Preîncălziți cuptorul la 175°C.
Ingrediente
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175°C.
Pasul 2
Amestecați curmalele, untul de arahide și un vârf de sare în blender.
Pasul 3
Amestecați ingredientele uscate într-un bol.
Pasul 4
Turnați crema de curmale și unt de arahide peste ingredientele uscate și amestecați până se combină uniform.
Pasul 5
Întindeți granola uniform pe o foaie de copt.
Pasul 6
Coaceți în cuptor 10 minute, amestecând o dată la mijlocul perioadei de coacere.
Pasul 7
Scoateți granola din cuptor atunci când s-a copt ușor și este aurie.
Pasul 8
Scoateți tava și lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei și se întărește.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175°C.
Pasul 2
Amestecați curmalele, untul de arahide și un vârf de sare în blender.
Pasul 3
Amestecați ingredientele uscate într-un bol.
Pasul 4
Turnați crema de curmale și unt de arahide peste ingredientele uscate și amestecați până se combină uniform.
Pasul 5
Întindeți granola uniform pe o foaie de copt.
Pasul 6
Coaceți în cuptor 10 minute, amestecând o dată la mijlocul perioadei de coacere.
Pasul 7
Scoateți granola din cuptor atunci când s-a copt ușor și este aurie.
Pasul 8
Scoateți tava și lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei și se întărește.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul