Pasul 1
Puneți la congelator peste noapte vasul pentru înghețată de la atașamentul pentru preparare înghețată.
Pasul 2
Puneți gălbenușurile și cantitatea mai mare de zahăr în vasul mixerului cu suport. Atașați telul cu fire și mixați la treapta 10 de viteză timp de 3 minute, până ce amestecul devine mai deschis la culoare.
Pasul 3
Combinați laptele și smântâna într-o carafă. Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și turnați încet smântâna și laptele în amestecul de ou. Amestecați până ce toate ingredientele sunt combinate și compoziția pare aerată. Dați la frigider timp de 30 de minute.
Pasul 4
Tăiați partea superioară a căpșunilor. Acoperiți căpșunile cu 60 de grame de zahăr și sucul de lămâie și lăsați-le timp de 30 de minute.
Pasul 5
Puneți căpșunile în blender și amestecați timp de 30 de secunde la treapta 6 de viteză.
Pasul 6
Încorporați căpșunile mixate în smântână cu ajutorul unei spatule, până când ingredientele s-au combinat. Nu se recomandă să mixați excesiv „frișca”.
Pasul 7
Scoateți vasul pentru înghețată al atașamentului pentru preparare înghețată din congelator. Atașați accesoriul pentru prepararea înghețatei la mixerul cu suport.
Pasul 8
Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și turnați amestecul de smântână în vas. Asigurați-vă că mixerul se învârte înainte să turnați amestecul în vas.
Pasul 9
Așteptați 15-20 de minute, până când înghețata capătă compoziția dorită. Apoi turnați-o într-un recipient (închis ermetic), înfășurați-l cu folie alimentară și dați-l la congelator timp de 4 ore.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Puneți la congelator peste noapte vasul pentru înghețată de la atașamentul pentru preparare înghețată.
Pasul 2
Puneți gălbenușurile și cantitatea mai mare de zahăr în vasul mixerului cu suport. Atașați telul cu fire și mixați la treapta 10 de viteză timp de 3 minute, până ce amestecul devine mai deschis la culoare.
Pasul 3
Combinați laptele și smântâna într-o carafă. Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și turnați încet smântâna și laptele în amestecul de ou. Amestecați până ce toate ingredientele sunt combinate și compoziția pare aerată. Dați la frigider timp de 30 de minute.
Pasul 4
Tăiați partea superioară a căpșunilor. Acoperiți căpșunile cu 60 de grame de zahăr și sucul de lămâie și lăsați-le timp de 30 de minute.
Pasul 5
Puneți căpșunile în blender și amestecați timp de 30 de secunde la treapta 6 de viteză.
Pasul 6
Încorporați căpșunile mixate în smântână cu ajutorul unei spatule, până când ingredientele s-au combinat. Nu se recomandă să mixați excesiv „frișca”.
Pasul 7
Scoateți vasul pentru înghețată al atașamentului pentru preparare înghețată din congelator. Atașați accesoriul pentru prepararea înghețatei la mixerul cu suport.
Pasul 8
Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 4 și turnați amestecul de smântână în vas. Asigurați-vă că mixerul se învârte înainte să turnați amestecul în vas.
Pasul 9
Așteptați 15-20 de minute, până când înghețata capătă compoziția dorită. Apoi turnați-o într-un recipient (închis ermetic), înfășurați-l cu folie alimentară și dați-l la congelator timp de 4 ore.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul