Ingrediente
Pasul 1
Adăugați supa clară de legume, roșiile uscate la soare, ceapa verde, curmalele fără sâmburi, usturoiul, sarea, boiaua de ardei afumată și ardeiul iute roșu mărunțit în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 2
Fixați capacul și alegeți programul Adapti-Blend™ Soup.
Pasul 3
Procesați până când aparatul se oprește în mod automat.
Pasul 4
Alternativ, procesați timp de aproximativ 5 minute, începând cu viteza 1 și crescând treptat până la viteza 10.
Pasul 5
Adăugați roșiile proaspete și sucul de lămâie, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până când roșiile sunt tăiate în bucăți mari.
Pasul 6
Adăugați năutul și pătrunjelul și lăsați supa cu capacul pus aproximativ 1 minut, pentru ca năutul să se încălzească.
Pasul 7
Supa va fi fierbinte atunci când va fi gata.
Pasul 8
Turnați cu polonicul în boluri și savurați imediat, ornată cu pătrunjel mărunțit.
Notă
Pentru aspect, este preferabil să turnați supa într-o oală și să umpleți bolurile cu ajutorul unui polonic, pentru a distribui lichidul și năutul în mod egal.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați supa clară de legume, roșiile uscate la soare, ceapa verde, curmalele fără sâmburi, usturoiul, sarea, boiaua de ardei afumată și ardeiul iute roșu mărunțit în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 2
Fixați capacul și alegeți programul Adapti-Blend™ Soup.
Pasul 3
Procesați până când aparatul se oprește în mod automat.
Pasul 4
Alternativ, procesați timp de aproximativ 5 minute, începând cu viteza 1 și crescând treptat până la viteza 10.
Pasul 5
Adăugați roșiile proaspete și sucul de lămâie, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până când roșiile sunt tăiate în bucăți mari.
Pasul 6
Adăugați năutul și pătrunjelul și lăsați supa cu capacul pus aproximativ 1 minut, pentru ca năutul să se încălzească.
Pasul 7
Supa va fi fierbinte atunci când va fi gata.
Pasul 8
Turnați cu polonicul în boluri și savurați imediat, ornată cu pătrunjel mărunțit.
Notă
Pentru aspect, este preferabil să turnați supa într-o oală și să umpleți bolurile cu ajutorul unui polonic, pentru a distribui lichidul și năutul în mod egal.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul