Pagina anterioară
Alimente sănătoase

Porridge de orez cu lime, cocos și zmeură

Desert

Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte de cocos, fulgii de cocos, siropul de arțar, coaja de lime rasă, sucul de lime, ghimbirul, vanilia și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus® Blender, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când obțineți un amestec omogen și cremos.

Începeți să gătiți

Instrumente

Detalii

12

Ingrediente

9

Pași

Ingrediente

  • 420 mllapte de cocos gras, în conservă (1 conservă de 400 ml)
  • 70 gfulgi de cocos neîndulciți
  • 60 mlsirop de arțar pur
  • ¼linguriță de coajă de lime rasă fin
  • 60 mlsuc de lime proaspăt
  • 2linguri de ghimbir ras
  • 2lingurițe de extract de vanilie natural
  • Un vârf de cuțitsare marină
  • 450 gorez brun fiert (moale, dar nu lipicios)
  • 3linguri de ulei de cocos virgin
  • 160 gzmeură proaspătă
  • 15 gfulgi de cocos
Preparați acum
  • Pasul 1

    Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte de cocos, fulgii de cocos, siropul de arțar, coaja de lime rasă, sucul de lime, ghimbirul, vanilia și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus® Blender, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când obțineți un amestec omogen și cremos.

  • Pasul 2

    Adăugați 1 1/2 căni (225 g) de orez fiert, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 timp de 10 secunde, până când obțineți un amestec cremos, dar rustic.

  • Pasul 3

    (Aveți grijă să nu procesați prea mult. Compoziția nu trebuie să fie perfect cremoasă, altfel porridge-ul va fi prea lipicios.)

  • Pasul 4

    Într-o oală, la foc mediu, topiți uleiul de cocos și turnați peste compoziția de orez. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 minut.

  • Pasul 5

    Reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 1/2 cană rămasă (225 g) de orez fiert, împreună cu 3/4 cana rămasă (180 ml) de lapte de cocos.

  • Pasul 6

    Amestecați timp de aproximativ 2 minute, până când compoziția se îngroașă puțin, dar este încă cremoasă și nu foarte densă.

  • Pasul 7

    Compoziția se va îngroșa rapid dacă se va răci un minut, iar dacă o fierbeți mai mult, porridge-ul va fi foarte uscat.

  • Pasul 8

    Împărțiți porridge-ul în patru boluri, în mod egal, și ornați fiecare bol cu 1 lingură de fulgi de cocos prăjiți și 1/4 cană (40 g) cu zmeură proaspătă.

  • Pasul 9

    Serviți imediat.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

FIȚI INFORMAȚI

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru inspirație la prepararea cinei, recomandări utile și oferte KitchenAid seducătoare.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ

Înțeleg și confirm conținutul Notă de Confidențialitate și:


Sunt de acord cu primirea comunicărilor de marketing personalizate referitoare la KitchenAid și alte mărci ale Corporației Whirlpool.

Porridge de orez cu lime, cocos și zmeură

Pasul 1

Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte de cocos, fulgii de cocos, siropul de arțar, coaja de lime rasă, sucul de lime, ghimbirul, vanilia și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus® Blender, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când obțineți un amestec omogen și cremos.

Pasul 2

Adăugați 1 1/2 căni (225 g) de orez fiert, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 timp de 10 secunde, până când obțineți un amestec cremos, dar rustic.

Pasul 3

(Aveți grijă să nu procesați prea mult. Compoziția nu trebuie să fie perfect cremoasă, altfel porridge-ul va fi prea lipicios.)

Pasul 4

Într-o oală, la foc mediu, topiți uleiul de cocos și turnați peste compoziția de orez. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 minut.

Pasul 5

Reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 1/2 cană rămasă (225 g) de orez fiert, împreună cu 3/4 cana rămasă (180 ml) de lapte de cocos.

Pasul 6

Amestecați timp de aproximativ 2 minute, până când compoziția se îngroașă puțin, dar este încă cremoasă și nu foarte densă.

Pasul 7

Compoziția se va îngroșa rapid dacă se va răci un minut, iar dacă o fierbeți mai mult, porridge-ul va fi foarte uscat.

Pasul 8

Împărțiți porridge-ul în patru boluri, în mod egal, și ornați fiecare bol cu 1 lingură de fulgi de cocos prăjiți și 1/4 cană (40 g) cu zmeură proaspătă.

Pasul 9

Serviți imediat.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.