Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Curățați și tăiați dovleacul în cuburi.
Pasul 2
Puneți dovleacul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, turnați peste el 2 linguri de ulei de măsline și coaceți-l la cuptor timp de 20 de minute, până când se înmoaie.
Pasul 3
Tăiați și prăjiți chorizo cu 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie adâncă și mare. Puneți chorizo deoparte, dar încercați să păstrați cât mai multă grăsime în tigaie.
Pasul 4
Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le fin. Puneți-le în tigaia cu grăsimea de la chorizo și prăjiți-le timp de 3 minute. Puneți și amestecați orezul pentru risotto.
Pasul 5
Turnați vinul și lăsați orezul să îl absoarbă complet. Gătiți orezul la foc mic, adăugând câte 150 ml de supă de legume. Amestecați din când în când, asigurându-vă că orezul a absorbit tot lichidul înainte de a adăuga mai mult.
Pasul 6
Puneți dovleacul răcit în robotul de bucătărie prevăzut cu lama multifuncțională din oțel inoxidabil. Mixați la treapta 2 de viteză până când amestecul devine omogen, dar mai are câteva bucăți în acesta.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Curățați și tăiați dovleacul în cuburi.
Pasul 2
Puneți dovleacul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, turnați peste el 2 linguri de ulei de măsline și coaceți-l la cuptor timp de 20 de minute, până când se înmoaie.
Pasul 3
Tăiați și prăjiți chorizo cu 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie adâncă și mare. Puneți chorizo deoparte, dar încercați să păstrați cât mai multă grăsime în tigaie.
Pasul 4
Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le fin. Puneți-le în tigaia cu grăsimea de la chorizo și prăjiți-le timp de 3 minute. Puneți și amestecați orezul pentru risotto.
Pasul 5
Turnați vinul și lăsați orezul să îl absoarbă complet. Gătiți orezul la foc mic, adăugând câte 150 ml de supă de legume. Amestecați din când în când, asigurându-vă că orezul a absorbit tot lichidul înainte de a adăuga mai mult.
Pasul 6
Puneți dovleacul răcit în robotul de bucătărie prevăzut cu lama multifuncțională din oțel inoxidabil. Mixați la treapta 2 de viteză până când amestecul devine omogen, dar mai are câteva bucăți în acesta.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul