Ingrediente
Pasul 1
Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte de cocos, fulgii de cocos, siropul de arțar, coaja de lime rasă, sucul de lime, ghimbirul, vanilia și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus® Blender, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 2
Adăugați 1 1/2 căni (225 g) de orez fiert, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 timp de 10 secunde, până când obțineți un amestec cremos, dar rustic.
Pasul 3
(Aveți grijă să nu procesați prea mult. Compoziția nu trebuie să fie perfect cremoasă, altfel porridge-ul va fi prea lipicios.)
Pasul 4
Într-o oală, la foc mediu, topiți uleiul de cocos și turnați peste compoziția de orez. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 minut.
Pasul 5
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 1/2 cană rămasă (225 g) de orez fiert, împreună cu 3/4 cana rămasă (180 ml) de lapte de cocos.
Pasul 6
Amestecați timp de aproximativ 2 minute, până când compoziția se îngroașă puțin, dar este încă cremoasă și nu foarte densă.
Pasul 7
Compoziția se va îngroșa rapid dacă se va răci un minut, iar dacă o fierbeți mai mult, porridge-ul va fi foarte uscat.
Pasul 8
Împărțiți porridge-ul în patru boluri, în mod egal, și ornați fiecare bol cu 1 lingură de fulgi de cocos prăjiți și 1/4 cană (40 g) cu zmeură proaspătă.
Pasul 9
Serviți imediat.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați 1 cană (240 ml) de lapte de cocos, fulgii de cocos, siropul de arțar, coaja de lime rasă, sucul de lime, ghimbirul, vanilia și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus® Blender, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 2
Adăugați 1 1/2 căni (225 g) de orez fiert, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 timp de 10 secunde, până când obțineți un amestec cremos, dar rustic.
Pasul 3
(Aveți grijă să nu procesați prea mult. Compoziția nu trebuie să fie perfect cremoasă, altfel porridge-ul va fi prea lipicios.)
Pasul 4
Într-o oală, la foc mediu, topiți uleiul de cocos și turnați peste compoziția de orez. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 minut.
Pasul 5
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 1/2 cană rămasă (225 g) de orez fiert, împreună cu 3/4 cana rămasă (180 ml) de lapte de cocos.
Pasul 6
Amestecați timp de aproximativ 2 minute, până când compoziția se îngroașă puțin, dar este încă cremoasă și nu foarte densă.
Pasul 7
Compoziția se va îngroșa rapid dacă se va răci un minut, iar dacă o fierbeți mai mult, porridge-ul va fi foarte uscat.
Pasul 8
Împărțiți porridge-ul în patru boluri, în mod egal, și ornați fiecare bol cu 1 lingură de fulgi de cocos prăjiți și 1/4 cană (40 g) cu zmeură proaspătă.
Pasul 9
Serviți imediat.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul