Pasul 1
Curățați și tăiați mare ceapa și usturoiul. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Prăjiți ceapa și usturoiul aproximativ 5 minute.
Pasul 2
Curățați dovleacul plăcintar și scoateți-i semințele, apoi tăiați-l în bucăți mici.
Pasul 3
Adăugați dovleacul și condimentele în tigaie.
Pasul 4
Prăjiți dovleacul 10 minute, adăugați supa concentrată până când legumele sunt acoperite.
Pasul 5
Fierbeți înăbușit și așteptați până când supa s-a evaporat în proporție de 2/3.
Pasul 6
Transferați în vasul blenderului și amestecați la treapta 4 de viteză până obțineți un sos complet fin.
Pasul 7
Fierbeți pastele dorite și acoperiți pastele fierte cu sos.
Pasul 8
Tocați salvia și alunele de pădure. Presărați-le peste paste. Deasupra presărați parmezan ras.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Curățați și tăiați mare ceapa și usturoiul. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Prăjiți ceapa și usturoiul aproximativ 5 minute.
Pasul 2
Curățați dovleacul plăcintar și scoateți-i semințele, apoi tăiați-l în bucăți mici.
Pasul 3
Adăugați dovleacul și condimentele în tigaie.
Pasul 4
Prăjiți dovleacul 10 minute, adăugați supa concentrată până când legumele sunt acoperite.
Pasul 5
Fierbeți înăbușit și așteptați până când supa s-a evaporat în proporție de 2/3.
Pasul 6
Transferați în vasul blenderului și amestecați la treapta 4 de viteză până obțineți un sos complet fin.
Pasul 7
Fierbeți pastele dorite și acoperiți pastele fierte cu sos.
Pasul 8
Tocați salvia și alunele de pădure. Presărați-le peste paste. Deasupra presărați parmezan ras.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul