Detalii

9

Ingrediente

7

Pași

Ingrediente

  • 120 gfăină de sorg
  • 180 gfăină de orez brun
  • 100 gfăină de ovăz fără gluten
  • 40 gfăină de tapioca
  • 7 gsare
  • 35 gcoji de psyllium
  • 10 gdrojdie uscată activă
  • 650 mlapă călduță
  • 2 lingurimiere
Preparați acum
  • Pasul 1

    Într-un bol mic, amestecați apa caldă, drojdia și mierea. Lăsați să stea 10 minute. Adăugați coji de psyllium, amestecați bine și lăsați să stea încă 5 minute.

  • Pasul 1

    Încălziți bolul pentru pâine umplându-l cu apă caldă, apoi scurgeți apa și ștergeți-l. Atașați bolul pentru pâine la mixerul cu suport KitchenAid. Introduceți atașamentul paletă și blocați capul acestuia în poziție. Adăugați făina și sarea în bol.

  • Pasul 2

    Adăugați amestecul de drojdie și amestecați până când se formează aluatul.

  • Pasul 3

    Scoateți aluatul de pe cârlig și scoateți bolul pentru pâine. Ungeți aluatul cu ulei și așezați-l în bolul pentru pâine. Acoperiți bolul cu capacul și lăsați aluatul să crească timp de 60 de minute.

  • Pasul 4

    Descoperiți bolul și trageți ușor aluatul din bol. Formați o bilă trăgând ușor aluatul spre centru.

  • Pasul 5

    Tapetați capacul bolului pentru pâine cu hârtie de copt. Așezați aluatul pe capac și acoperiți-l cu bolul pentru pâine. Lăsați aluatul să crească timp de încă 15 minute.

  • Pasul 6

    În timp ce lăsați aluatul să crească pentru a doua oară, încălziți cuptorul la 230 °C. Așezați bolul pentru pâine în cuptor. Coaceți timp de 30 de minute. Scoateți cu grijă bolul pentru pâine cu mănuși de bucătărie și coaceți pâinea încă 10 minute sau până când coaja este brun-aurie. Scoateți pâinea pe un grătar și lăsați-o să se răcească înainte de a o felia.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

Pâine fără gluten

Pasul 1

Într-un bol mic, amestecați apa caldă, drojdia și mierea. Lăsați să stea 10 minute. Adăugați coji de psyllium, amestecați bine și lăsați să stea încă 5 minute.

Pasul 1

Încălziți bolul pentru pâine umplându-l cu apă caldă, apoi scurgeți apa și ștergeți-l. Atașați bolul pentru pâine la mixerul cu suport KitchenAid. Introduceți atașamentul paletă și blocați capul acestuia în poziție. Adăugați făina și sarea în bol.

Pasul 2

Adăugați amestecul de drojdie și amestecați până când se formează aluatul.

Pasul 3

Scoateți aluatul de pe cârlig și scoateți bolul pentru pâine. Ungeți aluatul cu ulei și așezați-l în bolul pentru pâine. Acoperiți bolul cu capacul și lăsați aluatul să crească timp de 60 de minute.

Pasul 4

Descoperiți bolul și trageți ușor aluatul din bol. Formați o bilă trăgând ușor aluatul spre centru.

Pasul 5

Tapetați capacul bolului pentru pâine cu hârtie de copt. Așezați aluatul pe capac și acoperiți-l cu bolul pentru pâine. Lăsați aluatul să crească timp de încă 15 minute.

Pasul 6

În timp ce lăsați aluatul să crească pentru a doua oară, încălziți cuptorul la 230 °C. Așezați bolul pentru pâine în cuptor. Coaceți timp de 30 de minute. Scoateți cu grijă bolul pentru pâine cu mănuși de bucătărie și coaceți pâinea încă 10 minute sau până când coaja este brun-aurie. Scoateți pâinea pe un grătar și lăsați-o să se răcească înainte de a o felia.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.