Pasul 1
Adăugați prăjiturile într-un robot de bucătărie echipat cu lama multifuncțională. Măcinați fin prăjiturile, folosind treapta 2 de viteză. În timp ce motorul încă funcționează adăugați untul vegan topit.
Pasul 2
Puneți amestecul (care are o textură asemănătoare cu cea a nisipului ud) într-o formă pentru plăcintă și tasați-l ferm cu dosul unei linguri.
Pasul 3
Coaceți timp de 11 minute, la temperatura de 180°C, într-un cuptor preîncălzit.
Pasul 4
Puneți crema de cocos și siropul de arțar într-o tigaie la foc mediu.
Pasul 5
Puneți ciocolata într-un bol termoizolant.
Pasul 6
Turnați smântâna fierbinte și pudra din păstaie de vanilie peste ciocolată și amestecați până când toată ciocolata s-a topit. Turnați amestecul de ciocolată în crusta de plăcintă.
Pasul 7
Dați la frigider timp de cel puțin 4 ore.
Pasul 8
Puneți lichidul din conserva de năut, sarea și zeama de lămâie în bolul unui mixer cu suport echipat cu telul cu fire. Mixați folosind treapta 10 de viteză. Adăugați încet zahărul și mixați până când spuma se ține.
Pasul 9
Întindeți bezeaua peste plăcintă și flambați cu un arzător.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați prăjiturile într-un robot de bucătărie echipat cu lama multifuncțională. Măcinați fin prăjiturile, folosind treapta 2 de viteză. În timp ce motorul încă funcționează adăugați untul vegan topit.
Pasul 2
Puneți amestecul (care are o textură asemănătoare cu cea a nisipului ud) într-o formă pentru plăcintă și tasați-l ferm cu dosul unei linguri.
Pasul 3
Coaceți timp de 11 minute, la temperatura de 180°C, într-un cuptor preîncălzit.
Pasul 4
Puneți crema de cocos și siropul de arțar într-o tigaie la foc mediu.
Pasul 5
Puneți ciocolata într-un bol termoizolant.
Pasul 6
Turnați smântâna fierbinte și pudra din păstaie de vanilie peste ciocolată și amestecați până când toată ciocolata s-a topit. Turnați amestecul de ciocolată în crusta de plăcintă.
Pasul 7
Dați la frigider timp de cel puțin 4 ore.
Pasul 8
Puneți lichidul din conserva de năut, sarea și zeama de lămâie în bolul unui mixer cu suport echipat cu telul cu fire. Mixați folosind treapta 10 de viteză. Adăugați încet zahărul și mixați până când spuma se ține.
Pasul 9
Întindeți bezeaua peste plăcintă și flambați cu un arzător.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul