Pasul 1
Spargeți biscuiții în bucăți mari și puneți-i în robotul de bucătărie.
Pasul 2
Adăugați zahărul și untul topit.
Pasul 3
Mixați folosind treapta 1 de viteză până când se combină toate ingredientele.
Pasul 4
Întindeți amestecul într-o tavă de copt și apăsați ferm cu dosul unei linguri sau cu fundul unui pahar.
Pasul 5
Coaceți timp de 10 minute la cuptorul încălzit la 190ºC până capătă o nuanță brun-aurie. Lăsați blatul să se răcească în cuptor.
Pasul 6
Într-un vas, amestecați ușor laptele condensat, gălbenușurile de ou și sucul de limetă.
Pasul 7
Turnați peste blatul răcit și uniformizați suprafața cu o spatulă.
Pasul 8
Coaceți timp de 15 minute la cuptorul încălzit la 160ºC, până când se întărește crema. Lăsați să se răcească complet înainte de a servi.
Pasul 9
Decorați plăcinta cu coajă de limetă.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Spargeți biscuiții în bucăți mari și puneți-i în robotul de bucătărie.
Pasul 2
Adăugați zahărul și untul topit.
Pasul 3
Mixați folosind treapta 1 de viteză până când se combină toate ingredientele.
Pasul 4
Întindeți amestecul într-o tavă de copt și apăsați ferm cu dosul unei linguri sau cu fundul unui pahar.
Pasul 5
Coaceți timp de 10 minute la cuptorul încălzit la 190ºC până capătă o nuanță brun-aurie. Lăsați blatul să se răcească în cuptor.
Pasul 6
Într-un vas, amestecați ușor laptele condensat, gălbenușurile de ou și sucul de limetă.
Pasul 7
Turnați peste blatul răcit și uniformizați suprafața cu o spatulă.
Pasul 8
Coaceți timp de 15 minute la cuptorul încălzit la 160ºC, până când se întărește crema. Lăsați să se răcească complet înainte de a servi.
Pasul 9
Decorați plăcinta cu coajă de limetă.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul