Pasul 1
Faceți niște găuri în sfeclă cu un cuțit.
Pasul 2
Înveliți-o în folie de aluminiu și coaceți-o pentru 60 de minute într-un cuptor preîncălzit la 220 °C, până când cuțitul poate pătrunde ușor în ea.
Pasul 3
Lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o de coajă.
Pasul 4
Adăugați tahini-ul zeama de lămâie, ricotta, năutul, usturoiul, sfecla, sarea și piperul în vasul blenderului KitchenAid K400.
Pasul 5
Amestecați la treapta 5 de viteză până când humusul este complet omogen.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Faceți niște găuri în sfeclă cu un cuțit.
Pasul 2
Înveliți-o în folie de aluminiu și coaceți-o pentru 60 de minute într-un cuptor preîncălzit la 220 °C, până când cuțitul poate pătrunde ușor în ea.
Pasul 3
Lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o de coajă.
Pasul 4
Adăugați tahini-ul zeama de lămâie, ricotta, năutul, usturoiul, sfecla, sarea și piperul în vasul blenderului KitchenAid K400.
Pasul 5
Amestecați la treapta 5 de viteză până când humusul este complet omogen.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul