Pagina anterioară

Sos de maioneză cu tofu silken

Puneți toate ingredientele în blender, fixați capacul și faceți piureul, oprind o dată sau de două ori pentru a curăța marginile recipientului, până când tofu este catifelat și colorat uniform.

Începeți să gătiți

Instrumente

Detalii

5

Ingrediente

2

Pași

Ingrediente

  • 300 gtofu silken
  • 5lămâie stoarsă
  • 1 lingurițăoțet din cidru sau orez
  • 2-3 lingurițesos tamari sau soia
  • 1 lingurițămuștar
Preparați acum
  • Pasul 1

    Puneți toate ingredientele în blender, fixați capacul și faceți piureul, oprind o dată sau de două ori pentru a curăța marginile recipientului, până când tofu este catifelat și colorat uniform.

  • Pasul 2

    Gustați și ajustați condimentarea adăugând mai mult oțet sau sos de tamari/soia, după cum este necesar.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

Sos de maioneză cu tofu silken

Pasul 1

Puneți toate ingredientele în blender, fixați capacul și faceți piureul, oprind o dată sau de două ori pentru a curăța marginile recipientului, până când tofu este catifelat și colorat uniform.

Pasul 2

Gustați și ajustați condimentarea adăugând mai mult oțet sau sos de tamari/soia, după cum este necesar.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.