Pasul 1
Porniți cafetiera KitchenAid și faceți cafeaua. Măsurați 100 ml de cafea și puneți deoparte.
Pasul 2
Montați la mixerul cu suport atașamentul de cântărit și cernut. Cerneți făina, praful de copt și sarea la treapta 4 de viteză. Lăsați deoparte.
Pasul 3
Puneți untul și zahărul într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta și bateți 1 minut la treapta 4 de viteză.
Pasul 4
Adăugați ouăle, smântâna, cafeaua și extractul de vanilie. Amestecați 30 de secunde la treapta 4 de viteză.
Pasul 5
Combinați ingredientele umede cu cele uscate și amestecați la treapta 2 de viteză până se combină.
Pasul 6
Turnați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Pasul 7
Stratul de firimituri: puneți făina, zahărul scorțișoara și untul într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta. Amestecați până ce compoziția are aspectul unor firimituri.
Pasul 8
Presărați un strat de firimituri peste compoziția de prăjitură.
Pasul 9
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit la 170 °C. Prăjitura este gata când scobitoarea înfiptă în centrul ei iese curată. Lăsați prăjitura să se răcească 20 de minute înainte de a o tăia.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Porniți cafetiera KitchenAid și faceți cafeaua. Măsurați 100 ml de cafea și puneți deoparte.
Pasul 2
Montați la mixerul cu suport atașamentul de cântărit și cernut. Cerneți făina, praful de copt și sarea la treapta 4 de viteză. Lăsați deoparte.
Pasul 3
Puneți untul și zahărul într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta și bateți 1 minut la treapta 4 de viteză.
Pasul 4
Adăugați ouăle, smântâna, cafeaua și extractul de vanilie. Amestecați 30 de secunde la treapta 4 de viteză.
Pasul 5
Combinați ingredientele umede cu cele uscate și amestecați la treapta 2 de viteză până se combină.
Pasul 6
Turnați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Pasul 7
Stratul de firimituri: puneți făina, zahărul scorțișoara și untul într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta. Amestecați până ce compoziția are aspectul unor firimituri.
Pasul 8
Presărați un strat de firimituri peste compoziția de prăjitură.
Pasul 9
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit la 170 °C. Prăjitura este gata când scobitoarea înfiptă în centrul ei iese curată. Lăsați prăjitura să se răcească 20 de minute înainte de a o tăia.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul