturi.
Pasul 6
Repetați acest pas cu toate pișcoturile. Adăugați un ultim strat din compoziția de frișcă.
Pasul 7
Acoperiți tava cu folie alimentară și răciți în frigider timp de cel puțin 4 ore.
Pasul 8
Așezați zmeură peste tiramisu și pudrați cu zahăr pudră înainte de servire.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul